Bun găsit! Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P). O privire în calendar este suficientă să realizăm că nu mai este mult până la sărbătorile de iarnă și petrecerea de Revelion. Chiar dacă frumusețea ne preocupă mereu, de Revelion ne dorim mai mult să fim frumoase, suple, elegante. Bine-bine, dar ce mă fac, vorba unei reclame vechi, dacă ”sunt grasă și urâtă și am celulită”? Simplu: iau măsuri și îmi fac propriul ritual de remodelare. Lucrurile s-au legat și am primit (de Black Friday (:)), crema termoactivă anti celulitică profesi onală și crema profesională pentru slăbit cu algeGlemis.

Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P)

Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P)

Sincer, creme anticelulită am mai încercat,  însă rezultatele nu au fost cele așteptate, prin urmare, am fost destul de ponderată în entuziasm. Totuși, am apreciat promptitudinea celor de la Glemis cu care au trimis produsele, ceea ce mi-a ridicat imediat moralul.

Pentru a înțelege la ce să ne așteptăm, voi aminti că celulita este definită ca problemă a pielii care afectează corpul, indiferent de vârstă și greutate. A se reține că nu este același lucru cu grăsimea! Celulita apare mai ales pe coapse, fese, coapse și are aspect inestetic, denumit și coajă de portocală.

Specialiștii de la Remary au găsit formula inovatoare, exclusivistă, bazată pe ingrediente naturale care să reușească să învingă definitiv celulita și să remodeleze pielea în profunzime.

Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P)

Ingrediente:

  • alga marină brună – ajută la remodelarea pielii și crește fermitatea acesteia. Algele ajută la refacerea țesuturilor, stimulând regenerarea celulelor sănătoase și la îmbunătățirea circulației locale, redau tinerețea și fermitatea pielii flasce și devitalizate,
  • alge marine de stâncă
  • iedera
  • coada calului
  • sunătoarea
  • extractul din frunză de viță de vie
  • păpădia

Crema termoactivă anti celulitică profesională se folosește zilnic, acționând pe piele întreaga zi. În prima etapă se produce o acțiune mai agresivă cu ajutorul tehnologiei Thermo Slim. Acesta încălzește pielea și asigură transportul substanțelor active în structurile interne ale pielii, fenomen ce intensifică arderea celulelor grase. Astfel, determină remodelarea drastică a formei coapselor, taliei, feselor, șoldurilor și a zonelor unde aceasta este aplicată.

Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P)

Etapa a doua constă în drenaj. Permite eliminarea toxinelor și a apei din organism, reducerea edemelor, atenuarea umflăturilor din țesuturile adipoase și îmbunătățirea microcirculației în țesuturile adipoase.

Cea de-a treia etapă pregătește celulele sănătoase pentru a primi nutrienții esențiali importanți ajutând în redarea elasticității și supleții pielii.

Opinia mea după 7 zile de folosire: crema este foarte ușor fluidă, aromată și se absoarbe repede. Imediat ce pielea intră în contact cu haina/halatul se simte o încălzire, semn că ingredientele acționează. Pielea este mai fermă, fină, catifelată și desigur, nu a dispărut (încă!) celulita.

Crema profesională pentru slăbit cu alge

Conținutul de alge și uleiuri esențiale,  ajută la eliminarea toxinelor, a lichidelor în exces, îmbunătățește circulația sângelui și cea limfatică, lăsând pielea revitalizată.

Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P)

Ingrediente active:

Celulele grase sunt capabile să elibereze lichidul rancid, acizii de grăsime toxici și distrugerea sănătății prin oprirea arderii grăsimilor. Toate acestea rezultă într-un corp dizgrațios și o piele cu aspect nesănătos. Mai pe scurt, oamenii de știință cred că celulele grase se comportă ca niște bule ce stochează grăsimea.

Ritualul (meu) de remodelare cu Glemis (P)

Cercetările actuale au arătat că celulele grase ”comunică”, sincronizându-și timpul de eliberare a grăsimii. Când aceste celule primesc semnalul să elibereze grăsimea, acestea își slăbesc pereții, eliberând conținutul.

Crema profesională pentru slăbit cu alge Glemis o folosesc zilnic, aplicându-o pe locurile cu probleme. Cu o textură moale și parfum plăcut de scorțișoară, aplic masând ușor, cu mișcări circulare, până la absorbția sa în piele. Este indicată folosirea regulată de 1-2 ori pe zi.

Opinia mea: După o săptămână de utilizare, pielea este fină,  delicată și hidratată. Am convingerea că împreună cu un stil alimentar sănătos și mișcare fizică, rezultatul va fi cel scontat.

Vreți să aflați care vor fi rezultatele finale? Rămâneți  aproape pentru opiniile sincere de la sfârșitul testării. Până data viitoare, aveți grijă de sănătatea & frumusețea voastră!

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0