Salut, prieteni! A trecut ceva timp de când nu am mai scris și  lansat vești în online  despre programul alimentar slăbește deștept. Motivele, ca motivele, nu cred că sunt într-atât de interesante încât să merite amintite. De remarcat, neapărat trebuie să spun asta,  că am respectat regulile generale.

Programul alimentar slăbește deștept

Programul alimentar slăbește deștept

În meniurile mele au fost prezente legumele proaspete, salatele, peștele și carnea, în proporția indicată. De asemeni, am reușit să mențin greutatea la 4 kg minus din cele 7 kg pierdute după program. Cu alte cuvinte, după alte trei luni, nu am pus înapoi toată greutatea pierdută. Ceea ce, mie mi se pare important! Și asta  doar ținând cont de o parte din principiile pe care le-am reținut din planul limitless.

Programul alimentar slăbește deștept

Dar nici acestea nu sunt adevăratele vești! Fac doar un fel de introducere în miezul lucrurilor (poveștii) :) Am primit la un moment dat un mesaj din partea echipei Reset cu propunerea de continuare a programului. Voi știți deja, ce cred eu: nimic nu este întâmplător!

Mă frământa la propriu gândul de reluare a programului de slăbit dar ceva mă împiedica să iau decizia. Mesajul a venit la momentul potrivit! Am răspuns și am spus da continuării colaborării.

Programul alimentar slăbește deștept

Încredere în specialiști

Este foarte adevărat că puteam alcătui singură meniul programului meu dar am mai multă încredere în specialiști. În plus, așa cum știm cu toții, luăm mai greu startul din proprie inițiativă, trecându-l la opționale.  Sunt tare nerăbdătoare să urmez din nou programul alimentar personalizat, în primul rând pentru menținerea sănătății mele.

Programul alimentar slăbește deștept

Programul celor 3 luni m-a ajutat să mă simt bine, să pierd 7 kg și să capăt încredere. În mine și în program. Acesta este principalul motiv pentru care am hotărât continuarea acestui program/plan alimentar. Apoi, personalizarea planului în funcție de fiecare organism și problemele de sănătate pe care acesta le poate avea. Considerația și pledoaria mea pentru personalizare sunt și ele cunoscute: nu suntem doi oameni la fel. Și nu în ultimul rând, folosirea imaginației în materie de rețete, meniuri.

Programul alimentar slăbește deștept

Jurnalul meu Reset.

Așadar, am trimis deja mesajul de răspuns căruia i-am adăugat lista alimentelor indicate de medicul meu specialist. Astfel, mă voi încadra în cerințele medicilor și voi ”împăca și capra și varza” :). Cam asta era vestea despre care vorbeam:  veți găsi din nou, aici, pe blog, file (articole) în jurnalul meu Reset. Articolele vor cuprinde așa cum v-am obișnuit, impresiile mele sincere despre meniuri, stilul de abordare, cumpărături și desigur, efectele.

Până data viitoare, alegeți să fiți sănătoși!

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0