Bun găsit! Poveste de primăvară: IT comes home! Trăim vremuri complicate în care stresul pândește fiecare ocazie să ne distrugă liniștea, siguranța și sănătatea. Suntem preocupați de target, facturi, copii, probleme mai noi sau mai vechi, și uităm de noi. Uităm că nu suntem roboți, că avem nevoie de relaxare, că “nu am timp pentru mine” nu este o scuză. Vă regăsiți în această descriere? Cred că majoritatea răspunsurilor sunt afirmative, de aceea, povestea care urmează este un îndemn la relaxare.

Poveste de primăvară: IT comes home!

scaun gaming spacer Poveste de primăvară: IT comes home! Ada ajunsese acasă după multe ore petrecute la serviciu și alte două în traficul infernal, iritată și obosită. Deschise ușa și cu gesturi mecanice, lasă geanta în locul obișnuit,  își scoate haina și o atârnă în cuier, pantofii … Abia când simte gresia rece sub picioarele obosite ca pe o binecuvântare iese din stare, sesizând liniștea suspectă a casei. Fără verva și zgomotul produs de jocurile pe calculator din camera copiilor, al filmelor documentare urmărite de soțul ei?!?

“Unde s -or fi dus cu toții?  – se întrebă în drum spre baie, încercând să -și sune soțul pentru a afla răspunsul. Până să primească răspunsul, aruncă o privire în camera băieților: cele două scaune gaming, tastatura, mouse-ul, sunt la locul lor. Doar firul unui cablu de alimentare rămas suspendat în aer dă impresia plecării în grabă, și pornește să verifice spațiul pentru rucsacuri.

68952257 655814854915991 1745673158058311680 o Poveste de primăvară: IT comes home!

Poveste de primăvară: IT comes home!

“Ah! Am uitat că sunt plecați în excursie!”- își spuse găsind locul gol și pune capăt robotului care turuia într-una: “abonatul nu este în aria de acoperire”. Aglomerarea problemelor de la serviciu din ultima vreme m-au acaparat într- atât, încât am uitat complet. Doar plănuiseră de multă vreme o excursie de explorare la munte, altă pasiune a băieților și tatălui lor.”

Ada nu se dădea în vânt după astfel de activități. Avea alte pasiuni și activități care o relaxau și o făceau fericită pe lângă cele comune cu ale familiei. Îi place să scrie și iubește muzica care reușesc întotdeauna să o deconecteze, să o relaxeze. De altfel, muzica o însoțește aproape peste tot, grație echipamentelor electronice și IT. Accesoriile cum ar fi căștilesuportul auto pentru telefon folosite în drum spre și de la serviciu sau, boxa portabilă de la birou, îi fac zilele mai frumoase.

Muzică și relaxare

Ada n-a stat prea mult pe gânduri după ce a realizat că are timp la dispoziție doar pentru ea. În drum spre bucătărie, întinde mâna și pornește sistemul de Boxe Spacer din care se aude imediat muzica ei preferată. În bucătăria utilată, Ada își pregătește ceva de mâncare, potrivește mâncarea din farfurie de sare și piper cu râșnița electrică, apoi o savurează pe îndelete.

69429791 655304721633671 534705432439029760 o Poveste de primăvară: IT comes home!

Întreaga casă răsună de muzica relaxantă, iar magnolia din dreptul geamului parcă îi zâmbește. Primăvara ar fi trecut aproape neobservată pentru Ada, dacă nu ar fi primit viorele și ghiocei de la băieți. Deschide larg fereastra și simte cum o învăluie parfumul și feeria copacilor înfloriți din jurul casei, ca într-o îmbrățișare.

“Iată! Primăvara e peste tot: afară, în sufletul meu, în casa și grădina mea! O explozie de culoare, de viață: copaci înfloriți, gâze zumzăind …!  Peisajul acesta și bucuria mea, merită imortalizate într-un selfie!” – și, cuprinsă brusc de energie, ca o trezire la viață,  pornește în căutarea selfie stick-ului.

65124923 618144958682981 762839006982438912 o Poveste de primăvară: IT comes home!

Trimite apoi fotografia proaspăt realizată împreună cu mesajul de iubire soțului și copiilor. În atmosfera caldă, relaxantă a casei, cu muzica deconectantă și primăvara de la fereastra ei, Ada se simte fantastic. Ce bine că nu-și făcuse niciun plan pentru timpul acesta în care erau copiii plecați! Cu siguranță ar fi fost alte priorități și nu s-ar fi bucurat de toate acestea, chiar în căldura căminului lor.

67531594 643269176170559 2799993487838150656 o Poveste de primăvară: IT comes home!

Instalată comod în fotoliul ei preferat, simte că se trezește la viață, aidoma naturii care o înconjoară. Se simte inspirată de primăvară, de muzica care curge prin sistemul de boxe. Pe măsuța aflată lângă fotoliu tableta led și cubul antistres parcă abia așteaptă să fie folosite. Ca și când ar fi simțit că i-au transmis invitația, Ada le ia lângă ea, deschide tableta și începe să scrie: Poveste de primăvară: (Spacer) IT comes home!

Concluzia:

Aceasta este povestea Adei, probabil foarte asemănătoare cu a multora dintre noi. Concluzia? Relaxarea, petrecerea timpului liber de calitate trebuie să facă parte din programul nostru. Iar pentru asta, avem la îndemână destule oportunități, grație echipamentelor electronice și IT de pe piață.

Voi ce produse și echipamente de acest fel folosiți pentru relaxare? Care sunt cele mai utilizate? Dar preferatele? Aveți vreun produs de la Spacer.ro? Aștept răspunsurile în comentarii!

Până data viitoare, alegeți să ai grijă de tine! Alege relaxarea!

 

UniquebyMM

Mulțumesc din suflet că mă citiți! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Poveste scrisă pentru proba nr.5 Spring SuperBlog 2020 – Spacer.ro