Bun găsit! Pentru că tot este sărbătoare, de la nașterea creștinismului încoace, vă propun un subiect care v-ar putea inspira: petrecerea.

Unde se mai poate organiza ori petrece ziua, după-amiaza, seara, cu ocazia sărbătorii de astăzi sau, ori de câte ori ne dorim? Știu un loc unde se mănâncă și petrece timp plăcut împreună cu prieteni, familie, colegi sau întâlniri de afaceri. Locul nu este unul nou, însă, acum am ajuns eu și pot vorbi despre cum este, ce se poate face etc. din ce am văzut cu ochii mei (de vultur :)) și nu din auzite. Cu specificația că nu este un articol sponsorizat, nu mai prelungesc suspansul, trec la dezvăluiri. TrickSHOT – loc de distracție, petrecere sau relaxare.

 

Loc de distracție, restaurante, relaxare

TrickSHOT – loc de distracție, petrecere sau relaxare

TrickSHOT Promenada mall este locul despre care vreau să vă spun cum am petrecut de ziua piticului nostru. Ideal pentru organizat petreceri, alegerea bowlingului a fost pe placul copiilor și, nu numai :).

Cum nu puteam trece cu vederea, am făcut un tur al locului pentru a vă spune și vouă despre ce este vorba. Cum spuneam, noi aveam rezervare la bowling, dar lângă locul dedicat acestuia erau amenajate locuri pentru biliard, darts sau Playstation. Barul deservea toată zona de distracție iar cealaltă parte a spațiului generos al TrickSHOT era dedicat restaurantelor.

 

Loc de distracție, restaurante, relaxare

Petrecere și relaxare

În timp ce noi, fetele, ne  delectam privindu-i, savurând cafeaua, băutura sau împrejurimile, ei s-au distrat și întrecut până li s-a făcut foame. Firesc, după atâta distracție și efort, nu? Moment în care am trecut în restaurant și ne-am așteptat mâncarea comandată în acorduri muzicale.

Pentru că era o petrecere pentru copii, ora de start a fost 11 și, deși destul de devreme pentru programul de sâmbătă, era ocupată toată zona de distracție și parte din restaurant. Am găsit explicația după ce ne-am ocupat locurile în restaurant și am studiat meniul.

 

Loc de distracție, restaurante, relaxare

 

Aici se pot servi mic dejunul, prânzul sau cina cu preparate ale meniului zilnic sau a la carte, pentru toate gusturile. Prin urmare, era ora potrivită pentru mic dejun între prieteni sau în familie, discuțiile la o cafea în așteptarea prânzului sau o distracție de weekend. Mai mult, îți poți umple timpul într-un mod plăcut în cazul în care îți aștepți jumătatea de la cumpărături :). În cazul în care nu ești și tu pasionat de shopping!

 

Loc de distracție, restaurante, relaxare

Loc de distracție, restaurante, relaxare

Bucătăria deschisă ispitește papilele gustative lăsând loc imaginației până să hotărăști ce să alegi. Copiii au ales (evident!) pizza și, dacă au cerut supliment, concluzia este că le-a plăcut mult. Este foarte adevărat, asta se întâmpla înainte să descoperim Dodo pizza :)!!! Timpul de așteptare și servire a fost bun, și preparatele noastre gustoase, bine pregătite.

 

IMG 20190323 102445 1 TrickSHOT - loc de distracție, petrecere sau relaxare

 

Din locul restaurantului unde aveam rezervarea, mi-a plăcut vederea pe care o aveam spre terasa închisă, cu mult verde dat de prezența plantelor. Era ocupată aproape în întregime și părea o atmosferă relaxată asemeni uneia în aer liber, vara. De fapt, așa este și denumită, ”Grădina urbană la înălțime”.

 

Loc de distracție, restaurante, relaxare

 

Mi-a plăcut atmosfera, muzica, mâncarea, totul. Nici prețurile nu sunt de ignorat din ce am putut observa, iar disponibilitatea personalului poate fi notată cu 8,5 per total. Aprecierea este personală și am obținut-o făcând media între locul distracției, barului și restaurantului, acesta din urmă având nota cea mai mare.

 

Loc de distracție, restaurante, relaxare

 

Așadar, puteți face rezervări din timp pentru petreceri sau doar pentru a vă simți bine, pentru umplerea timpului într-un mod plăcut, la trickSHOT.

TrickSHOT se află și în Mega mall, dar pe acesta nu l-am vizitat (încă). În momentul în care voi face asta, voi reveni, cel puțin cu un update.

Cam asta s-a întâmplat și am aflat eu la TrickSHOT, dorind să vă povestesc și vouă. Sunt tare curioasă dacă voi ați auzit sau ați fost la TrickSHOT. Aștept reacșiile și răspunsurile voastre în comentarii.

Până data viitoare, La mulți ani pentru sărbătoriții de astăzi, petrecere frumoasă sau, spor la pregătiri!

 

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0