Bun găsit! Petrecere cu pizza și micii pizzari. Ce părere aveți dacă vorbim despre petrecere? Petrecere, da, ați auzit/citit bine, de ce vă mirați? Doar v-am spus că luna martie este plină de evenimente pentru mine și familia mea😊. În plus, este vorba de o petrecere mai altfel, nonconformistă: petrecere cu pizza! Cine nu preferă o pizza? Cu blat pufos, tradițional sau clasic, cu arome ce topesc și gheața dar un biet pofticios, cu mozzarella, bacon, șuncă, pepperoni, roșii proaspete, ciuperci, ardei etc.? Deși nu am accesat un studiu pe tema consumatorilor de pizza, sunt convinsă că procentul este  destul de mare.  De ce am ales să vă povestesc despre petrecerea cu pizza, vă spun în cele ce urmează: Provocarea SuperBlog și Dodo Pizza, care a picat cum nu se poate mai bine pentru mine. Dar, să lăsăm  povestea  să curgă: Petrecere cu pizza și micii pizzeri.

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

Am trei sărbătoriți (din patru !😊), născuți în aceeași zi, aceeași lună, la distanță de 25 de ani – trei generații. Ei, ce spuneți? Dacă nici acum nu e rost de petrecere …! Cel mai mic dintre aniversați, dorește o petrecere cu prietenii la un loc de joacă iar ceilalți la restaurant, bowling etc.

Lucrurile păreau destul de bine planificate până aseară, când, după amenajarea grădinii, ne-am gândit să mergem la o pizza în doi. Am fi putut face o comandă pizza de acasă, numai că, ora la care ne-am hotărât era oră de vârf a traficului.

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

 

Timpul de livrare pizza de 45 de minute ar fi fost cu siguranță depășit și am fi putut beneficia de o pizza în plus, asta este garanția livrării la Dodo Pizza. Am fi putut, dar nu am făcut-o deoarece am vrut să vedem cu ochii noștri conceptul Dodo Pizza

”Dodo Pizza este companie IT care face pizza. Neobișnuit, nu? Timp de 7 ani, Dodo Pizza a ajuns o rețea internațională, cu peste 450 de pizzerii în 12 țări, inclusiv România.”

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

Pizzeria Dodo Pizza

Prin urmare, am mers la cea mai apropiată pizzerie Dodo Pizza (București, strada Istriei, nr. 1A). De la intrarea pe ușa restaurantului, o veselie plăcută, râsete zglobii de copii inundau pur și simplu încăperea. Veselia m-a molipsit pe loc și cu un mare zâmbet pe față, ”m-am pierdut” în mesajele care rulau pe un ecran. “Iubi iar gătește varza? Dodo Pizza îți livrează, Ești turist!? Hai, fii pe fază! Dodo Pizza îți livrează! Sau, Când dieta nu contează, Dodo Pizza îți livrează!…” Cu ochii după fiecare detaliu al decorului, aleg un loc cu vizibilitate către veselia molipsitoare hotărând cu greu asupra comenzii.

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

 

Ce să aleg, ce să aleg, mă întreb și îl întreb pe soțul meu. Toate arată atât de bine pe ecranul de prezentare! În timp ce comand în cele din urmă, ochii îmi fug pe geamul transparent al bucătăriei unde se “fabrică“ bunătățile. Sunt invitată să întru chiar în bucătăria pizzeriei în care pot verifica/vedea ingrediente, valabilitate, tot ce se întâmplă acolo. 

Bucătăria deschisă

Bucătăria deschisă: oricine și oricând poate intra în bucătăria noastră pentru a verifica ingredientele, termenele de valabilitate, igiena și standardele de funcționare. Vrei să verifici? Vizitează Dodo Pizza! Avem pe site și camere web care transmit în direct tot ce se întâmplă în bucătăriile pizzeriilor. Poți face comandă și urmări online cum se prepară chiar pizza ta.”

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

Atelierul de pizza

Impresionant! Este prima experiență de acest fel din viața mea! Și am ceva! (și experiență, și viață). Aici are loc un atelier de pizza pentru copii unde își prepară propria pizza.  Îmbrăcați corespunzător, ca niște mici pizzeri, piticii ”fac și desfac”, schimbă ingrediente. Sunt prinși atât de tare de  munca lor încât par că fac parte din poveste. Până să ni se servească comanda, admir fascinată activitatea serioasă a copiilor antrenați în ”jocul de-a pizza”. O fetiță își anunță reușita și se declară câștigătoare înaintea celorlalți participanți.

Între timp, în sala în care se desfășoară petrecerea piticilor, v-ați prins, despre asta era vorba când m-am referit la glasurile zglobii, intensitatea crește. Se dansează,  se petrece, se cântă “mulți ani trăiască… cine să …. Radu  să trăiască..! “

Pe masă, pizza comandată ne îmbie cu arome cărora nu le pot face față. Dodo hit a fost alegerea perfectă pentru gustul meu! Foarte puțin picantă, cu roșii și ardei proaspete, mozzarela, ciuperci… Mmm, cum spun eu, curcubeu pe cerul gurii sau, porție de plăcere vinovată . Înghit din nou în sec cu gândul la ea, pizza.

 

Petrecere cu pizza și micii pizzari

Pizza, distracție, mici pizzari…

-Am avut parte de cea mai frumoasă ”distracție în doi”, îmi spune soțul. Nici dacă am fi plănuit nu ne-ar fi ieșit! 😊Ce-ar fi să-i povestim piticului P. despre petrecerea asta de la Dodo pizza?

-Cum ii place lui bucătăreala și pizza, cred că s-ar distra grozav și, deja îi povestesc piticului la telefon cu lux de amănunte. Îi trimit și câteva poze pentru credibilitate.

Așa cum bănuiți probabil, piticul nostru a ales să-și mute petrecerea la Dodo Pizza, unde suntem invitați de onoare. Bineînțeles, vom petrece, din nou :), cu pizza și piticoți drăgălași. Copii sau oameni mari, cu toții ne bucurăm de o pizza bună, indiferent de ocazie, într-o companie plăcută.

 

Avem nevoie de atât de puțin pentru a ne simți minunat! O felie de pizza, companie plăcută, copii fericiți. Voi, știați de Dodo Pizza? Când și cum petreceți cu o pizza? Aștept răspunsurile în comentarii.

Până data viitoare, folosiți orice moment din viață să vă bucurați, să petreceți cu Dodo pizza!

UniquebyMM

 

Toată povestea este reală și relatată pentru proba nr.6 Spring SuperBlog.

Rate this post