Salutare, prieteni! Ziua Z. a sosit! Cum, ce este ziua Z.? A, pardon, am încurcat literele, asta, denumirile, dar să știți, parol,  m-am gândit la același lucru: ziua neagră. Uof, iar am dat-o în bară, am vrut să spun Black Friday, prieteni! Ce-i drept, la noi ține mai mult de o zi, dar de ce ar fi ceva rău în asta? Cum spuneam, Black Friday bate la ușă și fiecare se pregătește în felul său.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Unii, am eu niște prieteni , se pregătesc un an întreg cu wishlist -uri interminabile, cu bani puși deoparte, cu insomnii și stat la pândă pe site-uri, branduri, retaileri etc. Ce să vă spun, dacă le ascultați poveștile, vă speriați ca de Halloween. Stați liniștiți, nu am încurcat nimic de data aceasta :).

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Când auzi că se pregătesc atât de riguros și în final le cade netul sau rețeaua, ce poți spune? Dacă totuși nu se întâmplă asta, stau pe site -uri până pierd din vedere piesele de pe listă. La final, mă tachinează  că nu cad în capcana cumpărăturilor din impuls din cauză că … sunt în zodia fecioarei :)).

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Recunosc, nu știu de unde mi se trage, de la zodie, din ADN, nu am idee, dar sunt o fire cumpătată. În plus, de 7 ani (2011) de la apariția Black Friday în România, am avut timp să-mi fac ”strategia”.  Și, pentru că tocmai am primit provocarea Answear și Superblog cu privire la subiect, vă prezint care este aceasta.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Liste, inventare, reclame

Fire organizată și meticuloasă, am și eu wishlist-ul în care trec lucrurile de care am nevoie și câteva alternative. Desigur, asta după ce fac un inventar riguros al garderobei și am în vedere evenimentele la care urmează să merg.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Apoi, fac un research pe site-uri, notez informațiile din reclamele audio, video etc. legate de procentele de reducere, TVA, costuri transport. Bineînțeles că partea cea mai importantă este cea a banilor. Oricât de cumpătată aș fi, de strâns bani nu prea reușesc în afară de cei pentru vacanțe. Am grijă totuși să planific plățile pentru cheltuielile casei și aroganțe în așa fel încât luna noiembrie să fie ”degrevată”. Astfel, îmi rămâne un buget frumușel pentru cumpărăturile de Black Friday.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Și acum, să pornim la cumpărături! Pe lista mea figurează câteva bluze de damă din categoria casual și elegant. În cazul în care bluzele (Vero Moda, Mango) nu sunt disponibile, am alternative: cămăși, pulovere sau tricouri.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Cadouri

Lista mea cuprinde și o geantă casual. M-am uitat pe site-uri și am văzut câteva modele care mi-au atras atenția de la Parfois și Answear. Sper să prind una dintre acestea la prețul redus, dacă nu, mai am două opțiuni. Bineînțeles,  pentru că vreau să mă încadrez în buget, sunt foarte atentă la prețuri și verific mereu suma totală a coșului.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

Întotdeauna pe lista mea figurează și produse pentru cadourile celor dragi. Având în vedere că Black Fraiday se desfășoară în perioada premergătoare lunii cadourilor, profit de ocazie. Îmi place să dăruiesc și am în vedere ca lucrurile să fie cele de care au nevoie cei dragi.

Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

De această dată, am ales ghetele bărbătești, necesare soțului meu iar pentru băieți, cămăși – nu sunt niciodată în plus. Țin cont de model, culori și materialele din care sunt confecționate, dar și noutățile în domeniu, încercând să-i surprind plăcut.

                                                           Ziua Z, pardon, Black Friday e aici!

3, 2, 1 …Start!

Startul reducerilor Black Friday s-a dat, iar eu am folosit propria strategie reușind să achiziționez tot ce mi-am propus. Pentru că mi-au rămas bani din buget, am profitat și am cumpărat câteva ”opționale”. Pantalonii și sacoul la preț absolut neașteptat de bun (70% reducere!!!), pijama (Tommy Hilfiger) și un portofel (Monnari) pe care mi-l doream.

 

UniquebyMM

 

Navigarea și cumpărăturile le-am făcut de pe Answear, retailerul multibrand cu peste 300 de branduri de top. Produse 100% originale și servicii de top, livrare rapidă și 3 ani de existență pe piața din România. Ssstttt, vă spun un secret: au dat drumul deja la reduceri! Spor la cumpărături de Black Friday!

 

 

 

Strategia aplicată de Black Friday am scris-o pentru proba nr 18 Superblog

Sursa: answear.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0