Bun găsit! Indiferent de anotimp, hidratarea este deosebit de importanta pentru organism. Atât la interior cât și la exterior, corpul are nevoie de o hidratare corecta pentru o bună funcționare. Hidratarea interioară se realizează cu ajutorul lichidelor, legumelor, fructelor, alimentelor. Pentru hidratarea exterioară avem nevoie de creme, uleiuri sau alte produse cosmetice specifice. Dacă pentru elementele hidratării interioare este ușor de observat ce consumăm, pentru produsele cosmetice este necesară o mai bună cunoaștere a compoziției acestora. În acest sens este necesar ca alegerea produselor cosmetice cu ingrediente naturale să reprezinte prima opțiune.

 

Produsele cosmetice cu ingrediente naturale

Produsele cosmetice cu ingrediente naturale

Există branduri care se îndreaptă către natură deoarece au realizat că preocuparea clienților pentru produsele naturale, cu ingrediente naturale de calitate, este tot mai mare. Unele sunt într-o continuă căutare de soluții care să îmbunătățească calitatea și sănătatea consumatorilor. Din respect pentru oameni, brandurile care se respectă folosesc formule fără parabeni și sunt testate dermatologic.

Elmiplant este brandul care se inspiră din natură folosind ingredientele care răspund nevoilor pielii în funcție de tipul acesteia. Noile produse pe care le-am testat și despre care vreau să vă vorbesc sunt loțiunea de corp supreme nutri-oil și crema reparatoare pentru mâini.

Loțiunea de corp supreme nutri-oil  – o combinație de 90% ingrediente de origine naturală. Conține ulei de migdale 100% natural și miere. Uleiul de migdale este foarte bun pentru catifelare, fiind folosit de secole în îngrijirea pielii. Asigură pielii o îngrijire extensivă, este bogat în acizi grași esențiali și vitaminele A și E. De asemeni este considerat a fi un excelent emolient și un agent calmant.

Produsele cosmetice cu ingrediente naturale

Ingrediente 100% naturale

Mierea este un ingredient 100% natural, care are un efect de stimulare și antiseptic blând. Conține o varietate de vitamine (C & complex B), amino acizi și minerale care ajută la îmbunatățirea elasticității pielii. Este un bun hidratant, îndeplinește funcția de barieră de protecție și are proprietăți anti microbiene.

Produsele cosmetice cu ingrediente naturale

Cele două ingrediente naturale din conținutul loțiunii ajută la hrănirea pielii foarte uscate. De asemenea, ajută la restabilirea elasticității, refacerea și menținerea echilibrului optim de hidratare. Textura loțiunii este cremoasă, plăcută și are un parfum plăcut delicat. După folosire, pielea rămâne catifelată, bine hidratată și cu un aspect sănătos.

Produsele cosmetice cu ingrediente naturale

Perfect hands crema reparatoare pentru mâini – conține miere și ulei de macadamia 100% naturale. Nucile macadamia conțin cea mai mare cantitate de grăsimi monosaturate dintre toate varietățile de nuci. Uleiul are proprietăți protectoare, ajutând la regenerarea pielii și previne apariția arsurilor solare, cicatricilor, iritațiilor.

Produsele cosmetice cu ingrediente naturale

Crema de mâini conferă hidratare imediată pielii și o  menține pana la 48 de ore. Se absoarbe ușor îmbunătățește senzația de confort a pielii, mâna are aspect fin și catifelat. Aplicată de mai multe ori pe zi, în special noaptea când mâinile nu intră în contact cu apa.

Important: Loțiunea de corp supreme nutri-oil și crema reparatoare pentru mâini nu conțin parabeni, parafină, nu conțin coloranți.

Opinia mea

După testarea celor două produse pot exprima opinia sinceră despre calitatea și eficiența lor. Țin mult la aspectul, hidratarea, sănătatea pielii mele și consider că mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei. Crema de mâini este singura dintre cele patru tipuri diferite pe care le am în prezent care intră în piele și o lasă catifelată și hidratată pentru mult timp. Mai mult, este vizibil aspectul plăcut, fin al mâinilor.

Loțiunea de corp este bine absorbită de pielea foarte uscată fără a rămâne la suprafață. Mirosul plăcut dă senzația de răsfăț iar pielea rămâne cu un aspect fin, catifelat la atingere.

Pe lângă toate acestea, prețurile celor două produse este foarte accesibil iar raportul calitate-pre este unul excelent. Acestea sunt motivele pentru care personal sunt plăcut surprinsă de folosirea produselor și le recomand sincer. Și pentru că tot se apropie primăvara cu ale ei sărbători, un cadou cu care nu veți da greș pot fi și noile produse de la Elmiplant.

Ați folosit cele două produse Elmiplant? Folosiți în general produsele brandului? Care este opinia voastră în legătură cu acestea? Aștept răspunsurile voastre ca de obicei, în comentarii.

Până data viitoare, faceți alegeri inteligente, fiți frumoși și sănătoși!

 

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0