Salutare! O experiență nouă tester -BUZZer- BuzzStore. Astăzi, aș vrea să vă vorbesc despre o experiență nouă, aceea de tester/Buzzer. Spuneam că sunt o persoană deschisă, îmi plac provocările și voi spune ”da” acelor în care cred, în care mă regăsesc.

O experiență nouă tester -BUZZer- BuzzStore

Astfel, am răspuns provocării de a deveni tester,  BUZZer, din momentul în care am aflat despre ei într-un articol al Georgianei. Apropo, te poți înscrie și tu pentru a intra în echipa BUZZStore și testa la tine acasă produse și servicii noi.

După crearea contului am ales campaniile care mi se potriveau, am așteptat și, iată că a venit timpul faptelor. La întoarcerea din vacanță am primit kitul de Buzz Schauma cu produsele din noua gamă Schauma Nature Moments.

Mărturisesc sincer că nu am mai avut experiențe de acest gen, neștiind despre ce este vorba decât din ceea ce citisem. Așadar, curiozitatea amestecată cu un pic de emoție mă cuprinseseră la deschiderea coletului.

Ce conține kitul

Surpriza a fost plăcută și a avut rolul de a lua locul sentimentelor de până atunci. Un ambalaj în ton cu gama Schauma, bleu, acoperea produsele. Am înlăturat cu grijă ambalajul și a apărut ghidul de BUZZ, apoi șamponul Schauma Nature Moments Coconut Water de 250 ml. Era rândul balsamului Schauma Nature Moments Coconut Water 200 ml, iar mirosul puternic și plăcut de cocos venea de la cele 5 săpunuri artizanale. Când credeam că asta este tot, am dat peste un prosop personalizat Schauma și 5 broșuri informative pe care le voi dărui prietene(i)lor împreună cu săpunul.

Prima impresie, a fost de nota 10, dar nu mă puteam opri la ea fără a mă gândi că este posibil ca punctajul acesta să rămână doar la ”impresie artistică”. Am folosit o singură dată șampon Schauma, cu mult timp în urmă și nu mi-a ajutat podoaba capilară cu nimic. Totuși nu rămân agățată de o singură experiență, sunt deschisă și accept/ofer a doua (treia) șansă. Din acest motiv dar și pentru că aveam în program spălatul pe cap, am desfăcut șamponul și balsamul, pornind primul test.

O experiență nouă tester -BUZZer- BuzzStore

Primul test. Părul meu este sensibil și mereu i-am acordat o atenție deosebită apelând la ajutorul ”trucurilor” din natură. Ceaiurile de urzică sau coada calului, clătitul cu bere și altele asemeni, nu lipsesc din ritual meu de îngrijire. Acesta este și primul motiv care m-a făcut să aleg campania Schauma, ingredientele naturale folosite. Ador fructele și florile, aromele, beneficiile lor iar șamponul și balsamul Schauma au ca ingrediente apa de nucă de cocos din Indonezia și floarea de lotus. Punctaj maxim așadar și la miros, aromă și consistență.

O experiență nouă, aceea de tester/BUZZer

Aplicând șamponul am constatat că spală bine, părul rămâne frumos, mie îmi place când după clătire ”scârțâie” :). Așa făcea acum. I-am aplicat și balsamul, pe care eu personal nu-l folosesc la fiecare spălat, rezultatul fiind bun. Mi-a plăcut cum a rămas părul după spălare: curat, lucios și hidratat. Voi vedea cum se comportă mai departe, dar mai ales care va fi rezultatul după mai multe spălări cu șamponul Schauma. Bineînțeles că vă voi ține la curent.

Gama cuprinde și șampoanele pentru păr uscat și fragil, păr vopsit și deteriorat, păr cu vârfuri despicate și păr fără volum. Interesant ar fi de urmărit rezultatul dacă alegem în funcție de tipul de păr al fiecăruia.

Dorința de a intra în comunitatea liderilor de opinie BUZZStore s-a materializat și mă bucur pentru asta. Printre campaniile pe care le-am văzut sunt multe interesante, cele pentru îngrijire corporală, revoluționare aflându-se în topul personal. Rămâne să experimentez, să văd cum opiniile mele sincere vor rezona cu voi.

Până data viitoare, fiți inteligenți, fiți unici, fiți deschiși! Curioși să aflați despre BUZZ(er)Store? Înscrie-te și testează la tine acasă.

 

UniquebyMM

#buzzschauma; #naturemoments

Articol scris pentru campania Buzz Schauma .

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0