Bun găsit, prieteni! Mă pregătesc de vacanță! Pregătesc cu grijă bagajele, aș putea spune că după atâtea experiențe știu exact ce trebuie, ce haine îmi sunt necesare pentru orice vreme și situație. Verific lista, totul este în regulă, sunt 7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanța mea.

Cuprins

7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanță

Rămâne ținuta (1) pentru călătoria cu avionul de pus la punct. Petrec aproape șase ore în avion, drept pentru care aleg perechea boyfriend jeans în care mă simt confortabil. Topul simplu și puloverul lejer din cașmir, temperatura din avion este mereu mai scăzută, balerinii comozi, din piele și eșarfa.

middle2 img 1467869 7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanță

Temperatura schimbătoare, comoditatea hainelor dar și dorința unei ținute stilate, sunt elementele de care țin seama când călătoresc cu avionul. Evit piesele vestimentare strâmte sau din materiale care nu permit corpului să respire.

Aterizăm în jurul orei 8 p.m. ora României și pentru orice eventualitate iau cu mine cardiganul. Astfel, îmi va folosi și sprijin/pernă,în avion. Ca accesorii,  ochelarii de soare și geanta de dimensiuni medii.

7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanța

Vacanța a debutat cu bucuria revederii unor prieteni dragi cere ne-au întâmpinat în aeroport și nimic nu părea să o umbrească. Totuși, după primele două zile minunate, o întâmplare nefericită avea să dea peste cap totul. Pe scurt, rămăseserăm fără bagaje cu tot ce aveam în ele. Singurele lucruri pe care le mai aveam, erau cele de pe noi, actele și banii.

Cumpărături neprogramate

Evident, nu puteam admite să ratăm restul vacanței plănuite un an întreg, plângând și suspinând, prin urmare ne-am repliat imediat. Uite-așa ne-am trezit noi în primele zile de vacanță, la cumpărături de îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie, tot ce are omul nevoie. Mai aveam șapte zile de vacanță și trebuia să facem față acestei provocări cu ceea ce cumpăram.

7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanța

Bineînțeles că prima nostră alegere a fost  piesa de rezistență, jeanșii. Preferații mei, blugii de damă clasici pe care i-am ales îmi ofereau posibilitatea încropirii ținutelor pentru restul vacanței. Pe listă figurau dintre cele mai diverse activități iar eu trebuia să mă descurc cu ce alegeam. Trebuie menționat, bugetul nu era unul foarte mare, de aceea trebuia să fiu foarte atentă la piesele pe care le cumpăram.

Alesesem pentru început câteva tricouri, top, bluză din in, o vestă lungă din bumbac iar pentru domnul, blugii bărbătești  Levis, tricouri, pantofi sport.

Prima zi de după nefericita întâmplare am ales să o petrecem vizitând L′oro Parque. Culoarile, veselia, diversitatea, frumusețea naturii oferite de imensul parc ajutau moralul. Motivată de toate acestea, am ales ca ținută (2) blugii clasici tocmai cumpărați, tricoul cu print vesel și espadrile comode. Excursia dura o zi întreagă, de aceea am adăugat accesoriile de nelipsit, pălăria de soare proaspăt achiziționată și ochelarii de soare.

7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanța

Piese vestimentare

Găsisem prețuri foarte bune la încălțămintea de damă, permițându-mi să cumpăr sandale, espadrile și pantofi cu toc. Pantofii sport îmi rămăseseră, deci la capitolul acesta stăteam chiar bine.

Serile și diminețile sunt puțin mai răcoroase pe aici iar eu am îmbrăcat bluza cu mânecă lungă din in pentru plimbare. Blugii ușor suflecați și sandalele comode, eșarfa delicată răsucită ușor în jurul gâtului erau elementele celui de-al treilea stil în care mă simțeam perfect.

Briza oceanului, atmosfera și muzica valurilor era tot ce conta, simțeam efectul benefic și relaxarea specifică. Oprim din loc în loc, intrăm în magazine, facem planuri sau savurăm sangria. În vitrina magazinului din fața noastră, ne atrage atenția sacoul bărbătesc de vară.

  • ”Mâine avem invitație la domnul F., ar fi potrivit sacoul acesta cu tricoul negru simplu și blugii, ce spui?
  •  Dacă găsim mărimea ta, vine bine și îți place, sigur. Dar ce îmbrac eu? Uite, mi-ar plăcea geaca aceasta din piele. S-ar potrivi cu blugii, cămașa și pantofii cu toc. Culoarea îmi place foarte mult, bej închis este una dintre culorile mele preferate.”

Vacanța continuă

Exact așa am abordat ținutele (4) de a doua zi, în vizită la prietenii noștri unde ne-am simțit grozav și unde am pus la cale excursia pe Teide. Și cum puteam merge altfel în această excursie decât îmbrăcată în blugi, pantofi sport, top și bluza din voal deasupra pentru a mă apăra de soare. Am luat ochelarii și rucsacul în care mi-am pus puloverul pentru aerul rece de sus, ținuta cu numărul 5 fiind potrivită excursiei.

Seara ne-am relaxat la un spectacol de fado, unde mi-am pus bluza din mătase, blugii și sandalele. Am luat cu mine geanta căruia i-am prins eșarfa și cardiganul fin croșetat în cazul în care era răcoare.

7 stiluri vestimentare pregătite pentru vacanța

Spectacolul a fost de excepție iar stilul vestimentar (6) abordat m-a făcut să mă simt grozav. Ne-am propus ca în următoarea seară să mergem în sătucul pescăresc unde să mâncăm și să ascultăm poveștile pescarilor. Profităm de zona cu cele mai bune fructe de mare și pește proaspăt, vedem peștii colorați și admirăm oceanul cu tot spectacolul lui dintr-un restaurant chiar pe apă.

Oceanul și frumusețea lui

Zis și făcut, cu gândul la  noua experiență fac repede inventarul lucrurilor din garderoba mea de vacanță. Desigur, voi purta blugii, piesa mea de rezistență, dar și pentru că ne vom întoarce noaptea, târziu. Tricoul marinar ( :)) se potrivește perfect iar șapca haioasă luată zilele trecute întregește ținuta (7). Voi purta espadrilele și șosetele cu lurex dar și geaca de blugi și geanta.

Vacanța aceasta a fost una dintre cele mai frumoase și mi-a dat satisfacția că mă pot descurca în orice situație pe care ți-o poate da viața. Important este să știi să trăiești frumos fiecare moment, să te bucuri de fiecare clipă în viață.

Cele 7 stiluri vestimentare au fost inspirate și alese de pe Answear, retailerul multibrand lansat în Polonia, prezent oficial în România din noiembrie 2015. Mi-au fost la îndemână produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii din peste 300 de branduri internaționale, 100% originale din care am ales cele 7 ținute.

 

UniquebyMM

 

Vacanța cu întâmplarea neplăcută este reală, cele 7 stiluri sunt imaginate pentru proba nr.12 Superblog 2018

Sursa: facebook.com/answearro/

Rate this post