Bun găsit, prieteni! Hai să facem un bine împreună! Cum bine vă amintiți, am promis să vă țin la curent cu noutățile iar una dintre acestea a fost lansarea Back to Business. Cum am primit mesajul cu încă două noutăți, m-am gândit să va las în compania lor, cei care au ce spune cu adevărat. Despre ce este vorba mai în detaliu, ne spune echipa Evensys.

Hai să facem un bine împreună!

unnamed 2 Hai să facem un bine împreună!

“În urmă cu o săptămână, vă anunțam că am lansat Romania, Back to Business , un portal de know-how pentru companiile de toate mărimile din România, cea mai bună sursă de informații marcom de pe piața noastră.

Astăzi avem două noi anunțuri.

Marketing for Good

Romania, Back to Business lansează, împreună cu Doza de Comunicare , platformă de donații de servicii și consultanță de marketing pentru companii Marketing for Good . 10 agenții de comunicare și 3 furnizori de servicii își oferă acum gratuit serviciile de marketing și publicitate firmelor din întreaga țară. În momente dificile, este important să lucrezi cu cei mai buni specialiști, care să îți ofere cele mai bune soluții și să genereze rezultate măsurabile. Dacă știi o companie cu probleme în marketing astăzi, spune-i să vină pe MarketingForGood.ro. Dacă știi o agenție care vrea să pună umărul, spune-i și ei. Platforma este deschisă tuturor agențiilor care vor să ajute.

Marketing Support Group

Romania, Back to Business, alături de o serie de specialiști recunoscuți în marketingul digital și nu numai, inițiază sesiuni de Întrebări și Răspunsuri pe LinkedIn, în cel mai mare grup al profesioniștilor în social media din România. Toți cei care au provocări în activitățile lor, fie că sunt influenceri, agenții, companii, pot interacționa cu specialiștii Romania, Back to Business. Este pentru prima dată în România când un grup din social media oferă răspunsuri de la practicieni afiliați. Veniți așadar pe grup cât mai curând.

Sprijinul tău e un mare ajutor

Căutăm acum să ajungem la afacerile care au provocări și la agențiile care vor să ajute. Am aprecia foarte mult orice share sau cuvânt de bine transmis online. Știm sigur că mulți s-ar bucura să audă că există oameni de bine.

Mulțumim anticipat!

Echipa Evensys”

Dragilor, mm vorbit mai mult despre implicare în această perioadă și rămân la convingerea că aceasta este imperios necesară. Chiar dacă pare un gest mic, atâta timp cât acesta poate ajunge, atinge pe cineva, este extraordinar. Nu trebuie să facem gesturi mari, nu suntem eroi cu toții, nici nu trebuie.  Este nevoie doar de acțiune, de implicare. Chiar dacă #StaiAcasă, arată că îți pasă. Hai să facem un bine împreună, să fim pregătiți pentru perioada care urmează.

Voi cum vă implicați în perioada aceasta sau pentru ce va urma? Cât va ia să dați o mână de ajutor, adică un share? Veți distribui aceste vești? Sunt curioasă să aflu din comentarii.

Până data viitoare, rămâneți sănătoși, informați și implicați!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a fost utilă informația, mai poftiți!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0