Bun găsit, prieteni!  Știu că mulți dintre voi aveți cel puțin o pasiune comună cu mine sau măcar rezonați. Asta mă ajută să scriu cu mai multă plăcere și  despre pasiuni, să împărțim opiniile simțindu-mă în largul meu. Zilele trecute povesteam piticului despre copilărie și aventurile de atunci la care bunicul era campion. Când mi-a venit rândul, am răspuns că nu prea am năzdrăvănii de povestit deoarece nu mă puteam dezlipi de prietenii mei, cărțile. Fără nicio exagerare, chiar așa a fost. Locuința noastră era lipită de o bibliotecă la care aveam acces printr-o ușă secretă, unde îmi petreceam ore întregi printre cărți. Tot ce mă interesa, toate întrebările la care doream răspunsuri înainte de a le adresa cuiva, găseam în cărți. Așadar, astăzi vorbim despre pasiunea mea pentru citit sau, prietenii mei cărțile de pe librăria online.

Prietenii mei cărțile de pe librăria online

Prietenii mei cărțile de pe librăria online

Transformasem cărțile în cei mai buni și fideli prieteni de care cu greu mă puteam despărți. Când nu uitam să mai ies din bibliotecă, părinții mă găseau citind în camera mea preferată. Crescând, toate economiile mele se duceau pe cărți. Îmi doream tare mult să am o bibliotecă mare cu cele mai bune și frumoase cărți.

Mi-am împlinit visul și pot spune că am o bibliotecă destul de mare și bine ”garnisită”. Poezie, proză, opere dramatice din categoria cărți beletristică, publicistică sau colocvială, tot ce mă poate deconecta sau învăța. Dacă în perioada în care cărțile se găseau foarte greu și trebuia să recurg la diferite metode pentru a procura cărțile, astăzi este mult mai simplu.

Librăriile online comercializează cărți din toate genurile literare, edituri sau scriitori. Din fotoliul sau locul tău preferat, la un singur click distanță, se află cărțile tale preferate, la prețuri pentru orice buzunar.

 

Prietenii mei cărțile de pe librăria online

 

 

Prietenii mei cărțile de pe librăria online

Cum astăzi am aflat de la o bună prietenă de librăria online cărți beletristică am vrut să împărtășesc cu voi vestea. Bineînțeles, am intrat imediat pe site unde am descoperit o diversitate de genuri literare, edituri, autori români și internaționali.

Ca și atunci, la vremea la care am descoperit fascinanta lume a cărților, am rămas pierdută zeci de minute până să mă hotărăsc ce să aleg. Am reușit totuși să pun în coș câteva exemplare printre care Nopți în Rodanthe de Nicholas Sparks.

Iată ce am găsit la descriere: Nopți în Rodanthe este o poveste sensibilă despre speranță și bucurie, despre sacrificiu și iertare, reamintind că dragostea e posibilă la orice vârstă, oricând și mai ales atunci când ne așteptăm mai puțin. Pentru Adrienne Willis, de 45 de ani, viața se sfârșește și reîncepe deopotrivă. După o căsătorie ratată, ea va avea șansa de a-și găsi adevăratul suflet-pereche, într-un orășel din Carolina de Nord, Rodanthe.

Prietenii mei cărțile de pe librăria online

Dacă m-ar fi întrebat cineva atunci, în copilărie, ce îmi doresc aș fi răspuns fără să stau pe gânduri: cărți- flori sau invers.  La fel se întâmplă și acum: o imensă bucurie pentru mine este să am cărți pe care să le devorez pur și simplu, înconjurată /în compania și miresme) de flori.

Și pentru că primăvara este aproape, de mărțișor și ziua femeii voi dărui celor mai importante persoane din viața mea și cărți.

Voi ați aflat de librăria online cărți beletristică.ro? Cumpărați cărți online? Dacă da, cât de des și de pe ce situri?

Până data viitoare, bucurați-vă de cărți și descoperiți magia lor!

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0