Bună și bine v-am regăsit! După cum vă amintiți am promis să revin la stilul alimentar sănătos. Slăbește inteligent, continuă. Asta am și făcut: am trecut  concret la acțiune, nu am rămas doar la nivel de vorbe sau intenții. Concretul constă în faptul că am dus ”tratative” pentru obținerea planului alimentar personalizat și mi-am refăcut setul de analize. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, rezultatele s-au lăsat așteptate. Astfel, opinia medicului specialist a întârziat și ea iar eu am fost nevoită să  amân startul. Pe lângă toate acestea, bugetul suferise și el serios după o cheltuială neprevăzută. Totuși, am reușit: Slăbește inteligent , continuă. Asta înseamnă, că și Jurnalul Reset continuă.

Slăbește inteligent, continuă

Slăbește inteligent, continuă

Pentru că sunt genul organizat, mi-am structurat activitatea în agendă. Mi-am notat greutatea, am construit tabel cu abateri și alcătuit lista cu alimente substituite. Omul cât trăiește învață!  Știam prea bine asta și cum greșisem la prima experiență setându-mi scopul la un nivel prea ambițios, mi-am învățat lecția.  În consecință, de această dată mi-am setat altfel scopul,  alegându-mi o cotă valorică de mijloc.

Slăbește inteligent, continuă

Tot din prima din prima experiență cu Resetbylimitless, învățasem lecția despre atenția cu care trebuie să-m aleg ”materia primă”, alimentele. Mi-a intrat deja în obișnuință ”lecturarea” compoziției produselor și cum să fac alegerile. Cu lista de cumpărături la purtător, mi-am ales produsele alimentare de care aveam nevoie. Este vară și avem din fericire la dispoziție o mare diversitate de produse naturale, legume fructe în mod special.

Slăbește inteligent, continuă

Dat fiind că nu abandonasem principiile de bază ale planului alimentar, nu mi-a fost greu să-l reiau de unde îl lăsasem. Respectasem principiul ca în meniurile mele să se găsească carne, legume și salate. Ce nu respectasem, era ”răsfățul” cu tot felul de rețete irezistibile, hidratarea și lipsa de mișcare. Ce să fac dacă nu am rămas în vacanță :).

unic, doar pentru mine

Plusul față de primele 3 luni, este lista alimentelor admise și a celor interzise de medic, care a stat la baza noului plan personalizat. Astfel, ținând cont de aceste indicații, planul alimentar primit deja de la echipa slăbește inteligent chiar este unic, doar pentru mine. Pentru mine, asta îmi dă o mai mare încredere și siguranță că nu fac greșeli.

Slăbește inteligent, continuă

Faptul că sunt la începutul noului program, nu prea am ce povesti despre rezultate, rețete, impresii etc. Acesta este motivul pentru care  vă vorbesc despre abordare, scopul setat, stilul  și cam atât.  Fac și dezvăluiri, (curiozitatea este mare, nu-i așa?) spre exemplu care este greutatea de la care pornesc. Tobe :)) 80 de kilograme. Scopul, de mijloc spuneam, ar fi 8 kg minus în trei luni. Cât îmi setasem în prima etapă? 15!

Slăbește inteligent, continuă

În concluzie, sunt pregătită să încep partea a doua a programului alimentar, de fapt o continuare a resetării inițiale. Bineînțeles, sunt pregătită și pentru continuarea jurnalului reset, prin care să vă împărtășesc așa cum v-am obișnuit, experiențele mele sincere.

Până la viitoarea filă, stați aproape, trăiți frumos și sănătos!

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0