Bun găsit!  Afară ninge (liniștit :)), cafeaua a împânzit casa cu aroma ei, iar mie îmi place să torc ca o pisicuță la căldurică și să admir tabloul de pe geam. M-am dus cu gândul la priveliștea absolut minunată privită de pe fereastra camerei din hotelul Royal Poiana Brașov.  Deși a trecut destul timp de la evenimentul la care mă refer, mnaaa, priviți partea plină a paharului, niciodată nu e prea târziu :). Așa cum vă știu, cu siguranță v-ați dat seama din titlul articolului despre ce este vorba dar mai mult pentru mine, explic. Este vorba despre aniversarea de 10 ani a Superblog, 3 ediții și 2 gale la care eu am participat.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Știu, am mai spus-o, nu-i nimic, mă repet, ediția Superblog 2018, a fost atipică. Cei zece ani de existență i-au dat greutate și l-au legitimat încă o dată, dacă mai era cazul, drept cea mai longevivă competiție în social media din România. Ei bine, atipică a fost și pentru mine această ediție și voi face referire la un singur motiv. Tot timpul am stat sub presiunea greutății aniversării de 10. Mă gândeam că nu voi reuși să o duc la bun sfârșit și mi-ar fi părut rău să nu simt gustul succesului. Al lui, al Superblogului, v-ați prins :).

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Dar, totul e bine când se termină cu bine și eu am ajuns finalistă, aproape atingându-mi scopul setat, aici mă refer la clasament. Totuși, vorba Claudiei care m-a salvat de emoții la microfon, între 50 și 16 este o distanță. Bine, nemulțumită total nu pot spune nici eu că sunt, dar mă poate judeca cineva pentru că-mi doresc mai mult? Și dacă ar face-o, aș bănui că o face din alte motive decât cele la care normale. Ne aflăm în acel moment,  început de an, în care gândim pozitiv :).

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Revin la concurs și gala, căci despre asta era vorba. Competiția a adus noutăți cum ar fi probele suplimentare cu premii extra-concurs și participarea câștigătorilor din edițiile precedente la un număr limitat de probe.

Ediția aniversară de 10

S-au spus multe și este destul de greu să spui ceva care să nu semene, să nu se repete, dar voi scrie și eu despre ce și cum, din punctul meu de vedere. Dincolo de jurii și note, de discuții și imparțialitate, competiția este competiție. Mai important cred eu, este ceea ce rămâne și ceea ce se leagă (sau nu :)) între noi, participanții. Pentru mine, Superblog a fost drumul meu în blogging.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Am învățat să scriu despre subiecte pe care nu credeam că le-aș putea scrie vreodată. Am învățat de la fiecare superblogger participant sau finalist iar asta m-a ajutat ca între prima mea participare și ultima să se afle acel 34. Pentru mine, deși mai este mult până departe :), reprezintă enorm! Mereu am fost prost (a nu se face accordul!!!) de sinceră și mi-am exprimat opinia clar, pentru care am plătit, dar asta sunt. Și dacă în toate celelalte privințe mă autoeduc și am reușit să fac schimbări majore, la acest capitol, nu se poate, punct.

Superblog versus superblogger

Revenind la subiect, adevărul este că la ediția aceasta nu m-am implicat deloc în discuțiile de pe grup. Și din motivul amintit anterior. Asta nu înseamnă că nu am citit fiecare comentariu, cu virgule cu tot. Mi-am făcut și eu reguli, ca orice superblogger :)).

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Ediția aniversară Superblog 2018 a fost o ediție provocatoare și satisfăcătoare pentru mine.  Locul în clasament este și el unul bun, sper să păstrez trendul și la o nouă participare să urc pe podium. Am reușit să iau chiar suta de puncte, credeam că fug de mine :), de la Hurom.

Totuși, n-aș dori să fie un articol bilanț propriu ci mai degrabă niște concluzii foarte obiective în opinia mea. Mi-aș fi dorit să pot scrie cuvinte mari, pompoase, unice, mirobolante etc. despre Superblog dar nu le găsesc la mine în tolbă. Eu, sunt adepta principiului ”simplitatea este esența oricărei eleganțe adevărate” (Coco Chanel), scuze pentru Coco pus în paranteze.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Superblog nu ar fi existat, nu ar avea succes și vechime, fără oameni, nu? Ca în orice activitate, domeniu deocamdată, până la roboți, sunt oameni. Oameni adevărați care știu ce fac, fac bine ce fac și cărora le doresc să o țină așa cât își doresc: Claudia, Albert, felicitări și, la zece ori zece ani!

Gala

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Gala … ooo, gala! Mi-a plăcut foarte tare deși a fost a doua oară, în aceeași locație sau poate de aceea, Royal Boutique Hotel Poiana Brașov. Anul trecut am fost surprinsă tare plăcut de disponibilitatea staffului însă anul acesta aș puncta și la organizare, muzică și masă.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?.

Camera, una vintage de această dată, mare, foarte curată și cu vedere extraordinară spre pârtie, munți și împrejurimi. Halate de baie, papuci de unică folosință, prosoape și lenjerie foarte curate și de calitate,  gel de duș, săpun etc. tot ce este necesar. Aproape totul, la superlativ. Spun asta deoarece am de trecut cu minus ceva: starea vasului de toaletă și ușa balconului prost montată. Știu însă că se continuă renovarea/recondiționarea începută și cu siguranță se vor remedia și aceste aspecte.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Deși hotelul are 3 stele, la unele dotări poate  fi lejer cotat cu 4 stele. Recomand locația pentru o mini-vacanță la schi, team building, petreceri sau orice altceva vă doriți. Hotelul dispune de loc de joacă pentru copii, depozit schiuri, biliard, darts și multe alte dotări și servicii .

Gala premiilor și petrecerea

Seara a fost plină de emoții, surprize, atât pentru noi, superbloggerii cât și pentru reprezentanții Superblog. Cea mai plăcută surpriză pentru mine a venit din partea Extreme-Travel , nu știam că voi primi un premiu.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?.jpg Sursa: arhiva personală

Am uitat de problemele mele de sănătate când am stat de vorbă câteva minute cu Radu, m-am bucurat de prezența celor care au dorit să interacționeze cu mine și am dansat până la miezul nopții. Deh, atât m-au ținut puterile, ăăă, picioarele, fără antrenament.

Promit însă pe viitor, când va fi :), să mă pregătesc, pardon, antrenez. Adevărul este altul: toată noaptea a plouat și a bătut vântul atât de tare încât ne-am temut pentru drumul de întoarcere până acasă. Pentru o plecare devreme se impunea odihna necesară pentru șofer.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?.jpg Sursa: arhiva personală

Poate pentru că, deja aveam ”vechime” sau, poate pentru că, (nu) ne-am mai văzut (nici)odată, totul a fost mult, mult mai altfel. Mai frumos, mai antrenant, mai interesant. Cum tot ce este frumos se termină repede, așa s-a întâmplat și cu gala număr doi din viața mea de superblogger. De până acum :)! Bineînțeles, vă voi ține la curent cu ce va urma, țineți aproape.

La final

Apropo, vreau să mai punctez ceva. Gura lumii vorbește, am auzit așa, prin târg că Superblog este o competiție pentru începători. Opinia mea, după trei participări, este alta, total diferită. Competiția este acerbă, cu bloggeri foarte buni, foarte bine cotați, cu greutate, să spun așa. Sigur, sunt și începători în competiție, unii foarte talentați și de succes din prima, alții mai puțin, care participă și care învață din acest exercițiu-concurs. Da, asta este adevărat, dar este cu totul, altcevaSuperblog este o competiție cu un grad ridicat de dificultate și exigență.

10 ani, 3 ediții, 2 gale. Ce urmează?

Doar o (vorbă) frază vă mai spun cu privire la gală. Intenționat am sărit peste momentele cele mai emoționante, până la/cu lacrimi. Este un aspect totuși la care vreau să fac referire și anume, cele câteva puncte pe care Radu le-a spus în scrisoarea citită de Claudia. Cred că sunt mulți în asentimentul lui și ar merita spuse mai departe, puse eventual pe blog.

Obișnuiesc să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă și ce primesc. La fel procedez și acum: mulțumesc vouă, Superblog, superbloggerilor și acestui an în care am avut parte de multe oportunități, prietenii, sănătate și rezultate. Ceea ce vă doresc și vouă din plin în noul an. Ce urmează cu privire la Superblog? Vom trăi și vom vedea.

Până data viitoare, sănătate și încredere maximă în voi!

 

UniquebyMM