Salut prieteni! Salutări din vacanță! Insula eternei primăveri Dragii mei, începutul acesta ar fi trebuit să sune cam în acest fel: “Sunt în vacanță!!! O vreme voi fi mai puțin activă pe aici, dar promit să revin în forță.” Și totuși, nu pot spune astfel sau, cel puțin nu în totalitate :). Să dezvolt: Da, sunt în vacanță, o nouă vacanță și voi reveni în forță, cu articole noi, dar … nu voi lipsi! (:)) în totalitate. :) Mai exact nu voi schimba ritmul publicărilor. Asta deoarece sunt încă angrenată în competiția SB, deși, am vrut să mă opresc. Oricum este o  ediție, mmm , destul de … cum să-i spun eu?  … ciudățică. Hai să-i spun așa! 

 

Salutări din vacanță! Insula eternei primăveri

 

Salutări din vacanță! Insula eternei primăveri

Și mi-e atât de dor să scriu ce vă place, doar pentru voi!!! În fine, va veni vremea aceea, mai am puțin. M- am gândit să scriu doar pentru temele care sunt “compatibile” cu mine sau, până în momentul în care va interveni ceva important. 

Deși momentul acela a venit, vacanța este  un motiv important, nu-i așa? de oprit nu m-am oprit! Competiția e competiție! Ce să fac , dacă în unele privințe nu mă pot schimba nicicum? Pur și simplu nu sunt genul care să abandoneze lucrurile înainte de final! Și apoi, v-am simțit aproape, m- ați susținut (aproape :)) cu aceeași intensitate la fiecare articol. În orice caz, mă voi lăsa în voia sorții, ăăă …, pardon, vacanței primite cadou pentru aniversarea căsniciei noastre și, vom vedea ce se va întâmpla. Voi veți fi primii care veți avea ocazia să aflați care va fi cursul lucrurilor, deoarece veți observa starea vremii(postărilor) pe blog. Voi scrie indiferent de subiect, cu gândul la voi și pentru voi, dragi prieteni.

Până una- alta, vă salut din insula eternei primăveri, unde sunt  între 25-27 grade la umbră, temperatură numai bună pentru mine. :) Pentru toți asemeni mie, care iubesc vara, – eterna primăvară-, vă trimit căldura și starea de bine de care mă bucur.

 

IMG 20191108 182012 Salutări din vacanță! Insula eternei primăveri

Despre programul, distracția, poveștile și experiențele vacanței, veți afla cât de curând, în măsura în care timpul (netul) îmi va permite. Dau doar puțin “din casă”: seara trecută, prima din sejurul nostru, ne-am rezumat la plimbare și șampanie pe malul oceanului iar ziua de astăzi începe la cafeneaua noastră preferată. Cu barraquito și priveliștea minunată care se deschide în începând de la masa la care stăm.

Cam atât pentru moment, dar rămâneți aproape, nu se știe niciodată cum și cu ce vă surprind! :) Desigur, aștept în continuare susținerea, încurajările și comentariile voastre. Îmbrățișări!

 

UniquebyMM

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0