Bun găsit prieteni! M-am gândit să schimb registrul, nu mai vorbesc despre toamnă, și abordez o temă,  cu siguranță atrăgătoare: eterna și schimbătoarea modă. Ah, sunt tentată să spun, moda și hachițele ei. De fapt, chiar las exprimarea aceasta, deoarece sunteți obișnuiți cu exprimarea și sinceritatea mea. Iar dacă cuvântul “hachițe” sună străin sau ciudat, ofer sinonime: capricii, fițe, mofturi… :) ! Hachițele modei sau tendințele vin și trec –  este povestea pe care v-o propun în continuare.

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Coco Chanel spunea că “Cea mai bună culoare din toată lumea este aceea care îți vine bine ție”. Eu aș adăuga pe lângă culoare, ținuta. Totuși, oricine dorește să țină pasul cu moda, trebuie să urmărească și să se încadreze în tendințele ei. Brandurile se întrec în creații care să determine împătimiții să le poarte, să cucerească piața și să -și  impună tendințele. Printre ele, încercăm să ne regăsim, să combinăm lucrurile, astfel încât să ne alcătuim ținuta care satisface și gustul, și stilul personal, și trendul. 

Povestea

Deși îmi place să fiu unică (și) prin stilul vestimentar, cumpăr lucruri aparținând brandurilor și țin cont de tendințe. Unul dintre brandurile mele preferate este Mango și, în primăvară mi-am ales o rochie în trend, animal print. Mi-a plăcut materialul, croiala, cum îmi venea, prin urmare, am achiziționat-o. Eram atât de încântată de rochia mea nouă, încât abia așteptam să o îmbrac. Dar, povestea … abia începuse.

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Rochie Gema – Mango

Trendul vine

Ce nu luasem în calcul însă, era trendul animal print dus la extrem. Îmi scăpase sau trendul nu ajunsese la apogeu?!? oriunde mergeam, în orice parte aș fi privit, era imposibil să nu -mi sară în ochi obiecte vestimentare sau accesorii animal print. De la brățări, cercei, genți, la rochii, bluze, pantofi etc. animal print- ul invada efectiv spațiul în care mă aflam. Era de parcă mă aflam în junglă, dându-mi senzația de “agresare” a ochiului. Dădea așa, o notă de  uniformizare, iar eu nu-mi doream asta.

În speranța că trendul va mai scădea în intensitate, mi-am propus să fac uitată rochia. Fără să o îmbrac măcar o singură dată, am așezat -o în garderobă. Poate, cine știe, va veni vremea când trendul care m-a scos din minți, nu va mai fi agasant de prezent și promovat. Atunci, voi reuși să îmbrac și eu rochia trendului amintit.

 

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Rochie Guess Jeans

Trendul trece …

În tendințele lui 2019 se găsesc însă și culorile tari, și imprimeurile florale, salopetele și croielile cu umăr dezgolit. Dar și rochia care subliniază silueta. Motiv pentru care am renunțat la oversized și am ales rochii care îmi marchează talia. Ținând cont de ceea ce mi se potrivește, opțiunile s-au îndreptat către rochii  cu imprimeuri și nuanțe vii, intense, care demonstrează că viața este o sărbătoare.

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Rochie Kinder – Mango

 

Cum era firesc, aveam nevoie și de încălțăminte adecvată. Prefer încălțămintea din piele și modele care asigură confortul picioarelor dar și ușor de combinat cu ținuta. De asemeni, ador plimbările pe jos, motiv pentru care alegerile mele țin cont și de acest aspect. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine despre opțiunile mele.

large img 1850837 Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Sandale toc platformă – Tommy Hilfiger

full img 1844599 Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Sandale Guess Jeans

 

În același sens, al armonizării, am ales cu grijă accesoriile și gențile de damă, funcție de momentul zilei, loc, eveniment sau ținută. Pentru ținutele rafinate și classy apelez la geanta neagră, potrivită oricărei vârste, de dimensiuni mici.

În cazul ținutelor lejere, de toată ziua, aleg geanta practică, oversize. Iar atunci când îmi doresc ceva cu un aer mai luxury, optez pentru o geantă din piele cu baretă tip lanț. Exemplele fac parte din tendințele anului, prin urmare nu îmi fac griji din acest punct de vedere. Sunt în concordanță și cu preferințele și stilul meu, așadar, scopul este atins. 

 

full img 2039467 Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Poșetă Kristy – Mango

large img 1948393 Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Geanta Calvin Klein

large img 1875035 Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Posetă – Guess Jeans

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Toamna s-a instalat deja, iar până la următoarea vară sau vreme cu temperaturi ridicate, am nevoie de haine mai groase. Astfel, mi-am îndreptat atenția către tendințele și materialele care mi se potrivesc și sunt în trend toamna aceasta. Printre acestea, se află un trend care îmi place în mod deosebit: țesăturile în carouri. Ador carourile și sper să nu se întâmple la fel cum s-a întâmplat cu animal print :)!

Apropo, nu-mi fac griji, nu-mi pun întrebări de tipul, “unde găsesc ce vreau, unde pot compara produsele, unde găsesc brandul care mi se potrivește” etc. Nici nu mă frământă gândul “iar trebuie să-mi rup picioarele prin magazine până găsesc ceva”. Și știți de ce? Există un singur răspuns la toate îngrijorările de acest fel:  Answear! 

Answear

“Answear.ro găzduiește produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top. Printre acestea se numără și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (adidas, adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Michael Kors, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, DKNY).
ANSWEAR.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii, şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte. Este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli. Odată ce te înscrii în Answear Club, primești înapoi 10% din valoarea produselor sub formă de puncte. Punctele se pot folosi pentru a reduce chiar și până la jumătate valoarea comenzilor plasate.”

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Rochie Katia – Mango

Așadar, am pus deja ochii pe o rochie în carouri care m-a cucerit de la prima vedere. Știu și cu ce o voi purta: cu haina teddybear pe care am luat -o în primăvară și botine. Tot din trendul preferat, carourile, mi-am ales un palton pentru toamnă. Combinația de mai jos exemplifică perfect gustul și dorința mea.

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Palton Vero Moda

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Mi -a rămas de rezolvat problema încălțămintei, capitol la care chiar stau rău. Am găsit însă câteva modele de  botine de damă, care mi-au plăcut tare mult. Pentru moment am ales doar o pereche,  deh, bugetul :), dar voi reveni neapărat pentru restul opțiunilor. Pentru că, nu-i așa?  moda are hachițele ei sau, tendințele vin și trec!

 

Hachițele modei sau tendințele vin și trec

Botine Jillian – Steve Madden

 

 

 

Voi aveți vreun  trend care nu vă place? Dar unul pe care îl adorați? Aștept să – mi povestiți în comentarii. Până data viitoare, fiți trendy dar în stilul vostru!

 

 

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți, și nu uitați: distribuiți!

Articol pentru proba nr. 1 a competiției SuperBlog 2019