Arhivă personală – Tenerife

 

 

 

Bun găsit, dragii mei prieteni!

Included superbloggeri!

 

Despre vis, speranță, împlinire și un motto: 

                                                         Niciodată să nu spui ”niciodată”!

Mă adresez vouă pentru că vă prețuiesc, pe voi și prietenia – floare rară -, pe care am redescoperit-o.

Dat fiind că am o căsuță nouă la care încă mai lucrez la detalii, finisaje interioare, nu prea am putut scrie așa cum aș fi dorit. În plus, ultima perioadă a anului m-a surprins cu derularea ”evenimentelor” așa cum am amintit aici.

Nu-i bai, un bilanț tot nu aș fi dorit să fac, îmi sunt de ajuns cele pe care le-am făcut atâția ani. Apoi, timp mai avem de vorbit/scris și după încheierea anului 2017. Doar urmează firesc altul, 2018, nu? Iar eu abia (îl) aștept! La fel și voi, right?

Am dat o tură împrejurul sufletului meu și am găsit câte ceva de scris pentru un ultim articol din acest an. Pentru voi am câteva gânduri deprinse din ce am trăit, din experiențele strânse ca într-un capitol – sinteză  în 2017.

 

Foto arhivă personală

Începuturi …

Când am pornit la drum în blogosferă am promis să fiu sinceră, să împărtășesc cu oamenii bucuriile și experiențele și să fiu deschisă provocărilor. Am reușit în proporție destul de mare până acum, voi continua cu îmbunătățiri.

Aș spune că deviza anului pentru mine a fost așa cum am spus și la Gala Superblog, ”niciodată să nu spui niciodată”!V-aș mai spune că răbdarea este importantă.

Să nu renunți niciodată la un vis din cauza timpului necesar pentru a-l îndeplini, pentru că timpul trece oricum. Că tu ești iubire și lumină, bucurie, sănătate și pace, esențial fiind să simți, să iubești și să prețuiești.

Sufletul nu are nevoie de cadouri scumpe,  ci de siguranță, iubire și iertare necondiționată. Aș mai spune că nu putem și nu trebuie să fim singuri, că familia are locul (important) și rolul său, urmată de prietenie și prieteni.Că trebuie să fii vesel, să te bucuri, să ții cont de pasiuni și să nu le abandonezi.

Apoi, cred că este necesar să – ți faci o agendă de lucru pe care să o completezi cu proiecte, dorințe și chiar mici aroganțe. Capitole realiste, cu termene clare pe care să le urmărești din când în când.

 

În loc de concluzii

În rest, mă pregătesc pentru noul an cu încredere și speranță. Mai am de completat/planificat câte ceva în agendă, de pus la punct detaliile meniului, aranjarea mesei și elementele de ”rezistență” pentru Revelion.

Sunt o fire ușor superstițioasă, recunosc, prin urmare voi ține cont și de câteva dintre ele, verificabile sau nu.

O hăinuță în culoarea care mă reprezintă, ceva roșu, ceva bănuți și sărutul de sub vâsc sunt lucruri de care țin cont. Voi cum stați la acest capitol?

Aaaa, dar toate acestea nu înainte de a vă dori toate cele bune: spor, sănătate, realizări, iubire. Tot ce vă mai doriți să vină și să se împlinească în 2018.

 

 

și urări

Să trăiți, să înfloriți, să vă iubiți, prieteni!

La mulți ani, vă îmbrățișez cu tot dragul pe toți!

Included superbloggers!

MM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0