Bun găsit, prieteni! Casa este locul cel mai iubit, apreciat și dorit de noi toți. Cine nu-și dorește o casă în care să se simtă ”acasă”, casa visurilor? Câți dintre noi nu am visat măcar o dată să construim o casă cu materiale premium, după imaginația și cerințele noastre? Amplasată într-un loc pe care l-am descoperit ca fiind cel mai frumos, cel mai potrivit? Sau, poate suntem proprietarii unui teren la mare, la munte ori cine știe ce alte zone minunate. Răspunsul este evident: marea majoritate, dacă nu chiar toți.

Dar imediat ce se termină visul, realitatea izbește drept în față, fără menajamente sau avertismente: știi cât costă să-ți construiești o casă? Știi ce înseamnă să alergi de la un magazin la altul, de la un furnizor la altul pentru materialele necesare? Transportul și manipularea acestora, goana după produse de calitate la prețul cel mai bun? Și, filmul se rupe aici, mulți nici măcar nu îndrăznesc să căute răspunsuri din teama aflării unui crunt adevăr: costuri enorme și timp pierdut.

Cuprins

Sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin

Un proverb bine cunoscut spune ”sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin”. Dar ieftin nu înseamnă și de calitate proastă ci mai degrabă inteligent. Afirmația se bazează pe argumente și se traduce așa: există soluții care îmbină cel mai bun preț cu cea mai bună calitate. Vorbim bineînțeles despre materiale de construcții premium pentru casa la care visăm fiecare.

Sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin

Știți cum mă însuflețesc când vorbesc despre casă și cum mi-am construit casa la care am visat. Din ”peripețiile” prin care am trecut până să găsim materiale calitative, transport  și prețuri accesibile bugetului, am avut multe de învățat. Aș putea astfel pune în practică experiențele din care am învățat, aș ști cum să aleg inteligent și cum să construiesc casa premium cu un consum minim de energie, timp și bani.

Gura Portiței

Visele nu costă, iar eu îmi permit să visez cum construiesc o casă la malul mării. Locul ales este Gura Portiței, județul Tulcea care mi-a plăcut din primele imagini pe care le-am văzut la prietena mea, Oana. Casa mea va fi o casă de vacanță care va asigura confortul, siguranța, ne va oferi peisaje minunate și toate beneficiile naturii. Planul meu nu reprezintă o construcție imensă ci, atât căt să deservească nevoile familiei, eventual ale prietenilor veniți în vizită.

sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin

Casa este  prevăzută cu dormitoare de dimensiuni medii, living, pentru care voi folosi tencuiala decorativă Top Dry Weber, bucătărie, băi și o mică terasă. Nedorind să repet greșeala primei construcții mi-aș dori să beneficiez de multă lumină naturală, pe toată durata zilei, folosind tâmplaria PVC Salamander ferestre ADF de dimensiuni mari.

Sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin

Pentru un consum minim de energie și poluare am prevăzut panouri solare pentru casa mea de vacanță. Aleile mi le imaginez cu pavaj Castelletto antichizat Semmerlock iar de o parte și de alta, superba grădină amenajată până în cele mai mici detalii.

Conversația

Mă văd nevoită să întrerup construcția imaginară a căsuței mele pentru a răspunde la apelul prietenei mele.

-Bună, M., mai știi când am vorbit despre Gura Portiței?

-Bună, Oana! Bineînțeles, cum aș putea uita? Știi bine că m-am îndrăgostit de Gura Portiței! Pleci în vacanță acolo?

-Nuuu, am găsit o casă pe care aș vrea să o cumpăr. Vrei să mergi cu mine să o vedem?

-Desigur, dar de ce vrei să cumperi o casă construită deja pe gustul și viziunea altcuiva și nu construiești o casă premium? Am discutat de atâtea ori despre casa visurilor noastre, sunt convinsă că nu are nimic în comun cu cea gata construită.

-Știu, dar la fel de bine știu că nu am timp, nu pot alerga după materiale, nu mă pricep, nu am un buget prea generos … mnaaa…

-Oana, dar am vorbit despre asta și ți-am spus că există soluție. Uite eu chiar am făcut ”săpături” și am obținut multe informații utile. Este vorba despre conceptul unic în România, o casă de comenzi de unde cumperi toate materialele necesare iar manopera se negociază separat. Se  numește casa de comenzi Vindem-ieftin.ro și are consultanți care te consiliază în alegerea materialelor premium la cele mai bune prețuri. În plus, nu te interesează transportul sau manipularea materialelor, practic nu există pierdere de timp.

sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin

Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro

”Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România: tratăm fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtăm drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând de la aceștia direct la tine sau pe șantierul tău. Astfel, evităm un cost destul de mare cu depozitarea, manipularea și încă un transport care s-ar regăsi în prețul produsului la depozitele clasice.”

-Da, sună interesant tot ce aud dar tu ai încredere că chiar așa se întâmplă? Știu eu bine cât te-ai chinuit tu când ai construit, în cât timp ai terminat și doar ce a trebuit să înlocuiești sistemul pluvial pe care îl aveai cu un sistem pluvial Inguri Impro.

-Vrei să-mi amintești proverbul ”La pomul lăudat nu te duci cu sacul”! Ei bine, am văzut recenzii video care m-au convins. Eu una, cum reușesc să strâng bani, la ei apelez pentru casa premium de la Gura Portiței la care visez.

-Bine, am înțeles. Admițând că aș apela la ei, explică-mi te rog, ce înseamnă pentru tine, casă premium? Ai tot pomenit de asta în conversația noastră și m-ai băgat în ceață.

-Desigur! Casa premium este casa construită cu materiale premium, de calitate și prietenoase cu mediul înconjurator. Acestea ajută la economisirea energiei, au beneficii asupra sănătății noastre dar și a mediului. Dacă vrei mai concret, un fel de conceptul casei pasive premium ”Casa Buhnici”.

Sunt prea sărac să cumpăr/construiesc ieftin

Întâlnirea

-Bine dragă, m-ai făcut să renunț la ideea de a cumpăra casei. Hai să ne vedem la o cafea să-mi explici totul pe îndelete. vreau să pun totul pe hârtie/fișier. Sunt convinsă că tu ți-ai făcut planuri deja și știi cum va arăta casa ta de la Gura Portiței. În cazul acesta, musai să fim vecine. Ce spui, dăm o fugă să vedem niște terenuri?

-Mai întrebi? Abia aștept! Când și unde ne vedem?

-La șapte, în Centrul Vechi.

 

Cam acestea sunt opiniile pe care le-aș împărtăși oricui ar dori să pornească la construirea casei visurilor sale. Așa aș proceda dacă visul meu s-ar împlini. Voi ce știți despre Vindem -ieftin.ro? Ce sfaturi ați avea sau, cum ați proceda în cazul construirii casei visurilor voastre? Ați apela la Vindem-ieftin.ro? Vă aștept cu mare interes comentariile.

Până data viitoare, credeți în vise și construiți inteligent!

 

UniquebyMM

 

Casa premium Gura Portiței a fost imaginată  pentru proba nr.7 SpringSuperBlog.

Rate this post