Bun găsit! Comunicate presă – informații utile în pandemie. În perioada pe care o traversăm este nevoie de informații și susținere în scopul pregătirii pentru perioada următoare. Perioadă care va fi dificilă și peste care va trebui să o traversăm doar împreună, cu deschidere și implicare. Pentru a ne putea întâlni cu prieteni, familii extinse, colegi în localurile preferate, la petreceri sau evenimente. Susținerea ne va fi răsplătită cu prietenia celor aflați acum în impas, riscând să-și piardă afacerile. Din acest motiv am căutat pe Comunicate de presă și am găsit informații care mi s-au părut interesante în contextul actual. Sper să fie de folos tuturor celor interesați!

Cuprins

Comunicat tip General in HoReCa#CSRcovid19

În contextul economic dificil pentru domeniul HORECA, 7 restaurante din București au ales să nu renunțe și au creat un sistem unic și inovator în materie de livrări la domiciliu. Pentru prima dată au dat posibilitatea clienților de delivery să comande în același pachet preparate din mai multe bucătarii ale lumii, mâncare ce este preparată de bucătari specializați, ce lucrează în unele din cele mai cunoscute branduri din București:

1. El Torito – Restaurant Mexican https://eltorito.ro2. Karishma – Restaurant Indian https://karishma.ro3. Centanni – Restaurant Italian http://centanniristorante.ro/4. Duna – Restaurant Unguresc https://restaurant-duna.ro/5. Banjo Jack – Restaurant AmeHORECArican https://banjojack.ro6. Manay – Chinese Food https://manay.ro/7. Taqueria El Torito – Street Food Mexican https://eltorito.ro

În ceea ce privește măsurile suplimentare luate pentru siguranța tuturor, membrii personalului și șoferii, sunt instruiți constant, special, în măsuri preventive corecte, să respecte toate normele de igienă complementare și să utilizeze cu încredere echipamentele de protecție puse la dispoziție de restaurante.

Comunicate presă – informații utile în pandemie

#livrămacasă #împreună, astfel vă oferim posibilitatea de a impresiona prietenii, familia, colegii de birou, in cazul unui eveniment, sau pur si simplu de a oferi un moment special de a consuma mâncarea preferată, atunci când fiecare persoană are preferințe diferite!

Proiectul este în creștere și vom selecta cu grijă branduri care să dea valoare sistemului!

Urmăriți-ne pe paginile de facebook, să vedeți ce restaurante ni se mai alătură:

https://www.facebook.com/el.torito.bucurestihttps://www.facebook.com/karishma.rohttps://www.facebook.com

Cofetăria LUSH: Evenimentele Vor Continua și după Starea de Urgență iar Candy Barurile realizate cu atâta iscusință de către noi își vor menține locul fruntaș la evenimentele ce vor urma după această perioadă…

Cofetaria LUSH

Cofetăria LUSH

Cofetăria LUSH:

Evenimentele Vor Continua și după Starea de Urgență iar Candy Barurile realizate cu atâta iscusință de către noi își vor menține locul fruntaș la evenimentele ce vor urma după starea de urgență…

În calitate de exponenți pe piața livrării de servicii pentru evenimente, în special Candy Bar pentru nunți, botezuri sau evenimente corporate, ne-am pus întrebarea legitimă, ca dealtfel și competitorii noștri, – care va fi reacția pieței după ce starea de urgență se va ridica…? – Deși răspunsul nu este unul ușor de identificat, existând opinii în sensul reticenței publicului în organizarea de evenimente fastuoase, ca un recul al crizei economice rezultate în urma crizei sanitare, opinăm că direcția va fi contrară acestei opinii, în sensul că publicul larg va fi dornic să organizeze în special evenimentele programate din acest an și despre care nu aveau certitudinea că se vor mai ține dar și că organizarea va fi una fastuoasă tocmai pentru a suplini lipsa întrunirilor și organizarea de evenimente din perioada crizei.

Comunicate presă – informații utile în pandemie

Candy Barurile vor fi nelipsite de la evenimentele ce vor urma iar trendul ascendent dinaintea crizei se va menține în sensul că piața românească a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimul timp în acest domeniu. Fapt ce a coincis cu dezvoltarea cofetăriei moderne – care treptat a înlocuit sau a venit în completarea cofetăriei care promova produse tradiționale.

În altă ordine de idei, în această perioadă Cofetăria LUSH a profitat de răgazul oferit de criza sanitară și economică și a investit în logistica premium pentru CANDY BARURI, având certitudinea că odată depășită această perioadă, evenimentele se vor ridica cel puțin la nivelul dinainte și pentru a putea acoperi cerințele cele mai sofisticate ale clieților.

Cofetăria LUSH este prezentă pe web cu platforma www.lushevents.ro unde pot fi solicitate oferte online. Dacă sunteți interesați de torturi boteztorturi nuntă, Candy Baruri și alte bunătăți, vă așteptăm cu drag.

Despre Cofetaria LUSH

Cofetăria LUSH este promotorul pe piața din București a produselor realizate de Cofetăriile Delice dar având propriul laborator – Dulcelle Factory SRL. Compania care administrează Cofetăria LUSH este LUSH EVENTS & DISTRIBUTION. O companie care și-a triplat cifra de afaceri în ultimul an mai ales datorită evenimentelor de tip candy bar organizate. Persoana care a conceput brandul LUSH este Bunea Andra – Ioana. Ioana este fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir – unul dintre patronii lanțului de Cofetării Delice.

Aștept opiniile voastre despre informații, de asemenea să-mi scrieți despre ce subiecte ați dori sa aflați informații.

Până data viitoare, fiți sănătoși și informați!

UniquebyMM

Comunicate preluate de pe Comunicatedepresă.ro

Rate this post