Salutare, prieteni! Ori de câte ori aflu noutăți, vin și vi le împărtășesc, așa cum v-am obișnuit și cum am promis. De această dată este vorbe despre online, accesorii, vacanță, stil, tinerețe. Zilele trecute, gândurile m-au dus la vacanță și ce bine ar fi să plec din nou câteva zile.  Pe trasee de munte cu rucsacul în spate, în locurile minunate în care am fost sau încă nu am ajuns. Că veni vorba, nu mai am rucsac! De aici, începe povestea, descoperirea mea:  Magazinul online Joolar.ro – the best (review) cu produse de galanterie și accesorii destinate copiilor, femeilor și bărbaților.

Magazinul online Joolar.ro – the best (review)

Magazinul online Joolar.ro - the best (review)

Prin ce se diferențiază acest website de altele? Transmite aerul nou, fresh al tinereții, este prietenos, fiabil, aerisit, și are drept deviză, produse de calitate la prețuri pentru toate buzunarele. Din portofoliul magazinului fac parte  rucsacuri, genți, genți de seară, curele, eșarfe, fulare, bijuterii, ochelari, accesorii. Tânăra echipă aflată în spatele magazinului  își dorește  pentru viitor  propria colecție/brand, JOOLAR.

Magazinul online Joolar.ro - the best (review)

Cum nimic nu este întâmplător, vestea pe care am aflat-o vine într-un moment cum nu se poate mai potrivit. Vremea vacanțelor, pregătirile pentru noul an școlar și, sărbătoarea Sfintei Marii.

Magazinul online Joolar.ro - the best (review)

Pentru cei care se  pregătesc să plece în vacanță și au nevoie de un rucsac, Joolar.ro oferă modele pentru fiecare gust, stil, vârstă, sex.  Rucsacul a devenit adevărată ”vedetă”. Folosit pentru călătorii (ideal ca bagaj de mână în avion) în orice destinație, mare, munte, plimbări, accesoriu, rucsacul este nelipsit din viața cotidiană.

Magazinul online Joolar.ro - the best (review)

Pregătirile pentru școală se fac din timp iar rucsacul, ghiozdanul reprezintă ”piesa de rezistență” a elevilor. Am găsit pe site câteva modele pentru pitic, rămâne să hotărâm împreună.

Magazinul online Joolar.ro - the best (review)

Cadouri

Tips: Dacă aveți în familie, cercul de prieteni sau colegi, Mării, Mărioare, Mărini etc. și aveți nevoie doriți să le oferiți cadouri, soluția este JOOLAR. La prețuri foarte accesibile, puteți alege ochelari de soare (reducere 30%) de la 27.30 lei, eșarfe, genți, bijuterii, curele sau portofele.

Magazinul online Joolar.ro - the best (review)

 

 

Ce am ales eu? Vă amintiți cât am căutat geantă de seară? Mi-am ales una acum, amintindu-mi că este bine să cumpăr atunci când găsesc. O geantă  de umăr, da, a fost teribil de greu să aleg, dar aștept să-mi primesc cadourile :). Apoi, o  eșarfă – greu și aici, curea din piele (domni),  59 lei și ghiozdan piticului.

Pe mine  JOOLAR m-a convins. Sunt sigură că și pe voi, după ce le veți vizita site-ul. Sunt curioasă ce veți alege.

Până data viitoare, vacanță plăcută, petrecere frumoasă și spor la cumpărături inteligente Joolar!

 

 

UniquebyMM

 

Sursa foto: joolar.ro; facebook.com/joolar.ro/photos