Bine v-am găsit! Știți pe cineva care nu este interesat de podoaba sa capilară? Răspuns corect: NU. 99,9 % dintre pământeni își doresc ca părul lor să arate bine, sănătos, firul mătăsos, strălucitor. Din păcate, ca orice alt organ al corpului și firul de păr suferă modificări de-a lungul vieții. Stilul de viață, cel alimentar sau modul de îngrijire, toate acestea contribuie la starea de sănătate a firului de păr. Știu că v-am obișnuit cu o introducere în povestea fiecărui articol dar de data aceasta abordarea directă se datorează preocupării numărul unu la nivel, cred că nu greșesc spunând așa, mondial. Povestea de astăzi,despre căderea părului, tratamente și soluții.

Căderea părului, tratamente și soluții

 

Căderea părului, tratamente și soluții

Aflându-mă printre miliardele de muritori preocupați de aspectul părului și îngrijorată de căderea lui, sunt într-o continuă căutare de soluții. Nimic nu este mai neplăcut decât să mergi la o întâlnire, de orice fel ar fi ea și să tot culegi firele de păr căzute. Sau, să vezi cum cineva îndepărtează câte un fir de pe haina ta, în semn de compasiune.

Suficiente și solide motivele pentru care stilul alimentar adoptat să fie unul sănătos. Pe lângă acesta, normal este să ne preocupe și remedii naturiste, soluții cosmetice salvatoare sau rețete abracadabrante. Nimic nou sub soare, fiecare face ce poate, cu alte cuvinte, nimeni nu-i perfect :). Tratamente naturiste cu ouă de prepelițe, măști cu miere, drojdie de bere, clătiri cu bere sau ceai de urzică, am testat (aproape) inutil pe propria podoabă capilară.

Căderea părului, tratamente și soluții

Revenind la sănătatea organismului în general, a părului  (ce ne doare pe noi), în particular, care depinde în primul rând de stilul alimentar și stilul de viață.

Vitaminele și mineralele au un rol deosebit în buna funcționare a organismului, la fel și hidratarea, odihna și mediul înconjurător. Lipsa acestora produc dereglări, carențe pe care trebuie să le reglăm, completăm,  pentru un organism sănătos. La fel se întâmplă cu firul de păr care, în mod normal rezistă până la patru luni, după care cade, lăsând loc creșterii unui fir nou.

Lipsa unui stil de viață sănătos, stresul, moștenirea genetică, dezechilibrul hormonal sau carența vitaminelor și mineralelor sau deficiența proteinelor, duc la reducerea etapelor de creștere, odihnă, regenerare a părului.

Căderea părului, tratamente și soluții

Tratament pentru căderea părului

Dacă am abordat această temă, înseamnă că am aflat noutăți, lucruri interesante pe care vreau să vi le aduc în atenție. Am aflat despre un tratament pentru căderea părului, un produs cosmetic care conține ingrediente de origine naturală.

Follixin, este un produs care conține un amestec de vitamine B, E, C și D, calciu și biotină. Exact esențialul necesar creșterii și regenerării totale a părului. Acesta acționează asupra creșterii rezistenței firului, întărește pielea scalpului și are o contribuție benefică asupra întregului organism.

Tratamentul este conceput pentru îmbunătățirea vitalității podoabei capilare iar intervalul de timp în care își face efectul este de o lună. Împreună cu adoptarea unui stil de viață echilibrat și unui stil alimentar sănătos, crește gradul de eficiență al tratamentului și revitalizării părului.

Căderea părului, tratamente și soluții

Timpul este prețios iar producătorul a ținut cont de asta, concepând Filloxin  concentrat în flacoane de câte 60 de pastile. Acestea se pot  ingera instant, fără ajutor suplimentar.

Apreciez întotdeauna produsele pe baza ingredientelor naturale cât și documentarea temeinică, explicațiile pertinente. În concluzie, Filloxin m-a convins că merită să-i acord credit. Știu care este aportul fiecărei vitamine, fiecărui ingredient prezent în compoziția tratamentului, prin urmare nu merg pe teren nesigur.

Voi folosiți tratamente pentru căderea părului? Știați de existența acestui tratament prezent pe piața românească și în străinătate? Aștept comentariile voastre despre soluții și tratamente folosite de voi.

Până data viitoare, vă urez o ”sănătate de fier” pentru podoaba capilară și nu numai. Coafură rezistentă oriunde vă aflați: Londra, Paris, Bali, București.

 

UniquebyMM

 

Sursa: fiiinforma.ro; Pinterest

 

Articol  campanie umanitară 

Rate this post