IMG 20171214 113431 163 Hai să dăm reset: Vreau să fiu sănătoasă !

Foto arhivă personală

Hai să dăm reset.

Viața este o adevărată școală. Iți dă teme /subiecte de studiu și teste frecvente pe care nu prea ai cum să le ratezi și, chiar dacă reușești să le sari uneori, se contorizează undeva și plătești la un moment dat, cel puțin cu o corigență. Viața te învață dar te și sancționează, trebuie luată în serios, respectată și prețuită, mereu să înveți din propriile experiențe de viață sau ale altora. 

Pe mine, viața m-a învățat că poți să cazi fără să te rănești, dar te poți răni fără să cazi, să fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă trăită, să mă bucur  de fiecare floare, sunet, zâmbet, dar și că m-am trezit dintr-o anestezie. Că o poți lua de la capăt, într-un nou început ca după un reset.

Că tot veni vorba despre asta, ce bine ar fi dacă ne – am putea da câte un reset din când în când, exact cum dăm calculatorului. Aș da o resetare atunci când nu-mi ies lucrurile cum îmi doresc, atunci când greșesc, când nu am curaj sau atunci când sunt epuizată.

Chiar simți și tu asta, nu-i așa?

Să fie atât de simplu, cu o apăsare pe un buton (a se citi tastă) și o poți lua de la capăt, proaspăt, eliberat de orice te-ar mai fi ținut pe loc, încărcat cu energie bună, curaj, pornești să faci ceea ce ți-ai propus, cu viteză amețitoare.

Sunt o persoană organizată, îmi place să-mi planific lucrurile, să le rezolv pe îndelete, să le acord importanța cuvenită și să mă încadrez în deadline-uri. Atenție, nu în tipare.  Cu toate acestea, uneori simt că mă depășesc lucrurile, iar reset-ul ar fi soluția perfectă. În lipsa acestei posibilități, aleg agenda, în care îmi notez cu rigurozitate teme, capitole, priorități. Pe unele reușesc să le respect, altele nu, iar unele le adaug pe parcurs. Spre exemplu, dacă până pe la mijlocul lunii martie 2017 nici prin gând nu-mi trecea să – mi fac un blog, anul acesta i-am dedicat un capitol special în care mi-am propus să scriu mai bine, să particip la mai multe competiții, să investesc mai mult.

Vreau să fiu sănătoasă.

Am constatat însă că am un capitol constant, oarecum nemișcat în fiecare agendă, sănătatea.

Deși important, trecut la priorități, la acest capitol nu prea am avut rezultate, oricât am încercat eu să duc o viață sănătoasă, echilibrată din punct de vedere alimentar, să scad în greutate, nu mi-a ieșit. Mi-am cumpărat bicicletă pentru exerciții fizice, am ținut regim, am renunțat la dulciuri, am inclus doar alimente bio-eco, naturale, etc. Totul în zadar. Și mai este ceva: ai nevoie de timp dacă vrei să începi un program la sală sau vizite la nutriționist ori acesta este cum bine știi și tu, mereu prea scurt pentru câte ai de făcut.

Prin urmare iată un capitol unde (m-) aș reseta și aș lua-o da capo. Este, altfel spus, lecția pe care am primit-o de la viață dar căruia i-am picat testul, prin urmare trebuie să mă concentrez, să găsesc soluții astfel încât să-mi iasă. Gândindu-mă  bine, îmi dau seama că abordarea a fost una greșită, că am nevoie de altceva pentru a rezolva problemele mele de sănătate. În secolul informației și al informaticii, în era gadget-urilor, suntem tentați să împrumutăm unele lucruri  cum ar fi resetarea. Ceva gen, limitless.

Planuri

Mereu vrei ceva nou, ceva mai bun, mai bine, chiar mai mult și există de cele mai multe ori și loc pentru toate acestea. De aceea căutăm mereu  soluții adecvate problemelor noastre.

Îmi place să fiu informată, prin urmare așa am procedat și acum, iar ce am aflat împărtășesc aici, cu voi, pontul dragii mei: Limitless,  programul de remodelare corporală cu cea mai mare rată de succes, care are menirea de a ajuta oamenii să se transforme la exterior și în interior, cu scopul de a se reiubi pe ei înșiși.

Pentru mine, nu este necesar să slăbesc doar pentru că îmi doresc să arăt bine sau să pot îmbrăca ținutele din garderobă de pe vremea când silueta era în regulă, ci este important în primul rând, pentru sănătatea mea. Citește și Zâmbește, simte, trăiește, iubește!

Sunt unică !

Bine-bine, veți spune, dar nu suntem toți la fel, nu suntem roboți, este practic imposibil să fie potrivit orice program tuturor. De-acord, tocmai de aceea  am folosit termenul limitless de mai sus, în traducere liberă însemnând nelimitat.

Limitless lansează un program foarte deștept, Reset by limitless, care rezolvă exact problemele care (mă) dor, enumerate mai sus. Pachetul personalizat de trei luni vine după 5 ani de experiență Limitless, fiind un program revoluționar cu o rată de succes de aproximativ 93% (pe o perioadă de 3 luni) comparativ cu 10-20% a unui program clasic de fitness. Ai posibilitatea alegerii unui pachet Reset din cele trei variante puse la dispoziție, On-board, All-inclusive și Ulta All-inclisive, economisind timp, pentru că totul se întâmplă online. Programul permite ca într-o singură ediție să beneficiezi de avantajul unei abordări personalizate, motivația antrenamentelor de grup și consultanță nutrițională, o viziune holistică asupra modului de funcționare a fizicului și psihicului nostru.

Resetbylimitless

Dacă ești hotărât să-ți descoperi limitele sau să ți le depășești, ia un pachet Reset și vei avea parte de :

 • evaluare și măsurători complete la intrarea și ieșirea din program
 • antrenamente intense
 • set de tutoriale individuale de antrenament pe care să le poți folosi pe cont propriu
 • un plan de alimentație personalizat pe obiectivul tău
 • seminarii și workshop-uri de nutriție inteligentă, motivație și biomecanica corectă a antrenamentelor
 • acces la activitățile destinate exclusiv comunității de membri
 • ghidul Limitless Step by step
 • sesiune de Q & A live pe Facebook cu nutriționistul programului
 • o sesiune de coaching (*opțional, la cerere)
 • sesiuni de alergări gratuite cu antrenorii Limitless (programul poate varia în funcție de condițiile meteo)
 • posibilitatea de a recupera unul din antrenamentele dintr-o ediție.

Sunt unică, prin urmare Reset by Limitless m-a convins că a venit timpul să schimb ceva la capitolul sănătate din agenda mea, că nu există limite în ceea ce poți obține dacă găsești modul/metoda corect(ă) de abordare. Da, asta vreau să resetez eu înainte de toate: să-mi ating scopul de a fi sănătoasă și apoi de a – mi recăpăta stima, încrederea în mine, să fiu eu.

logo Hai să dăm reset: Vreau să fiu sănătoasă !

Sursă informare și clip video  aici .

UniquebyMM

Rate this post