Salutare! Iarna suntem cu toții afectați într-un fel sau altul de lipsa soarelui, căldurii, peisajelor naturale pline de culoare și viață. Ne cam piere cheful privind culorile alb- gri oriunde am privi în drumul spre sau dinspre serviciu, drumuri în general. Suntem apatici, uităm să zâmbim să ne bucurăm și parcă nu am cunoscut niciodată noțiunea de ”simț al umorului”. Și totuși, nu putem sări peste acest anotimp, doar dacă ne mutăm în țările calde :). Putem însă contribui la starea de bine, la îmbunătățirea sănătății, putem face mai ușor de suportat această perioadă. Aflați imediat cum: Dellos #goodvibes: Have courage, be kind!

Dellos #goodvibes: Have courage be kind

Dellos #goodvibes: Have courage be kind

Sucurile Dellos, despre care sunt convinsă că ați auzit iar dacă nu ați auzit încă aveți ocazia acum, sunt băuturile sănătoase care nu conțin conservanți și dioxid de carbon. Ele sunt asociate de specialiști și consumatori cu ceaiurile sau fresh-urile. Conținutul de pulpă, aproximativ 33%, constituie o sursă bogată de vitamine provenite din aloe vera și fructele folosite în prepararea băuturilor Dellos. Reprezintă o sursă bogată de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru și zinc, și printre puținele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E și acid folic. Motive pentru a fi considerate băuturi sănătoase, gustoase, care asigură necesarul zilnic de energie.

Dellos #goodvibes: Have courage be kind

De ani de zile am renunțat la băuturile carbogazoase iar singurul suc din comerț ales este cel cu aloe vera. Îmi place gustul, aroma, îmi ajută organismul (ajută la hidratare,rezolvă tranzitul intestinal) și contribuie chiar la buna dispoziție.

Sănătate & bună dispoziție

De această dată Dellos lansează un challenge #goodvibes, o campanie la care am achiesat pentru spiritul pozitiv. Pe lângă sucurile cu aloe vera și portocală roșie, citatul m-a făcut să -mi schimb atitudinea față de semeni, non culori, atmosfera posomorâtă.  ”Have courage, be kind” m-a convins, o dată în plus, să împart sucurile Dellos cu cei din jurul meu, în speranța că pot contribui puțin la starea lor de bine.

Sticlele și dozele sunt perfecte pentru a mă însoți oriunde merg. Ambalajul este mai rezistent, fiabil iar dimensiunile sunt ideale pentru a fi luate în geantă. Mi-au plăcut și sucurile cu portocale roșii :). Deși îmi plac portocalele roșii, nu sunt subiectivă: vi le recomand sincer și pe acestea.

Dellos #goodvibes: Have courage be kind

Sucurile cu aloe vera produse de Dellos în Coreea de Sud au primit Diploma de Excelență pentru utilizarea eficientă a beneficiilor plantei Aloe Vera. A fost de asemenea premiat de Dr. Oz care l-a inclus în categoria ”Campionii sănătății alimentare”, considerându-l aliment benefic sănătății.

Voi ați încercat sucurile de la Dellos? Știați de noua campanie, de beneficiile sucurilor cu aloe vera pentru sănătate? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Până data viitoare, sănătate și bună dispoziție. Have courage be kind!

 

UniquebyMM