Bun găsit! Este vară, soare, vacanță!  Mă refer la vacanță în general, pentru că eu tocmai am terminat-o :) ! Dar, nu-i nimic, voi profita din plin de mini-vacanțe. Însă, nu despre vacanțe vreau să vă vorbesc acum, ci, despre dorința de a arăta cât se poate de bine și îngrijit. Mai ales vara, în vacanțe. Mie una, îmi place tare mult, spre exemplu, să pun în evidență bronzul pielii, să-l sortez cu un machiaj adecvat. Soluția? Pentru Corpul Tău – magazinul online preferat.

Pentru Corpul Tău – magazinul online preferat

Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat

Ce am ales, probabil ați observat deja din postările mele de pe instagram și facebook, dar voi povesti imediat și aici. Până atunci, precizez că alegerile mele le-am făcut de pe magazinul online Pentru Corpul Tău, deoarece, chiar este magazinul preferat de multă lume.

Găsim aici, pe webshopul amintit, o gamă foarte variată de produse, de la cele pentru casă, anti-insecte, produse de igienă, tehnico-medicale, la cosmetice sau suplimente alimentare. Prețurile sunt excelente, pentru toate buzunarele iar raportul calitate – preț este unul echilibrat. 

Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat

Cum bronzul pielii este vedeta verii iar dorința de a -l pune în valoare și de a arăta impecabil este de înțeles, am ales câteva produse în acest sens.

Paleta Wibo Strobing Make up. Recomandată atât profesioniștilor cât și celor mai puțin inițiați, deoarece, prezintă zonele de aplicare pe ambalaj.  Este perfectă pentru evidențierea pomeților, oaselor frunții, nasului, linia gâtului. Se aplică ușor datorită consistenței delicate, pudrate și rezistă întreaga zi.

IMG 20190605 112928 e1560626743680 Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat(P)

Cele 4 nuanțe ale paletei iluminatoare, shiny choco, russioan gold, champagne și silver star sunt eficiente, datorită bunei  pigmentări. Cutia este elegantă, prevăzută cu oglindă. Îmi place Paleta Wibo Strobing, este fină, delicată, satinată și, am realizat exact machiajul pe care mi-l doream.

IMG 20190605 112628 BURST001 COVER Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat(P)

În aceeași notă de vară și culoare, am ales Rujul Wibo Juicy Color nr.1. Este o culoare roz pudrat, așa îl văd eu, potrivită tenului meu ușor bronzat. Cu formula sa cremoasă, hrănește și hidratează buzele. Exact asta căutam!

Mereu am probleme cu rujurile care îmi usucă buzele chiar dacă promit altceva, prin urmare, rujul Wibo Juicy m-a surprins plăcut. Rezistă destul de bine, nu se întinde, nu se strânge la colțurile gurii și este elegant prezentat. 

Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat

Uneori, din diverse cauze externe sau interne, tenul are și el zilele lui proaste și o arată imediat. Diverse imperfecțiuni apar când îți este lumea mai dragă cărora trebuie să le facem față. Mai ales acum, când căldura, transpirația, insectele, fac adevărate ravagii.

IMG 20190605 112537 Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat(P)

De aceea, alegerea mea a fost Batonul corector Farmasi 04. Acoperă bine, este nuanța tenului, ascunde foarte bine imperfecțiunile. La mine chiar rezolvă problemele, uneori vindecă mici comedoane sau urmele înțepăturilor de insecte.

Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat

Pentru Corpul Tău – magazinul online preferat

Din îngrijirea corporală face parte și cea pentru picioare. Este vremea sandalelor, încălțărilor cât mai aerisite, decoltate etc. iar picioarele au nevoie de o îngrijire suplimentară. Călcâiele, pedichiura, pielea trebuie tratate astfel încât să nu sufere, să fie hidratate, să arate bine și să ne ajute să ne simțim bine.

Am ales Paleta pentru pedichiură 4 în 1, pe care am luat-o la reducere. De dimensiuni mici, pare chiar fragilă, la prima vedere. Dar, odată folosită, opinia se schimbă total.

IMG 20190605 113112 e1560627116503 Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat(P)

Este ușoară și are tote ce îi trebuie pentru îngrijirea picioarelor. Spun îngrijire, deoarece eu așa o folosesc. Este facilă, simplă, cele 4 ”fețe” făcându-și bine treaba. Poate fi luată și în bagaje, date fiind dimensiunile și greutatea. Prețul este și el unul foarte mic. Acum, nu știu cât va rezista, dar vă țin la curent. :)

Ultimul produs din comanda mea pe webshopul Pentru Corpul Tău este Balsamul pentru călcâie – după o rețetă originală – Maria Treben. Datorită compoziției sale în care se regăsesc vaselina, lanolina, tinctura de benzoe etc., redă  finețea călcâielor întărite, uscate și crăpate.

Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat

Recunosc, nu aveam călcâie crăpate, dar datorită faptului că port încălțăminte specific verii, care nu le acoperă și protejează, ele devin aspre, inestetice. Oricât le-aș îngriji, hidrata sau da cu diverse creme, ele au nevoie de ceva mai mult. Mi-a plăcut textura și parfumul acestui balsam, dar și faptul că intră imediat în piele, lăsând călcâiele moi și fine.  

IMG 20190605 113054 e1560627319103 Pentru Corpul Tău - magazinul online preferat(P)

Acestea sunt produsele alese la ultima comandă pe site ul Pentru Corpul Tău. Sunt tare curioasă să aflu dacă voi cunoașteți acest magazin online și dacă da, ce anume vă comandați?

 

Până data viitoare, aveți grijă de corpul vostru și bucurați-vă de vară, soare, vacanță!

 

 

UniquebyMM