Sfârșitul călătoriei mele Resetbylimitless

Bun găsit, prieteni!

După încheierea competiției Spring SuperBlog, iată-mă ajunsă și la sfârșitul călătoriei  Resetbylimitless. Trei luni de la marea resetare! Ce repede a trecut timpul! Încotro, după această perioadă? În vaaacaaanțăăă! Și, de parcă echipa Limitless ar fi știut că urmează să plec în vacanță, în ultimele filmulețele, Cristina exact despre asta vorbește. Cum să mă descurc în vacanță, ce stil să abordez etc.

Sfârșitul călătoriei mele Resetbylimitless

Deși nu adun kilograme în vacanță, rămân la aceeași greutate sau chiar slăbesc, tot sunt lucruri pe care le-am învățat. Dacă vi se pare că sună a laudă, explic de ce se întâmplă asta. În vacanțe, merg muuult pe jos, îmi place să văd, să explorez, să mă plimb, și mănânc pește, fructe de mare, legume și fructe. Cu siguranță voi pune însă în aplicare sfaturile, pentru că, în cele trei luni de slăbit deștept, am căpătat încredere. Aceasta este și prima concluzie pe care doresc să o exprim: încrederea. În mine și în Cristina, de la care am reținut și verificat idei, lucruri foarte interesante și folositoare. Am învățat de exemplu cum să-mi alcătuiesc un meniu care să-mi fie folositor și în același timp plăcut și sănătos.

Sfârșitul călătoriei mele Resetbylimitless

Planul alimentar personalizat pe care l-am primit a coincis cu o lună plină de evenimente și aniversări ale familiei și una cu sărbătorile de Paște. În consecință, asta mi-a dat ceva bătăi de cap. Parol! Cu toate ”încercările”, echipa Reset, Ioana, Cristina în mod special, mi-au fost de mare ajutor. Am primit multă informație prin intermediul filmulețelor, mi-au oferit disponibilitatea lor pe email și/sau grupul de facebook.

Începutul a fost plin de temeri de genul, ”voi fi dependentă de cântar, alimente interzise/de care nu mă pot atinge, mituri, limite inexplicabile și așa mai departe. Termenul în sine, de reset(are), m-a dus cu gândul la ceva de șters și luat de la zero. Toate, au fost doar temeri neîntemeiate, rămase în urmă, în locul lor descoperind explicații logice, rețete și liste de substitute. Secrete mici, efecte mari, altfel spus.

Limitless (nelimitat)

Limitless (nelimilitat), mi-a dat ocazia să experimentez și să implementez în alimentația mea rețete și alimente despre care nu știam nimic sau, ce știam era greșit. Am devenit propriul nutriționist, un rol foarte interesant, recunosc, am aflat cum să calculez cantitatea de apă necesară organismului meu. Ceva și mai tare, trebuie să vă spun neapărat, am învățat că nu trebuie să mă simt vinovată pentru o abatere de la planul de bază. Și nici să acuz ori să mă scuz. Spre exemplu, Cristina, căreia îi mulțumesc că m-a ”luminat”, explică într-un filmuleț/lecție despre vinovății, toate aceste ”păcate”.

Sfârșitul călătoriei mele Resetbylimitless

 

Noi, oamenii, facem mereu asta! Ne scuzăm, ne simțim vinovați sau acuzăm pe cineva, ceva, pentru eșecuri, nereușite ratări. Credeți că sunt(eți) o excepție? Nicidecum, dar nici nu mai contează. Important este să îți asumi, să-ți dai voie să te recompensezi, să știi să revii la stilul de viață sănătos pe care l-ai adoptat. Să nu exagerezi, să conștientizezi alegerea, greșeala pe care o faci.

Multe mituri demontate, multe necunoscute elucidate, înțelegând cum trebuie să arate o farfurie, ce trebuie să conțină.  În ața fel încât să existe un echilibru între carbohidrați, proteine și lipide.

Resetbylimitless este o experiență pe care o meriți. Desigur, dacă vrei să întârzii cât mai mult efectele bătrâneții, să ai un organism sănătos, o piele frumoasă, să trăiești mai mult. Mai simplu spus, să îmbătrânești frumos.  Așa am perceput eu această perioadă: o perioadă frumoasă din care am ieșit cu 8 Kg mai puțin și mult mai bogată privind alimentația sănătoasă. Mi-am format propriul stil alimentar. O dietă echilibrată care mă ajută să fiu sănătoasă fără ajutorul suplimentelor, prafurilor sau băuturilor minune de slăbit. Slăbesc în timp, așa cum am și depus, deoarece îmi doresc sănătatea.

Concluzia

Concluzia? Evident, voi merge mai departe. Plec în vacanță, unde mă voi bucura de climă, alimentele sănătoase și relaxare, conform indicațiilor :) Cristinei. Viața merge mai departe, cu un program alimentar pe care l-am înțeles și pe care mi l-am ales în concordanță cu cerințele organismului meu deștept. Aaa, era să uit, am resetat și garderoba. În vacanță am nevoie mai mut decât oricând de țesături alese, comode, de calitate.

Rămâneți conectați!

Până data viitoare, alegeți să fiți unici, alegeți sănătatea!

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0