Bun găsit! Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111. Mi se întâmplă de multe ori să am stări ciudate care, fără să știu exact, îmi semnalează un pericol. Vi se întâmplă și vouă? Dau un exemplu foarte concret și destul de recent. Într-o zi ca oricare alta în care ne întorceam acasă cu mașina, aveam o stare ciudată, inexplicabilă. Habar nu aveam că exact în fața porții avea să intre cineva din spate în mașina noastră. Aflată pe locul din dreapta șoferului, am simțit o zgâlțâială zdravănă care m-a lăsat aproape fără respirație. Am auzit zgomotul înfundat și pe soțul meu spunând ceva de genul “ești bine? … a intrat în plin .. sună …1 “!?! Nu, nu eram lovită, doar puțin amețită de impactul creat de izbitură asupra coloanei mele și foarte speriată. Am reușit să cobor din mașină, slavă cerului că aveam mașina asta care ne protejase de ceva mult mai grav. Dar mașina … era afectată destul de serios: toată partea din spate stânga.

Cuprins

Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111

28154951 l Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111

“Unde să sun??? l-am întrebat pe soțul meu aflat deja în spatele mașinii discutând cu autorii și analizând gravitatea situației. Formam deja 112, singurul număr de urgență pe care îl știam și pe care bănuiam că mi-l spusese.

“021 91111. Nu sunt răniți și băiatul are asigurare. Sun eu! Prin numărul de asistență rutieră 0219111 ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire.”  

Uimită și încă speriată, mă întrebam ce aș fi făcut dacă aș fi fost la volan? Nu doar că nu știam de existența acestui număr, dar habar nu aveam ce înseamnă ajutorul în astfel de cazuri. Bine, pentru că nu conduc, nu prea am cum să fiu pusă exact în situații de acest gen, dar viața este atât de generoasă. Iată una dintre ofertele ei pentru mine! Oricare ar fi fost raționamentul făcut în acele momente ducea la concluzia că numărul 021 91111 trebuia memorat.

28154924 l Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111

Dar mult mai multe lucruri aveam sa aflu după ce soțul meu a revenit acasă care mi-a explicat ce se află în spatele numărului apelat. Surprinderea crescuse și mai mult odată ce am aflat că nu vom rămâne fără mașină pe perioada cât mașina noastră va fi indisponibilă. Avem dreptul prin lege să beneficiem pe toată perioada în care mașina se afla în service, la auto de înlocuire. Mașina la schimb, pe înțelesul tuturor, va fi similară cu mașina noastră și o vom primi imediat ce ea va intra în service.

Vezi aici un scurt video de prezentare

Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111

“Bine, dar costurile înlocuirii probabil sunt foarte mari, nu-i așa?”  l-am întrebat îngrijorată pe soțul meu. “Nicidecum! Beneficiezi fără niciun cost de auto de înlocuire, dacă ești partea păgubită într-un accident rutier, simplu, în doar 4 pași. Costul este decontat de asigurătorul șoferului vinovat.”

– Am memorat deja numărul de telefon la “urgențe”, dar nu știam că este atât de important în cazuri de acest fel. Mă așteptam la asistență rutieră, tractare sau platformă, în cel mai bun caz. O mașină în locul celei avariate, nu mi-aș fi imaginat!

– Nu ești singura care nu știa. Din păcate, sub 1% din șoferi știu ce pot rezolva cu un simplu apel la numărul de telefon 021 91111. Pe scurt:

  • Asistență rutieră 24/7 în România și în Uniunea Europeană
  • Toate serviciile necesare: Tractare, Depanare, Auto de Înlocuire, Door to Door și Repatriere
  • 16 platforme proprii disponibile la nivel național și o rețea de parteneri cu experiență în domeniu
  • Peste 70.000 de tractări și 200.000 de mașini gestionate în 14 ani de experiență
  • Auto de înlocuire asigurată printr-o rețea națională de peste 40 de agenții de închirieri mașini, dintr-o flotă de peste 9000 de mașini cu vârstă medie de un an
  • Personal specializat
  • Toate serviciile accesibile printr-un singur număr de telefon pentru a salva timp și a rezolva eficient și fără stres situațiile neplăcute.

46607590 l 1024x1024 1 Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111

Soluția experienței neplăcute în trafic: 021.91111

– Acum parcă simt că mi-a mai trecut și sperietura și amețeala provocate de accident. Bine că nu a fost mai rău iar problemele cu mașina se rezolvă mai simplu decât credeam. Nu ești nevoit nici tu să alergi de la o instituție la alta, de la un service la altul, mai știu eu pe unde, mai ales fără mașină.

– Ai dreptate! Merită mediatizate mult mai mult informațiile despre numărul de telefon 021 91111. Sunt foarte utile tuturor celor care trec printr-un astfel de eveniment nefericit în trafic.

– Voi face asta neapărat!

Noi am reușit să trecem mai ușor prin acest eveniment nefericit, fapt pentru care împărtășesc cu voi experiența. Tu știai că ai acest drept prin lege? Sub 1% din șoferi știu asta. Dă informația mai departe și apropiaților tăi!

Până data viitoare, fiți informați-vă și informați la rândul vostru!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a fost utilă experiență, mai poftiți!

Am împărtășit experiența mea pentru proba nr. 13 Spring SuperBlog 2020 – Autonom

Rate this post