Bun găsit, prieteni! Atunci când aflu despre un produs nou, destinat nouă, femeilor, îmi doresc imediat să-l testez. Probabil că nu este ceva nou sau surprinzător, majoritatea procedează la fel. Dar ce cred eu că mă diferențiază, este faptul că odată cu dorința, acord din start, 10% din nota finală brandului pentru că s-a gândit la mine/noi. Indiferent de rezultat, specialiștii brandului respectiv, merită recunoștința noastră. Oare dispare celulita cu produsele Apidava? Despre asta este vorba astăzi: Apidava s-a gândit la noi și ne-a pregătit produse pentru îngrijire, le-a trimis prin intermediul Brander, iar eu le -am testat. Vom afla împreună și răspunsul.

 

Oare dispare celulita cu produsele Apidava?

Oare dispare celulita cu produsele Apidava?

Știți reclama cu ”sunt grasă și urâtă și am celulită”, în care protagonista refuza invitația prietenei sale să iasă în oraș din aceste motive? Ei bine, partea cu celulita mi se potrivește și mă supără și pe mine.

Dar, nu, nu vă speriați! Pe mine, celulita nu mă ține blocată în casă, nici chiar așa :).  Doar că nu pot îmbrăca fuste, rochii scurte sau fără mâneci și alte ținute care descoperă celulita în toată ”splendoarea” ei. Și, credeți-mă, este foarte greu, având în vedere că ador rochiile, mai ales vara!

 

 

 

Vara și vacanța mare și-au intrat în drepturi, iar noi vrem să ne bucurăm de tot ce ne oferă acestea: mare, soare, plajă, plimbări în aer liber sau petreceri.  Dar cum să reușesc eu să mă bucur, când celulita e bine – mersi și îmi creează  adevărate complexe? 

Nici faptul că statisticile arată că 8 din 10 femei au celulită, nu mă ajută mai mult. Eu vreau doar să am pielea tonifiată și fermă, să pot purta ținutele de vară preferate, vaporoase, să mă simt bine. 

 

Oare dispare celulita cu produsele Apidava?

 

Medical: ”Celulita este o afecțiune care apare datorita creșterii celulelor de grăsime subcutanata (sub piele) care apasă și împing în țesutul conectiv, dând pielii de pe picioare, abdomen sau brațe, un aspect nodular, denumit coajă de portocală“.

Astăzi vom vorbi despre două produse Apidava, Crema anticelulitică cu unt de Shea și Crema hidratantă de corp cu unt de Shea pe care le-am testat.

Crema anticelulitică cu unt de Shea

 

 

Combinația de propolis și miere, ulei esențial de pin, ceară de albine – reprezintă tratamentul împotriva celulitei cu efect de stimulare a micro-circulației locale.

Propolisul – ingredientul natural 100%, cu un conținut bogat în antioxidanți naturali, ajută corpul în eliminarea toxinelor. 

Uleiul esențial de pin – are calitatea de stimulare a circulației sangvine  și tonusului muscular. Datorită acestuia, are loc efectul local de încălzire a pielii cu rol în arderea grăsimilor.

Ceara de albine – este un emolient 100% natural care hrănește pielea în profunzime.

 

Oare dispare celulita cu produsele Apidava?

 

Crema este ambalată într-o cutie frumos prezentată, cantitate de 200 ml. Dacă ar fi prevăzută cu un capac din plastic subțire, etanș, cu rol protector, evitându-se împrăștierea cremei pe capac, ar fi perfect.

Opiniile mele după testarea cremei anticelulitică cu unt de Shea:

– are un miros ușor înțepător, dar nu neplăcut

în timpul masajului cu cremă pe zonele cu celulită, se simte efectul de încălzire al pielii și ușoare înțepături.

cu cât masajul zonei respective cu cremă anticelulitică este mai intens, prelungit, cu atât crema este mai eficientă.

– crema se absoarbe bine în piele iar după aceasta, pielea rămâne catifelată, plăcută la atingere.

Testarea cremei durează de 7 zile, de aceea, concluzia mea nu poate fi enunțată în favoarea sau defavoarea cremei anticelulitică cu unt de shea. Voi constata, pe pielea mea, dacă la sfârșitul testării, celulita va mai fi la locul ei sau nu. Sunt convinsă însă, că nu este suficientă folosirea unei creme anticelulitică, formula minune nu s-a descoperit. Doar împreună cu masaj anticelulitic, cu sport și o alimentație sănătoasă, celulita poate dispărea.

Crema hidratantă de corp cu unt de Shea

Conține miere, propolis și ceară de albine, ingrediente 100% naturale. Pe lângă acestea, mai conține glicerină, ulei de shea, ulei din semințe de floarea soarelui, ulei din semințe de struguri și vitamina E. 

 

 

Hidratarea este foarte importantă, atât la interior cât și la exterior. Pielea are nevoie de hidratare pe tot parcursul anului, dar mai ales iarna.

Cunoscând deja beneficiile acestor ingrediente apicole naturale, crema hidratantă cu unt de shea este recomandată tuturor tipurilor de piele pentru menținerea elasticității și tonicității. Personal, folosesc crema hidratantă Apidava după fiecare duș/baie,  pe tot corpul.

Ambalată în cutie asemănătoare cremei anticelulitică, cantitate, 200 ml. are un miros plăcut. 

Opinia mea:

– crema se absoarbe bine în piele dacă este ușor masată

are o textură cremoasă dar nu grasă și lasă pielii un aspect plăcut la atingere.

Problema care nu-mi permite  să port ținutele favorite de vară/vacanță, celulita, nu a dispărut. Deocamdată! :) Dar, pielea arată mai bine și am prins puțin curaj.

Oare dispare celulita cu produsele Apidava?

Despre Apidava, v-am mai vorbit, știți deja că este un brand sută la sută românesc, cel mai mare producător și exportator de miere și produse apicole din România. 

 

Oare dispare celulita cu produsele Apidava?

 

Gama de produse cosmetice Apidava a fost creată pe baza experienței de peste 20 de ani în selecția produselor apicole 100% naturală.

Voi ați folosit vreodată o cremă anticelulită? Ce rezultate ați avut? Dar crema anticelulitică și crema hidratantă de la Apidava? Aștept răspunsuri în comentarii.

 

Până data viitoare, aveți grijă de celulită, nu neglijați hidratarea pielii, dar bucurați-vă și de vară și vacanță!

 

 

UniquebyMM

 

Articol tester Apidava & Brander.