Salutare, prieteni! Mi-am comandat o saltea Amber! Scuze pentru că am intrat așa abrupt, dar pur și simplu nu am rezistat tentației de a vă împărtăși vestea. V-am mai spus că pentru mine un somn bun, nu cel de câteva kilograme, pescuit, ci somnul cel de toate… nopțile, începe de la saltea. Sinceră să fiu, nu știu exact dacă mi se trage de la vârstă  (haha), dar acum trebuie să țin cont de coloana, oasele, corpul meu în general. Dacă în tinerețe nu se revolta nici măcar un oscior, mușchiuleț când dormeam direct pe salteaua pneumatică sau sacul de dormit, acum lucrurile s-au schimbat. Coloana face legea. Cum spuneam, bioritmul unic, corpul meu are nevoie în primul rând de o saltea bună pentru un somn de calitate.

Mi-am comandat o saltea Amber!

Mi-am comandat o saltea Amber!

 

Ce înseamnă o saltea bună în ”accepțiunea mea”? În primul rând să-i permită corpului să respire și să conțină tehnologia aceea cu efect de masaj. Apoi, prezența sistemului de arcuri, care permite să te miști fără a deranja partenerul și desigur, să cu două fețe.

Mi-am comandat o saltea Amber!

Dacă salteaua îndeplinește condiții impuse, somnul meu este în mare proporție asigurat. Mai adaug parfum de lavandă în lămpița de atomoterapie, o lenjerie fină, de calitate și somnul atinge aproape perfecțiunea.

Mi-am comandat o saltea Amber!

Somn bun, relaxant, odihnitor

De ce este necesar să avem un somn bun, odihnitor? Pentru că sănătatea întregului corp depinde de calitatea  somnului, dându-i posibilitatea să se energizeze. Întreaga zi, toate activitățile sale este influențată de un somn bun, relaxant, odihnitor.

Mi-am comandat o saltea Amber!

 

AmberFoam®

M-am tot documentat și am aflat că spuma folosită acum are o calitate ridicată dar și un sistem ortopedic. Cum este  firesc, cu toții evoluăm iar tehnica avansează într-un ritm amețitor. Am dat o tură prin noutăți și am descoperit că și în domeniul acesta, al saltelelor  sunt vești bune: salteaua cu spumă din chihlimbar. Da, ai citit bine! Chiar există o saltea cu spumă din chihlimbar. Se numește AmberFoam®în traducere ambră,  de la  Amber Mattress.

Mi-am comandat o saltea Amber!

Cum am aflat vestea de la Blogal Inițiative despre campania ”Cum arată pentru tine un somn bun? am intrat pe site. În timp ce-am dat un refresh pentru a-mi împrospăta memoria despre proprietățile chihlimbarului/ambrei, am fost invitată să pornesc o discuție pe chat.

Am amânat puțin conversația zăbovind puțin pentru detaliile oferite de site. Cum puteam să fiu convinsă și să vă spun și vouă care sunt impresiile dacă nu aveam toate armele/informațiile?

Mi-am comandat o saltea Amber!

Fiind în căutarea unei saltele care să mi se potrivească, aveam deja întrebările pregătite, știam ce dimensiuni trebuie să cer.

Am aflat caracteristicile și vi le spun:

 • Amber este prima saltea din lume cu spumă din chihlimbar,
 • tehnologie inovatoare brevetată,  
 • Saltea de nouă generație cu sistem hibrid,
 • are două fețe care îmbină componente naturale,
 • efectul de masaj,
 • 7 zone de confort,
 • spuma cu memorie de calitate avansată,
 • sistem ortopedic Pocket spring /sistem Multi-Pockets (fiecare arc înfășurat în material și izolat individual),
 • atingerea directă a  chihlimbarului de corp asigură un somn odihnitor, relaxant, plăcut, de calitate,
 • ușor de comandat: comanda online elimină timpul pierdut prin magazine, blocajele din trafic și nu în ultimul rând, nervii,
 • oferă perioadă de testare de 100 de nopți la tine acasă, fără stresul că nu ai făcut alegerea bună iar banii îți  sunt returnați în întregime,
 • transportul este gratuit, produsul fiind livrat în 5 zile lucrătoare acasă dar și  în cazul returnării,
 • este unică în domeniu, la nivel mondial și se realizează numai în Bulgaria,
 • garanție de 10 ani.

Ei, sună bine? Pe mine m-a tentat, mai ales că știu câte ceva și despre proprietățile chihlimbarului: elimină stresul, are efect calmant, reduce durerile de ceafă, spate , articulații și mușchi.

Mi-am comandat o saltea Amber!

Chihlimbar din Marea Baltică

În urma conversației pe care am avut-o am aflat că fiecare saltea conține sută la sută pulbere de chihlimbar din Marea Baltică. Spuma îmbogățită cu chihlimbar acoperă întreaga suprafață și preia tensiunea din corp, elimină durerile din ceafă, articulații și mușchi. Convinsă  de beneficiile saltelei, cer ofertă pentru dimensiuni personalizate. Mi se cere să aștept puțin și primesc prețul. Știind că este indicat ca salteaua să fie așezată pe un sistem de suport, am cerut detalii preț despre acesta.

Mi-am comandat o saltea Amber!

Am obținut prețul și detaliile. Durata livrării pentru comanda cu dimensiuni non standard este de 3 săptămâni și transportul gratuit inclusiv sistemul suport. Apoi am cerut oferta pentru saltea cu dimensiuni standard. Persoana cu care am conversat a fost amabilă și mi-a dat toate datele și de această dată. În acest caz, salteaua vine în 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii, plata se face la livrare. De asemeni beneficiez de reducere și transport gratuit.

Mă grăbesc tare pentru satisfacerea dorinței de somn bun, fără dureri și indispoziții, prin urmare aș alege varianta a doua. Mai am doar un singur pas, votul consiliului de familie :).

Tu ce părere ai despre o saltea Amber? Ai comanda o astfel de saltea? Te aștept să îți exprimi părerea!

Până data viitoare, somn… dulce? Lin? Odihnitor și relaxant!

 

UniquebyMM

 

 

Sursa: ambermattress.ro; Pinterest

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0