Bun găsit, prieteni! Am tot vrut să vă povestesc despre un lucru care m-a surprins plăcut. Da, se mai întâmplă și așa! Dar, asta este, oameni suntem și nu ne ies toate cum ne-am dori! Cum mi-am exprimat deja opinia despre profesionalism, nu voi reveni. Țin însă să scriu câteva cuvinte despre o întâmplare petrecută cu ceva timp în urmă. Cât costă un gest frumos?

Cât costă un gest frumos?

Câți dintre noi au mai întâlnit gesturi frumoase ale unor colaboratori, companii, entități cu care au interacționat? Fie chiar și tangențial. Puțini, spre foarte puțini, nu-i așa?  Chiar așa, oare cât costă un gest frumos într-o relație de colaborare?

Fie că este vorba despre o felicitare, o atenție sau un telefon de curtoazie gestul îl consider unul de conștientizare, fidelizare, chiar consolidare a relației profesionale. Un plus pentru ambele părți! Ceea ce mulți nu înțeleg.

Întâmplarea la care vreau să mă refer este una legată de SideraQuartz. Scrisesem un articol în campania Blogal Inițiative unde îmi exprimam  dorința mea sinceră de a-mi schimba bucătăria folosind materiale SideraQuartz. Din când în când, visăm cu toții; nu este interzis ba face chiar bine!

Timpul a trecut, așa cum numai el știe s-o facă și aproape că uitasem de articol când m-am trezit cu un mandat poștal. M-am gândit că a ajuns unul din coletele comandate, amânând pentru a doua zi drumul până la oficiul poștal. Nici când l-am ridicat nu m-am edificat pe deplin, crezând că este vorba despre o mostră comandată pentru renovare. Navigasem pe multe site-uri în căutarea materialelor și probabil primeam un răspuns.

Mulțumesc SideraQuartz!

Abia la deschiderea pachetului am avut plăcuta surpriză  să descopăr calendarul, plăcuța și câteva cuvinte de mulțumire adresate din partea companiei SideraQuartz. Gestul contează! A produs un sentiment plăcut și am vrut să vi-l împărtășesc. Pentru că dincolo de gest, rămâne numele, conduita, seriozitatea. Despre Sidera puteți afla mi multe de pe pagina lor de facebook sau site.

Îmi pun firesc întrebarea ”oare cât i-a costat acest gest?” Nu știu să răspund întrebării. Pot eventual bănui/presupune, dar sunt convinsă că au de câștigat. Și mai cred că este un exemplu bun de urmat. În concluzie, deoarece nu am reușit să scriu sau să  mulțumesc, o fac acum: Mulțumesc SideraQuartz pentru gest! Mult succes în activitate!

 

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0