Bun găsit! Natură – frumusețe, natural – sănătate (Apidava). Când spui natură, spui frumusețe, când spui produse naturale, spui sănătate. Și, cine nu este preocupat de cel puțin trei din cele patru  subiecte? Evident, este o întrebare retorică, răspunsul fiind evident. Despre sănătate, frumusețe și natură- natural vreau să vă povestesc în cele ce urmează. Zilele trecute am profitat de vremea frumoasă și am scos florile afară, am replantat mușcatele și am lucrat la amenajarea peisagistică din grădina mea. Pasiunea mea pentru flori, natură, frumusețe, mă animă întotdeauna iar rezultatul este bucuria care mă încarcă energetic. Să văd frumusețe și viață în jurul meu nu este doar bucurie ci și sănătate, energie. Viață este și în mica mea grădină/curte plină cu flori, pomi sau legume care încep să înflorească, albinuțele harnice dându-le concursul.
Zilele în care am petrecut mai mult timp afară, soarele și vântul de primăvară, poluarea, mi-au afectat pielea mâinilor și tenul. Un motiv în plus pentru îngrijire suplimentară și mult mai atentă decât de obicei a pielii.

Natură – frumusețe, natural – sănătate (Apidava)

Natură - frumusețe, natural - sănătate

Ei bine, așa cum nimic nu este întâmplător, exact în aceste zile, am primit de la Brander săpunurile Apidava, gama specială ”Savon vegetal au Miel”.
Apidava este compania a cărei poveste pornea cu 27 de ani în urmă în bucătăria familiei Mateș. Astăzi, este o companie puternică, cunoscută clienților din peste 15 țări.
Vă amintiți când v-am vorbit despre produsele cosmetice pe bază de miere și ingrediente apicole? Despre loțiunea tonică, demachiantul, crema de gommage sau masca Cleopatra? Dar acestea nu sunt singurele produse marca Apidava, săpunurile fac parte și ele din cele peste 24 de produse din gama cosmetice.

Gama specială de săpunuri fabricate în Franța se bazează exclusiv pe ingrediente naturale, grăsimi vegetale și miere. Săpunurile conțin miere și ingrediente apicole precum: propolis, lăptișor de matcă sau ceară. Pentru că am vorbit pe larg despre miere și ingredientele enumerate, voi aminti pe scurt doar câteva dintre proprietățile acestora.

Proprietățile ingredientelor

Propolisul este recunoscut ca un adevărat antibiotic natural iar în combinație cu mierea, îi dublează efectul antiseptic și antiacneic asupra pielii. Este și ingredientul natural cu efect excelent pentru îngrijire, curățare și eliminarea bacteriilor.
Lăptișorul de matcă ajută hidratarea pielii uscate, are rol de intensificare a procesului de refacere naturală a celulelor. De asemeni, îmbunătățește tonusul și creează un aspect tânăr și catifelat pielii.

Ceara de albine are calități emoliente, cicatrizante și nutritive asupra pielii dar și efect trofic asupra pielii și de reîntinerire asupra tenului.
Mierea este produsul minune al stupului care hidratează, catifelează, reîntinerește și oferă protecție pielii. Alături de complexul de vitamine B oferă un aspect tânăr și sănătos pielii.
Fiți sinceri, cunoscând acum proprietățile mierii și ingredientelor apicole ați fi tentați să folosiți săpunurile gamei ”Savon vegetal au Miel”? Știu că doriți mai multe informații, de aceea sunt convinsă că opiniile și experiența mea vin să vă convingă pentru decizia pe care o veți lua.
Cu nevoia unei îngrijiri și reparare a pielii mâinilor și tenului meu, preocuparea a primit răspuns odată cu sosirea săpunurilor. Imediat ce le-am desfăcut, m-a cucerit  mirosul răspândit chiar și prin ambalajul individual.

Săpunurile

Săpunul cu propolis este cel pe care l-am desfăcut și folosit primul. Miroase foarte bine, a miere, o notă ușor astringentă citrică, poate datorată uleiurilor vegetale (Palmier, Shea și Nucă de Cocos). După câteva zile de folosire, mâinile mele arătau deja mult mai bine, pielea era aproape reparată, cu aspect plăcut la atingere. Rezultatul m-a convins să folosesc săpunul pentru întregul corp. Mi-a plăcut mult pielea curată rămasă după folosire, spuma suficientă, mirosul emanat.
Săpunul cu lăptișor de matcă a fost cea de-a doua alegere și  iată motivele: hidratarea și tonusul pielii rămase după folosire. Pielea rămâne luminoasă, catifelată iar mirosul,… mmm, divin și mai puternic!
Săpunul cu ceară a fost cel de-al treilea pe care l-am folosit. Efectul său cicatrizant, epilatoar, antiinflamatori şi nutritiv asupra tegumentului  m-au determinat să întrebuințez acest săpun în primul rând pentru mâini și picioare. Constatarea, a fost uimitoare! Știam despre efectul trofic și de reîntinerire al pielii încă de la prepararea rețetei anti- îmbătrânire cu ceară de albine și lăptișor de matcă. Drept pentru care mi-am propus să folosesc săpunul cu ceară și pentru ten. Mirosul este mai puțin intens decât al celorlalte, dar efectul este deosebit.
M-am hotărât: săpunurile cu miere și propolis, lăptișor de matcă sau ceară vor face parte din ritualul meu de îngrijire al pielii mâinilor, tenului și corpului. Recomand sincer folosirea săpunurilor cu ingrediente apicole de la Apidava.
Natură - frumusețe, natural - sănătate
V-am convins de beneficiile folosirii săpunurilor cu miere și ingrediente apicole ca propolis, lăptițor de matcă sau ceară? Știați despre această gamă de săpunuri? Ați folosit vreunul? Aștept răspunsurile voastre.
Până data viitoare, alege frumusețea, natura, natural, sănătatos!
UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0