C’est fini la ... Spring SuperBlog 2018!

C’est fini la … Spring SuperBlog 2018!

Salutare, prieteni! C’est fini la … Spring SuperBlog 2018! Dragilor, s-a încheiat etapa de primăvară a competiției SuperBlog, pe care am reușit să o duc la bun sfârșit. După ediția de toamnă, când m-am aruncat ”cu capul înainte” aproape inconștient, habar nu aveam cu ce se mănâncă, acum am făcut-o ceva mai asumat. Cu gustul ușor acru spre amar al dezamăgirii rămas după ultima (re)jurizare din toamnă, eram convinsă că nu voi participa. Pe măsură ce se apropia startul, eram tot mai aproape de schimbarea hotărârii. Se întâmplă ceva, odată intrat în acest concurs: nu poți sta deoparte.

M-am pregătit așadar sufletește pentru certificatele energetice, călătoriile imaginare, jocul pe mobil sau vânzările ieftine de materiale de construcții. M-am ținut departe, cât s-a putut, de grupul de pe facebook și m-am concentrat pe temele variate și de care n-am prea ținut cont la prima ediție.

C’est fini la ... Spring SuperBlog 2018!

Dacă mi-ar fi spus cineva că voi scrie despre haine second hand sau călătoria incognito a unei vedete internaționale, aș fi spus că a greșit ”adrisantul”. Și totuși … am scris! Faptul că la probele fermecate, by the way, pentru cârcotași,  folosesc produsele de pe vremea spray-urilor ”Cluj Napoca”, am luat note mari, mult peste cele din ediția de toamnă, l-am luat ca pe un mare progres. Sau nu? (Hihi) Surpriza, a venit de la AVBS !

M-a tradus în schimb proba de la etrad, m-au perpelit cei de la prepelix și am mo(ș)mondit petrecerea surpriză, care indiferent de apreciere, pentru mine va rămâne întipărită în sufletul meu. Și, pentru care am făcut eforturi uriașe să-i dau un ton vesel, deoarece este legată de  cea mai mare pierdere care i-a urmat. Dar, asta este doar ceva foarte personal, nu are rost să fie interpretat în altă cheie.

Așa deci și prin urmare

Oky-doky. M-am îndepărtat de la esență, deci, să revenim. Unde am vrut să ajung, ați intuit probabil, la faptul că te simți uneori nedreptățit de juriu, de note etc. Dar este ceva firesc, ce este atât de rău/greșit în asta? Avem cu toții o părere foarte bună despre noi. Depunem eforturi pentru a scrie articolele și respecta deadline-ul, grila de jurizare, limitele de orice fel, ne dorim coronița/loc pe podium și, nu în ultimul rând, oameni (subiectivi) suntem. Așa deci și prin urmare, de ce atâta supărare pentru aceste răzvrătiri, firești?

C’est fini la ... Spring SuperBlog 2018!

 

Ah, subiectivismul ăsta!!! ::)) El există, așa cum există, scrisul. Ce să -i facem? Să ne amintim de provocarea lansată după ediția din toamnă, nu am ajuns la aceeași concluzie, subiectivismul? A, (foarte) deranjantă este incertitudinea unor membri ai juriului, balansul între ce lansează și ce notează.

Daaar… Există un dar! Competiția este competiție, iar SuperBlog este una super(bă), cea mai longevivă și ofertantă. Cu subiectivism, cu vociferări, cu atingeri/înțepături fine sau mai puțin. Cu cireașa de pe tort, Claudia, care mediază tot ce se poate, ajută, sare în apărarea tuturor, fie concurent, fie juriu. Noroc că-l are pe Albert s-o ajute (și) pe ea :)!  Clau,  la ”o adică” strigă și te vom auzi! Respect! Pentru muncă, răbdare, profesionalism, perseverență. Zic să luam ce este bun, să ne bucurăm de ceea ce avem de câștigat, cu ce ne alegem la finish, când tragem linia. Doar zic! Și mai zic, odată ce ”c’est fini la … Spring SuperBlog 2018!”, să ne luam o binemeritată vacanță.

Fiecare competiție este spirit, este exercițiu, este oportunitate

Ca în orice situație, de fapt, la fel ca în viață, tu ești singurul care alege. Întotdeauna este loc de mai bine. Acest lucru este demonstrat și para-demonstrat, eu însămi fiind convinsă prin propriile experiențe. Pentru mine, așa cum v-am împărtășit, fiecare competiție este spirit, este exercițiu, este oportunitate. Am ales să particip, mi-am asumat asta. Nu pot scrie despre ceea ce nu știu, nu pot scrie despre ceva în care nu cred și asta se vede cu ochiul liber din articole. În consecință, deși jinduiam la locul prezis de cel mai vajnic susținător, este în regulă și cel pe care îl am, poziție la ora la care scriu articolul.

Mi-a plăcut mult ideea organizatorilor de  guest post cu câștigătorii competițiilor trecute. Unele idei chiar mi-au prins bine, mie care sunt într-un continuu proces de asimilare, învățare. Felicitări tuturor, mulțumesc celor care răspund întrebărilor, care nu sunt deranjați de ”vechime” (în blogging), vârstă, înălțime ș.a.m.d.

Așadar, iubiți prieteni, un concurs s-a încheiat, mergem mai departe, cu ale noastre preocupări. Ce urmează? Alte provocări, alte etape, alte articole. Și, pentru că am ajuns aici, la articole, aș dori să vă  invit la comentarii privind genul/tipul de articol pe care vi-l doriți. Dați frâu liber exprimării!

C’est fini la ... Spring SuperBlog 2018!

 

Închei spunându -vă că, motivată de ”absolvirea” Spring SuperBlog 2018, aniversarea  unui an al blogului (bloggerului), dragul de călătorii, eu chiar mi-am luat vacanță. Regret că nu voi putea onora cu prezența Gala SuperBlog și faptul că mi-aș fi dorit să cunosc offline unii bloggeri pe care ”am pus ochii”, dar, îl voi depăși :). Le doresc celor care ajung la mare să se bucure de tot ce le oferă acest eveniment. Sunt convinsă că organizatorii, sponsorii, jurații, invitații și voi toți, superbloggeri veți avea parte de experiențe minunate.

Voi face la fel și eu, bucurându-mă de experiența acestei competiții, de prieteni, de soare și vacanță, sperând că voi avea ocazia să întâlnesc oamenii pe care i-am cunoscut, cândva, undeva. Voi servi o cupă de șampanie, cu gândul la voi sau urmărindu-vă online.

Să ne revedem cu drag, în competiții și nu doar!

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0