Campania care vine în ajutorul bloggerilor

 

Bun găsit !

Campania care vine în ajutorul bloggerilor

Dragi prieteni, vă vorbeam despre obiectivele pe care mi le-am stabilit și eu ca fiecare om, la început de an. Unul dintre acestea, era despre cum am plănuit și mi-am promis că voi investi mai mult în blog, cu atât mai mult cu cât am început să – l îndrăgesc tot mai mult.  Buuun, de investit investesc eu, multă pasiune, timp, dar mai puțin, spre deloc, financiar. Vorba aceea, ”’geaba -i voință dacă nu e putilință”.

Tot ar mai fi ceva dacă m-aș pricepe la chestiile astea alambicate în limba klingoniană pentru mine, tehnicile IT. Cum și la acest capitol sunt  pe minus, nu – mi rămâne de făcut altceva decât să mă plimb dintr-o lecție în alta, din tutorial în tutorial, cam fără rost aș adăuga cu sinceritate. Ei, să fiu sinceră până la capăt, nu chiar fără rost, am reușit să fac mici modificări – cosmetizări, am mai adăugat câte un plugin, dar nu tocmai ce mi-aș fi dorit.

Planuri versus reușite

Reușisem să am domeniu propriu (un cadou neașteptat!): ), hosting, etc., am primit niște provocări, șanse noi , prima invitație de guest post, un proiect nou. Pot spune ca demarasem bine și lucrurile bune/frumoase se întâmplau, veneau unul după altul, mai rămăsese provocarea cu care nu eram prea împăcată, îmbunătățirea blogului. ”Sun un prieten”, vorba vine, apelez la serviciile plătite ale unui cunoscător, spun cam cum văd eu lucrurile, ce doresc și las lucrurile pe mâna lui.

Timpul trecea și mie îmi venea să plâng de ciudă că nu sunt în stare să fac un logo, să fac mai mult pentru imaginea blogului meu, parcă nici nu mă mai puteam bucura de celelalte lucruri bune întâmplate, când îmi atrage atenția articolul unui coleg blogger. Citesc povestea și observ că nu sunt chiar singura în situația asta, ceea ce mă face să reconsider situația, dar și să aflu că există o soluție la îndemână:

Campania de susținere a bloggerilor

Campania de susținere, denumire sugestivă, este campania care se desfășoară pe plan național și este inițiată de o echipă de specialiști cu scopul de a veni în ajutor bloggerilor cu soluții de  promovare. Free! Echipa oferă servicii în design grafic, optimizare SEO,  web development, îți ascultă doleanțele și, timp de două ore îți este alături, te consiliază. Am aflat toate acestea din articolul amintit, așa că nu am mai stat pe gânduri și mi-am încercat norocul accesând linkul.

Oferta

Marea mea surprindere a venit odată ce am primit emailul de la Lucian Ciurea cu oferta, pe care l-am citit de o sută de ori, pentru că sunt sceptică din fire și nu cred în ajutor necondiționat, la prima vedere. Am despicat firul într-o mie de părți, am citit și-n dungă, am așteptat două zile și m-am decis să le răspund. Răspunsul lor a venit foarte repede, mi-au propus două variante de lucru în vederea colaborării de dezvoltare a blogului și acesta a fost debutul.

După cum ați observat, blogul meu are haine noi, s-a înnoit, atât la exterior cât și în interior, cu ajutorul echipei de la Thecon.ro reușind să intru și eu , cât de cât, în ”lumea bună”. Sunt mulțumită de tot ce au făcut, e chiar un ajutor pe care îl voi cataloga drept un cadou nesperat, într-un moment când mi se părea că totul este pierdut.

Final fericit!

Un gest ca acesta al campaniei de susținere bloggeri, nu am cum să-l păstrez doar pentru mine, nu poate rămâne netransmis mai departe. De aceea am povestit aici, pentru a beneficia toți cei care au nevoie de serviciile amintite, cât și de creare site. Pentru că am avut parte de o experiență  frumoasă, doresc să mulțumesc echipei pentru tot ajutorul/suportul și să vă recomand cu sinceritate să apelați cu încredere, să accesați siteul.

UniquebyMM

 

 

4 thoughts on “Campania care vine în ajutorul bloggerilor”

Lasă un răspuns