Bun găsit! Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON. Dimineața asta pare un pic mai răcoroasă – îmi spun în timp ce cobor din pat și dau drumul aparatului de cafea. Odată ce cafeaua începe să curgă în ceașcă și să emane aroma mă trezesc de-a binelea din buimăceala de noaptea trecută. Este o stare cu care de altfel m-am trezit și după o noapte în urmă, și după cealaltă, și .. tot așa, deoarece canicula s-a instalat cu toate bagajele. Din cauza ei, nopțile sunt un calvar și mă fac să mă plimb din cameră în cameră, sperând să prind câteva ore de somn.

2x1 Ratio EonLife.sls ro thumb.800.400 Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Ziua, lucrurile mai pot fi rezolvate cât de cât. Băile în piscină sunt mană curată pe vreme de caniculă iar eu profit cât pot de mult de asta. Limonadele reci cu miere și  mentă sunt preferatele mele și, vă pot spune că sunt și foarte răcoritoare. Preferate sunt și  fructele sau, atunci când chiar vreau un răsfăț, înghețata cu fructe.

Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Pasionată de călătorii cum mă știți, am perioade în care le simt lipsa foarte tare. Zilele caniculare sunt cele în care dorul de vacanță este și mai puternic și mă duc cu gândul la destinațiile preferate. Am în minte imaginea dimineților ce încep la cafeneaua de la marginea mării, unde ne mângâie valurile și briza. Locul în care ne delectăm cu băuturi răcoritoare, cafea, sucuri naturale sau/și bere. Apoi, după amiezile în care poposim la cea mai bună gelaterie din zonă, iar serile la terasă, unde cocktailurile, berea sau Sangria în paharele brumate, încheie seria deliciilor .

Dar, viața merge înainte iar noi trebuie să ținem pasul cu ea. Din pasiune pentru călătorii, din nevoia de relaxare și răcorire în zilele caniculare, am făcut totuși câteva drumuri scurte prin țară. Desigur, ținând cont de toate măsurile de siguranță și protecție impuse.

Piscină, terasă și multă hidratare

Din aceste motive de siguranță prefer totuși ca cea mai mare parte a verii să o petrec la piscină. Hidratarea interioară și exterioară are o importanță majoră pentru sănătate, dar vara, aceasta este esențială. Băile în piscină, dușurile reci, consumul lichidelor, al fructelor și legumelor sunt ajutorul real în asigurarea hidratării. Cât mă costă? Când ies la terasă, cu înghețată, apă plată/limonadă, frappe, costul este aproximativ 100 lei.  În cazul în care aleg piscina (de acasă), cheltuiesc mai mult cu fructele pentru fresh-uri, lămâi pentru limonadă, înghețată, dar și legume. Dar,  câte zile ca acestea să-mi permit? Cât m-ar costa să obțin o atmosferă plăcută în casă, atunci când vreau să mă relaxez, să lucrez, să citesc sau să mă odihnesc omenește, în nopțile caniculare de vară?

Fujitsu bordeaux.sls ro thumb.570.570 Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Aer condiționat Fujitsu

Repet, ziua mă descurc cât de cât cu răcorirea și v-am povestit un pic cum reușesc și care sunt “trucurile” mele. Călătoriile în zone sigure și răcoroase, terasele și piscina sunt câteva idei pentru zilele caniculare. Bineînțeles, atenție la hidratare! Marea mea problemă însă, sunt nopțile și perioadele din zi când trebuie să lucrez și, bănuiesc că nu sunt singura.

Munca la birou pe caniculă

În timp ce savuram cafeaua și temperaturile încă erau suportabile, pregătindu-mă să urc la birou, mă gândeam la trucurile și soluțiile pe care le-aș mai putea aplica pentru un somn de calitate. De unde atâta spor și inspirație, creativitate, randament etc. după nopți ca acestea?

Mesajul de avertizare primit, care informează că vor urma zile cu temperaturi maxime și nopți tropicale, mă îngrijorează și mai tare. Știu, dacă acestea nu vor fi bine gestionate, pot duce la epuizare termică. Curg în continuare și mesajele care anunță coduri galbene, portocalii, roșii de caniculă, la fel de alarmante.

Offf! Ce-aș mai putea face pentru protejarea sănătății și a evita să ajung la epuizare termică, având în vedere problemele de sănătate existente? Bine, știu ce îmi veți spune, cunosc și eu răspunsul: un aparat de aer condiționat. Dar costul unui aparat de aer condiționat nu este tocmai accesibil tuturor, mai ales în aceste vremuri incerte, de criză.

Gree group B 11.sls ro thumb.570.570 Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Aer condiționat Gree

Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Ies din hățișul gândurilor și calculelor și intru în birou, unde trag repede toate draperiile. Înainte să mă așez la laptop închid geamurile în care deja bate soarele și îmi așez carafa cu limonadă lângă mine. Reușesc să mă desprind cam 2 ore de “probleme”, până când temperatura din birou urcă suficient încât să mă facă să mi le reamintesc.

E clar, nu mă mai pot concentra, părăsesc biroul și încerc să caut ceva – nici eu nu știu exact ce – și cobor. Zgomotele și vocile care ajungeau până sus mi-au stârnit curiozitatea. Cobor și găsesc o echipă care deja se apucase de instalat și montat un aparat de aer condiționat. Salut politicos și mă uit întrebător spre soțul meu care zâmbește complice și face prezentările:

Pachetul E.ON Cool

Domnii F. și B. fac parte din echipa E.ON care ne va instala aparatul de aer condiționat. Citind surprinderea pe fața mea, îmi înmânează câteva pliante/materiale și continuă explicația. Pachetul E.ON Cool este oferit cu plata în rate și avans zero, cea mai mică rată fiind 113 lei/lună.

Răsfoiesc materialele primite și aflu tot felul de noutăți și informații utile. Pachetul E.ON Cool conține un aer condiționat cu tehnologia Inverter și servicii la pachet, montaj, plus plata în rate împreună cu factura E.ON. Foarte interesant! 113 lei pe lună este cel mai bun preț pentru răcorire – îmi spun – și, citesc mai departe.

Yamato yellow .sls ro thumb.570.570 Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Aer condiționat Yamato

Ce servicii includ pachetele E.ON Cool?

În comparație cu oferta altor magazine, nu ne oprim la livrarea echipamentului. Îți oferim o soluție completă de la livrare și montaj până la servicii post-instalare. Confort sporit și siguranță 7 zile din 7.

Echipament
 • Aparat de aer condiționat cu tehnologie Inverter, la alegere
Livrare și montaj
 • Montaj rapid în maxim 5 zile
Servicii curățare
 • Curățare condensator și carcasă unitate externă
 • Curățare filtre demontabile
Servicii igienizare
 • Igienizare vaporizator – curățare profesională împotriva bacteriilor și mucegaiului
 • Igienizare țeavă condens
Verificare parametri funcționali
 • Verificare agent frigorific și completare, după caz
 • Verificare conexiuni electrice, componente mecanice în mișcare și remediere, după caz
Intervenții de urgență 24/7
 • Reparații și înlocuire tablou electric, siguranțe, doze, prize, întrerupătoare
 • 2 intervenții pe an în limita a 400 RON/intervenție*

*Intervențiile nerealizate nu se reportează de la un an la altul

AC clean air 21.sls ro thumb.800.400 Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Prin urmare, soțul meu se informase, ceruse oferta și comandase pachetul E.ON Cool, dorind să-mi facă o surpriză. Știu că îi place să facă surprize și chiar reușește de multe ori. De data aceasta a fost extraordinar cum a reușit să pună totul la cale fără să bănuiesc nimic. În felul acesta am scăpat de chinul suferit din cauza temperaturilor foarte mari.

EON COOL Te topești de căldură? Alege soluția inteligentă E.ON

Ce mi-a plăcut în mod deosebit la Pachetul E.ON Cool?

 • Montajul rapid, inclus în pachet, promptitudinea și seriozitatea unei echipe de tehnicieni autorizați.
 • Consumul de energie se reduce, datorită  tehnologiei Inverter, ceea ce duce la economii la factură în fiecare lună.
 • Plata în rate împreună cu factura  – ceea ce pentru mulți este o gură de oxigen, deoarece te scutește de plata integrală, avans sau cheltuieli neprevăzute.

Prin urmare, calvarul nopților nedormite și chinuitoare cauzate de caniculă au luat sfârșit. Vă imaginați ce bucurie pe capul meu!?! Abia aștept să vedem cum va fi prima noapte cu aparatul de aer condiționat în casă! Nu știu dacă voi ați aflat despre această ofertă E.ON, dar mie mi s-a potrivit mănușă. Până aici, notă maximă și recomandare sinceră!

Ce părere aveți despre această oportunitate E.ON? Ați alege Pachetul E.ON Cool? Voi cum vă descurcați cu zilele și nopțile caniculare? Ce trucuri folosiți? Aștept răspunsuri, opinii și întrebări, în comentarii.

Până data viitoare, zile și nopți răcoroase!

 

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

UniquebyMM

Articol înscris în Campania E.ON  Blogal Inițiatve

Share and Enjoy !

0Shares
0 0