Bun găsit, prieteni dragi! ”Vârsta are compensațiile ei: nu se mai lasă intimidată de precauții” spunea Charles Chaplin în cartea pe care tocmai o citesc, Povestea vieții mele. M-am convins și eu de asta, odată cu anii.

Vârsta are compensațiile ei

 

Despre ce este vorba? Așa cum v-am obișnuit,  împărtășesc cu voi experiențe, trăiri, ”chestii”, cât se poate de normale. Știu că uneori pare personal, dar oare bucuria, chiar și personală, nu trebuie împărtășită? În plus, veți afla despre lucruri pe care le puteți face la rândul vostru și care vă vor produce bucurie.

Vârsta are compensațiile ei

Am conștientizat în urma experiențelor, importanța recunoașterii dar și a mândriei. Învățată să apreciez meritele altora dar să fiu modestă în ceea ce mă privește, meritele, reușitele mele rămâneau la nivel de interior (personal). Așadar, astăzi voi împărtăși cu voi  reușita, mândria și recunoașterea.

Vârsta are compensațiile ei

Vârsta are compensațiile ei

Povestea începe … nu, nu cu ”a fost odată”. Aproximativ acum un an, am descoperit Blogal Inițiative, platformă care organizează campanii pentru bloggeri. Ce m-a atras în primul rând, a fost faptul că îmi puteam alege campania în care cred.

Îmi plac provocările dar mă desfășor mult mai bine atunci când subiectul/campania mă reprezintă, cred că mi se potrivește. De altfel se observă cu ”ochiul liber”, în articolele mele, prietenii o știu :). Se pot înscrie toți bloggerii, se pot câștiga premii și puncte cu ajutorul  cărora se licitează pentru diverse produse din Giftshop.

Vârsta are compensațiile ei

Campionatului Național de Blogging

După cum bănuiți, m-am înscris. Am participat la multe campanii ale Campionatului Național de Blogging și  o Campanie locală Craiova.  Mi-a făcut plăcere să scriu, am pus suflet, așa cum îmi stă în fire. Premiile nu au venit imediat, ba, aș spune că la început nu prea s-au lipit de mine :)).

Asta nu m-a făcut să renunț, dimpotrivă, cred că fiecare provocare este exercițiu, experiență. Iar mie îmi place să scriu, îmi place competiția și știu să mă bucur de orice primesc. Indiferent de valoare. Spre exemplu, am fost fericită să primesc programul personalizat Reset sau să câștig prima mea invitație la Food Blogger Conference. Iar astăzi, am primit confirmarea pentru licitația câștigată în urma căreia voi primi Colecția “Cartea Românească”.

Dacă sunteți curioși intrați la categoria Blogal Inițiative a blogului și citiți articolele.

Weekendul debutase cu bucuria oferită de trandafirii mei cumpărați din Tenerife.  Am niște exemplare pe care le așteptam (”ca și când”) să înflorească. M-au fermecat culorile lor nemaipomenite, extraordinare, fără nici o exagerare. A fost sentimentul că pentru mine începuse un weekend promițător.

Vârsta are compensațiile ei

Tu ce ai făcut cu primii bani economisiți

Sentimentul avea să fie cât se poate de real! Ba, mai mult, urma să devină unul minunat. De ce? Datorită postării pe Facebook, Blogal Inițiative ”Campania ”Tu ce ai făcut cu primii bani economisiți” și-a stabilit câștigătorii. Felicitări tuturor!”  Imediat am adresat felicitări tuturor și citind câteva comentarii am trecut mai departe, fără a intra pe site.

Participasem la campanie pe ultima sută,  dar nu aveam mari așteptări. După încă vreo jumătate de oră verific email-ul unde, surpriză, primisem un mesaj care începea ”Nu știu dacă ai aflat, dar te numeri printre câștigătorii …”.

Da, dragilor, sunt una dintre cei trei câștigători ai campaniei, cu articolul ”Lecția despre bani, economisire și muncă”. Este primul meu premiu consistent la o campanie! 100 de euro! Am sărit în sus, am chiuit de bucurie împreună cu piticul,  ”la propriu” vorba lui.

Vârsta are compensațiile ei

Mulțumesc Blogal Inițiative!

Mulțumesc Blogal Inițiative! Dincolo de premiu, este vorba despre recunoașterea meritelor, despre motivație. Este vorba despre mândrie! Sunt mândră de realizările mele, de munca mea și de cei care au crezut în mine!

Vârsta are compensațiile ei

 

Weekendul s-a terminat cu alte  surprize plăcute. Prima, mi-a oferit-o unul dintre trandafirii de la Famous Roses (câștigați). Atât de catifelat, de frumos și culoarea … superbă! Eram fericită și mă gândeam cât de mult contează să crezi în tine, să-ți urmezi pasiunea, visul. Cât de generoasă și ofertantă este viața! La ultima verificare a emailului aveam să găsesc încă o surpriză plăcută, o invitație/propunere de colaborare.

Ce -aș mai putea adăuga? Încă sunt sub efectul emoțiilor, bucuriei, prin urmare, rogu-vă îngăduință și înțelegere că mă opresc aici. Felicitări tuturor!

Până data viitoare, lăsați-vă călăuziți de ceea ce simțiți. Credeți în voi, mândriți-vă cu rezultatele voastre, familiei, prietenilor!

 

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0