Bun găsit! De când m-am întors din vacanță, evenimentele au venit unul după altul iar eu, m-am bucurat să fac parte printre invitați. Astăzi aș vrea să vă povestesc despre un eveniment pentru care ai fi tentat să spui că este despre dive (și ”divi” :)) și frumusețe. Dar nu este așa sau, doar despre asta. Este vorba de spre mult mai mult de atât! Este despre experiențe impresionante de viață și oameni extraordinari. Despre reușite, succes, din orice parte ai privi lucrurile. Așadar, despre un eveniment care ar plăcea oricui construit din sensibilitate și pasiune: Digital Divas byAvon – frumusețe și creativitate.

 

Digital Divas byAvon - frumusețe și creativitate

Digital Divas byAvon – frumusețe și creativitate

 

Desfășurat în aceeași locație, Palatul Bragadiru, cu aceeași atenție la detalii organizatorice și aceeași preocupare ca totul să fie cât mai aproape de superlativ. Toate acestea, s-au aflat în grija Evensys, căruia îi ies

Pentru prima oară, nu pot trece peste acest detaliu, pauzele au fost de o oră. Astfel, Evensys a  venit în întâmpinarea dorinței majorității, care nu reușim să ne împărtășim ideile/impresiile, să socializăm în pauzele scurte.

 

Digital Divas byAvon - frumusețe și creativitate

 

Depășind capitolul organizatoric, trec la cel al invitaților și temelor, care au fost destul de sus, din punctul meu de vedere. Pe o scară de la 1 la 10, aș spune că între 8 și 9.

Dintre invitați, m-a fascinat, da, acesta este cuvântul potrivit și nu, nu este deloc exagerat, Stela Bizdu! A fost spectaculoasă, a fost surprinzătoare, a fost, fan-tas-ti-că! Oricât m-aș strădui să aleg eu cuvintele, nu reușesc să le găsesc pe cele mai potrivite. Pentru mine, oricâte am trăit în bucata mea de viață de până acum, a fost o lecție de viață pe care o pusesem cumva între paranteze. Mulțumesc Stelei că mi-a reamintit-o!

 

61894342 2280206245391335 3011645730973548544 n Digital Divas byAvon - frumusețe și creativitate

 

Îmi doresc să fi înțeles toți cei care au văzut-o și ascultat-o, că indiferent cine ești, unde ai ajuns pe scara socială, întâi de toate ești om. Și, omule, ai nevoie de oameni, ai nevoie de sentimente umane. Nu le ignora, nu te izola, nu te lăsa invadat de partea ”glamuroasă” a vieții! Nimic nu se poate construi de unul singur!

Sănătate și succes, Stela!

Îi doresc Stelei să fie puternică și să reușească să-și păstreze pozitivitatea și încrederea! Sănătate și succes, Stela!

Am ținut să scriu puțin despre toate acestea, înainte de orice, chiar dacă momentul Stelei s-a petrecut în cel de-al treilea panel al programului, Widsom to inspire

Invitați speciali, unii cu multă experiență și succes, din categoria industriei de fashion, beauty & lifestyle, într-un line-up fresh și energic. Întotdeauna ai ceva de învățat de la astfel de oameni care au urcat rând pe rând pe scenă împărtășind cu noi idei, noutăți, tipsuri. 

Digital Divas byAvon – frumusețe și creativitate

 

Digital Divas byAvon - frumusețe și creativitate

 

Monica Bîrlădeanu, Ana Morodan, Andreea Balaban, Diana Cosmin, Alina Ceușan, Raluca Hagiu, Lorena Buhnici sau, categoria masculin :), Cristian Simonca, Cristian Manafu. Sunt o parte dintre cei prezenți și apreciați. 

 

Preferații mei, Monica Bîrlădeanu, Ana Morodan, Andreea Balaban, Cristian Manafu, pe care îi întâlnisem și despre care mai știam. Dintre cei pe care nu i-am văzut, Diana Cosmin, mi-a plăcut pentru punctul ei de vedere cu privire  la ”poveștile” spuse/scrise.  Poate, din cauză că m-am regăsit acolo, în ceea ce spunea. Apoi, din aceeași categorie, mi-a făcut o impresie bună, Alina Ceușan.

Surprizele din partea organizatorilor și sponsorilor au fost prezente pe toată durata desfășurării evenimentului. Cu vremea de partea noastră, o zi forte frumoasă, fără intemperii, atmosfera, tot ce s-a întâmplat, au dus la reușita zilei dedicate acestui eveniment.

 

Digital Divas byAvon - frumusețe și creativitate

Gala Digital Divas by Avon

Ultima parte, așa cum ne-a obișnuit Digital Divas by Avon, a fost dedicată Galei Digital Divas Awards 2019. Ediția acestui an a adus 20 de categorii de beauty, fashion & lifestyle acoperind zona de Instagram, You Tube și blogging.

Ținute spectaculoase, creații inedite, unele mai puțin, au defilat și s-au etalat mulțimii prezente, devenite parcă și mai numeroasă decât în prima parte. Nominalizații, printre care  și Georgiana, despre care ați mai citit la mine pe blog, și-au stăpânit cu greu emoțiile până au fost înmânate premiile, la fiecare categorie.

Gala a fost cea care a încheiat evenimentul și a încununat munca și succesul celor mai buni dintre cei buni. 

 

62038346 2280349308710362 6633501856809091072 n Digital Divas byAvon - frumusețe și creativitate

 

Am plecat de la Digital Divas by Avon cu un sentiment de umplere al unul gol. Poate era unul al scăderii încrederii, poate al unuia de limpezire și reașezare a priorităților în viață. Important este rezultatul. 

Ați fost la acest eveniment? Ce v-a plăcut mai mult? De data aceasta, nu am reușit să mă întâlnesc cu prea multe dintre voi. Poate data viitoare, la Digital Divas by Avon 2020!

 

Până data viitoare, vă invit să ne gândim la exemplul Stelei și să prețuim ce avem!

 

 

UniquebyMM