Cuprins

Cadouri și perle, rafinament și eleganță!

Într-o vară, am reușit să obțin, la limită aș spune, aprobare pentru concediu în luna iunie. Aveam bilete pentru o vacanță în Palma de Mallorca,  la timp pentru a evita o cădere psihică din cauza muncitorilor și lucrărilor interminabile de acasă. Ajunși în Palma, luăm contact cu ghidul, cam aiurit, ne prezintă programul excursiilor și tot tacâmul,  cum  procedează în general agenția prin care ai cumpărat vacanța. Ne-am înscris la câte excursii ne-au ținut buzunarele, una dintre ele fiind la fabrica de perle manufacturate. A fost extraordinar: Cadouri și perle, rafinament și eleganță.

 

Cadouri și perle, rafinament și eleganță

Colier aur cu perlă naturală

A fost un miraj pentru mine, iubitoarea de bijuterii rafinate, elegante, cu perle. Îmi doream taaare mult să am măcar o bijuterie cu perle dar  nu reușisem până atunci.

 

Brațară cu perle albe cadaouriși perle

Brățară cu perle albe

 

Acolo am aflat și văzut lucruri care m-au făcut să iubesc și mai mult perlele. Spre exemplu, înainte să fie transformate în bijuterii, perlele sunt în primul rând o creație a naturii. Unele specii de moluște au dobândit însușirea de a izola un corp străin pătruns în organism înconjurându-l cu sidef, făcându-l inofensiv. Rezultatul acestui proces de apărare, este magnifica perlă! Fascinant, nu – i așa?

Bugetul mi-a permis și mi-am îndeplinit visul de a avea o bijuterie cu perle. Mi-am cumpărat o pereche de cercei cu perle manufacturate din Manorca/ Mallorca, Majorica, montate în aur.

Cercei de aur cu perle naturale

Cercei de aur cu perle naturale

Cadouri și perle

După aproape un an de la minunata vacanță, am descoperit  apariția unui magazin online de bijuterii cu perle naturale. La  vremea aceea (2009), în România neexistând o cultură a bijuteriilor cu perle, Cadouri și perle cred că era printre primele apariții dacă nu chiar singura. Am intrat imediat pe site ul magazinului. Apetitul era deschis deja, interesul și aviditatea de informație mare, am început un adevărat tir al întrebărilor.

 

Cadouri și perle, rafinament și eleganță

Colier lung cu perle naturale

 

I-am ”bombardat” cu întrebări despre prețuri, felul  perlelor, naturale sau de cultură, proveniența, tipul, calitatea acestora etc. Tot ce puteam afla de la profesioniștii de la mine de acasă, cu explicații ample, fără teama de a agasa. Am primit răspunsuri la toate întrebările, pe larg, din care am învățat cum să-mi aleg bijuteria potrivită ocaziei, gustului și bugetului meu.

 

Cadouri și perle, rafinament și eleganță.jpg sursa cadourisiperle.ro

Inel perlă neagră

Pornind de la concepția că fiecare femeie trebuie să aibă acces la o bijuterie cu perle, Cadouri și perle au gândit ca abordare o diversitate de bijuterii, la prețuri pentru toate buzunarele.

Magazinul comercializează perle naturale și de cultură, din toată gama de bijuterii, inele, cercei, coliere, brățări, montate în aur, galben sau alb, argint sau aliaj metalic.

 

Cadouri și perle, rafinament și eleganță

cercei de aur cu perle-naturale

 

Oferă de asemeni,  bijuterii personalizate, la cerere se poate schimba montura, modelul, modifica lungimea  sau culoarea sau se pot crea modele noi după preferința și ideea clientului.

Fiecare bijuterie este însoțită de certificatul de garanție. Specificațiile acestuia despre tipul perlei ( de apă dulce sau sărată), al monturii, placarea sau încrustarea cu alte pietre sau cristale,  sporesc încrederea clientului.

 

Cadouri și perle, rafinament și eleganță

Broșă perle negre

De ce perle,

Perlele sunt considerate lacrimi de sirenă în China, lacrimi înghețate ale zeilor în Roma antică, asociate cu Zeița Venus iar  grecii sunt convinși că se formează când fulgerul atinge marea. Poate că de aceea, perlele reprezintă caracterul pur, matur și plin de feminitate și transmit un sentiment de pace, atât pentru cea care  poartă cât cel care admiră.

cadouri și perle ?

Pentru mine, perlele reprezintă eleganță și rafinament. Să porți sau să dăruiești o bijuterie din perle veritabile este definiția delicateții și feminității. Am dăruit perle (cercei) persoanelor dragi, din dorința de a aprecia puritatea și frumusețea. De a descoperi puterea și efectul perlei asupra caracterului, eleganței și păcii.

Acum aș dărui mamei un colier din perle, pentru că s-ar potrivi discreției, cochetăriei și felului în care își poartă hainele și accesoriile.

Perlele reprezintă cadoul perfect: se pot purta la rochia de seară dar și la o pereche de blugi făcându-te să fii specială, rafinată, sofisticată, unică.

 

 

UniquebyMM

 

 

Susa info și foto http://cadourisiperle.ro/

 

Campanie ”Bijuteriile cu perle, cadoul perfect”

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post