Salut, prieteni! Sănătatea este un subiect care ne preocupa pe toți sau, așa ar trebui. Dacă între 20 și 30 de ani atitudinea este “mie nu mi se întâmplă, sunt puternic, imun etc. de la o vârstă, se schimba ușor abordarea. Încep drumurile către medici și cabinete, încerci să ții cont de ceea ce mănânci, și să respecți orarul meselor. Marea noastră problema, prioritizarea. Întotdeauna avem alte priorități, printre care nu se află sănătatea, iar asta se contorizează undeva acolo, ajungând la soluții limită.  De curând am făcut drumuri către spitale, medici, cabinete, multe, mult prea multe, din aceleași motive. Scopul: speranța de a rezolva unele probleme de sănătate ale singurului părinte pe care îl mai avem. Operații, consultații, tratamente, știți și voi cum este, nu am de gând să vă plictisesc. Ce vreau eu să evidențiez este că (mai) există oameni care își fac meseria cu pasiune și profesionalism.  

Viața merită auzită!

Viața merită auzită!

După consultul și audiograma făcute cu răbdare și profesionalism  de medicul C., verdictul a fost destul de dur: proteză auditivă. Așa am ajuns la  Starkey Laboratories din Bulevardul Unirii nr.17 unde am întâlnit omul minunat, Ana Maria Moraru. Cu răbdare, profesionalism și  blândețe, ne-a ajutat să rezolvăm toate problemele.

Viața merită auzită!

După prima vizită, am avut impresia că a fost o întâmplare acest comportament calm și binevoitor. Fiind însă nevoie de mai multe vizite, audiometrie, probe, documentație etc. am realizat că de fapt, era ceva firesc. Avea aceeași abordare și comportament vis-a-vis de toți clienții. Consiliere întocmire dosar, consiliere audiologică, mulaje și probe, totul se desfășura într-o manieră normală, fără a fi deranjată de problemele locomotorii ale părintelui.

Viața merită auzită!

Cum procedăm

Până să ajung cu această problemă, aveam impresia că totul este foarte simplu. Cumperi un aparat auditiv în funcție de rezultatul audiogramei și din acel moment pleci cu el, totul fiind ca la început. Ei bine, nu este deloc așa cum mi-am imaginat. Consilierea audiologică personalizată este extrem de importantă pentru un rezultat bun, de aceea am apreciat tonul plăcut și disponibilitatea domnișoarei.

Viața merită auzită!

Detaliez puțin. Fiecare aparat este făcut după un mulaj luat după forma și dimensiunea urechii pacientului, aparatul neputând fi folosit de la un pacient la altul. Mulajul este trimis către laborator și în funcție de numărul de comenzi, apropo, nu prea sunt specialiști în domeniu, proteza este gata.

Viața merită auzită!

Se trimite către cabinet, unde se efectuează probe, reglaje și când totul este în ordine, pacientul își primește aparatul auditiv. Aparatul se poartă câte puțin în fiecare zi, de la o oră în prima zi, treptat până la o zi întreagă. Explicația, acum mi se pare foarte logică, normală: acomodarea cu zgomotele din jur trebuie făcută gradat, pentru a nu crea amețeli, dureri de cap, enervare.

Viața merită auzită!

Tonul face muzica

Aparatul nostru auditiv a ajuns în timp rezonabil și odată cu el instrucțiunile, garanția, probele, tot ce era necesar. Mulțumim mult, Ana Maria Moraru! Ați mai făcut un om fericit!

Viața merită auzită!

Pentru cei interesați, las câteva cuvinte despre ce oferă Starkey:

  • testare audiometrică gratuită
  • probă cu aparatele auditive recomandate
  • consiliere audiologică personalizată
  • aparate auditive digitale compensate 100%
  • garanție de 2 ani
  • posibilitatea achiziționării în rate fără dobândă
  • reducere pentru înlocuirea aparatului vechi cu unul nou
  • service, curățare și verificare a aparatului
  • accesorii, soluții de întreținere și consumabile

Până data viitoare, aveți grijă de sănătatea voastră și nu uitați: organismul este o mașinărie care funcționează pentru tine.

UniquebyMM

 

Articolul este dedicat în exclusivitate omului Ana Maria Moraru.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0