Bun găsit! Primăvara începe cu … aniversare, mărțișor, SuperBlog. Știu, versul cântecului spune că: ”Primăvara începe cu tine”, dar eu am alte variante, la fel de potrivite și foarte … concrete.

Primăvara este anotimpul cel mai așteptat și iubit iar martie este luna de debut a  acestuia. Așteptat pentru temperaturile prietenoase și zilele frumoase, pentru verdele crud al naturii, pentru noi începuturi sau diverse alte pregătiri.

Primăvara începe cu … aniversare, mărțișor, SuperBlog

particip superblog20 Primăvara începe cu ... aniversare, mărțișor, Superblog

Cu siguranță, fiecare dintre noi avem multe alte motive pentru care primăvara este așteptată cu nerăbdare, cu drag, ca o sărbătoare. Dar, propun să ne ocupăm de particularități, de cazul concret al subsemnatei: de ce aștept (iubesc) primăvara sau, să nu ne abatem de la titlu, cu ce începe primăvara pentru mine?

Iubesc primăvara, mai ales luna martie, deoarece este luna care mi-a marcat viața cu evenimente fericite. Și, probabil pentru a o îndrăgi și mai mult, cu trei ani în urmă, viața mi-a oferit oportunitatea ca 1 martie să se alăture celorlalte aniversări.

Aniversare

V-am pierdut? Mă explic imediat: în urmă cu trei ani, pe 1 martie ”lansam la apă”  bărcuța (blogul) UniquebyMM. Încercam ”marea cu degetul” vâslind încet și nesigur ca un  vâslaș care nu pusese mâna pe vâsle în viața lui. Singurele ”arme” de care dispuneam, erau pasiunea pentru scris și dorința de a împărți cu oamenii care au nevoie, experiențe, recomandări, eventual sfaturi (deși e mult spus). A, și mai era ceva: inocența (să nu fiu dură :-) ), naivitatea începătorului și o puternică susținere.

Fără să fac un bilanț al celor trei ani, vreau să spun totuși ceva, acum la ”ceas aniversar”. Bărcuța mea cu vâsle s-a transformat într-un mic și cochet yacht pe care îl conduc mult mai bine. Îi urez mulți ani iar eu îmi doresc să evoluez și să trec repede la un nivel superior.

De asemeni, vreau să mulțumesc tuturor celor care mă citesc dar și familiei, care  mă încurajează și îmi dă încredere să merg mai departe. Desigur, nu pot trece mai departe înainte de a mulțumi colaboratorilor care mi-au înțeles stilul și au ales să lucrăm împreună.

Petrecerea, dansul, șampania și tortul mă gândesc să le ofer mai târziu, când temperaturile vor permite organizarea în aer liber. Sigur v-ați prins: nu am spațiu suficient. :)

pexels photo 920147 Primăvara începe cu ... aniversare, mărțișor, Superblog

Mărțișor

Primăvara începe și cu … mărțișorul. Pentru mine chiar este ceva foarte plăcut și așteptat, deoarece îmi place tare mult să aleg și să ofer aceste mici simboluri ale primăverii.

Într-o vreme le confecționam singură, pentru fiecare mărțișor folosindu-mi imaginația și având grijă să se potrivească stilului celui care îl va purta. Îmi făcea plăcere să le personalizez, să pun suflet și să ofer bucurie însă efortul este destul de mare.

Din motive obiective am renunțat la această activitate dar, din cele păstrate, vă ofer simbolic și virtual, un mărțișor unic, făcut cu drag și prietenie, tuturor celor care ajungeți aici, pe blog.

Bineînțeles că îmi place să port mărțișoare și aștept cu aceeași curiozitate și entuziasm ca în copilărie, să văd ce primesc.

SuperBlog

Dar primăvara mai începe cu ceva, mai există un răspuns la întrebarea de început:  Superblog. Știți voi, competiția cea mai longevivă din blogosfera românească (2008), cu două ediții pe an. Provocarea care îți pune sângele în mișcare și face să-ți crească adrenalina (tensiunea) când se apropie deadline-ul și inspirația nu prea te-a ajutat.

Competiția care testează rezistența la presiune- atât a ta, cât și a tastei F5- când se dau notele.

Concursul care te ademenește ca Fata Morgana. Dacă ai vreun viciu poți înțelege perfect de  ce nu vei putea sta departe odată ce te-a împins păcatul să intri în joc.

Hei, dar nu te speria, am glumit puțin pentru culoare. Serios vorbind, SuperBlog este provocarea care scoate ce-i mai bun din tine, mă refer la creativitate și cuvinte meșteșugite. Plus o comunitate frumoasă, plină de vervă, nerv, glume sau … aflați voi singuri.

Primăvara începe cu … aniversare, mărțișor, SuperBlog

  • Te face cunoscut în blogosferă și printre sponsori, înveți cum să scrii cel mai bun advertorial și cum să -ți monetizezi activitatea.
  • Te ajută să crești, să-ți testezi limitele, să te dezvolți și să te distrezi.
  • Să câștigi  premii și să cunoști oameni (bloggeri) dincolo de online, la galele organizate la fiecare final de competiție.
  • Indiferent cum privești lucrurile, SuperBlog este o experiență din care ai doar de câștigat. Depinde de tine ce îți dorești și cât de implicat vrei să fii.

În concluzie:

Primăvara mea începe cu aniversarea blogului, cu mărțișorul și SuperBlog 2020 ediția de primăvară la care nu pot privi de pe margine. Din interior este mult mai palpitant, deci mă înscriu.

Ah, era să uit: normal că înainte de toate, primăvara începe cu noi (mine)! Aștept cu interes și curiozitate să-mi spuneți cu ce începe primăvara voastră. În comentarii, ca de obicei.

Mulțumesc anticipat pentru felicitări și (eventuale) urări de succes!

Până data viitoare, succes și primăvară minunată tuturor!

 

UniquebyMM

Dacă v-a plăcut ”povestea, mai poftiți! Nu uitați să share-uiți.