Bun găsit! De multe ori ne facem liste cu priorități, planuri de care suntem convinși că ne putem ține. Realitatea însă este cu totul alta și, cam tot de atâtea ori, lista se actualizează din mers. Ne trezim adesea că, unele dintre planurile considerate prioritare se duc undeva în subsolul listei. Nimic nou sub soare, așa e în viață! Rămâne însă ceva foarte important de reținut: să nu renunțăm niciodată la niciunul dintre planurile (obiectivele) noastre. Chiar dacă ajunge mai târziu din nou în prim plan, orice punct pus pe to do list-ul nostru, trebuie dus la îndeplinire. Desigur, putem avea și o altă abordare care, are și un efect motivant: toate se întâmplă cu un scop, toate la timpul lor. Dar, indiferent de perspectiva din care privim lucrurile, esențialul rămâne același.

Unique by MM are o hăinuță nouă

uniquebymm logo retina 2 Unique by MM are o hăinuță nouă

Bineînțeles, nici eu nu fac excepție! Mi se întâmplă, ca oricui, să nu-mi pot respecta lista de priorități, dar până la urmă reușesc să o finalizez. Unul dintre astfel de exemple este dorința de a face unele lucruri pentru blog. De multă vreme aveam trecut ca obiectiv prioritar să am un fel de carte de vizită, ceva unic, care să mă reprezinte. Și, chiar a ocupat de multe ori, primul loc în ierarhia priorităților, lăsând deoparte intensitatea mare cu care îmi doream să se întâmple.

Mi-am făcut zeci de schițe, mi-am imaginat sute de variante, am făcut zeci de calcule și supoziții. Când credeam că sunt în punctul de a trece la fapte, intervenea ceva neprevăzut și prioritatea pierdea puncte bune, coborând în clasamentul priorităților.

Încredere, disponibilitate…

Toate motivele din lume au defilat ca o adevărată paradă, până în momentul în care mi-a atras atenția o postare. Atunci, mi-am luat inima în dinți și i-am scris prietenei mele, bloggerul Rox Clapa pe care o cunoscusem în comunitatea superbloggerilor. Încă de atunci am avut un sentiment de încredere, disponibilitate și deschidere, asta am simțit la prima abordare.

Într-una dintre competițiile la care am participat, aveam nevoie de ajutorul cuiva priceput în chestii de IT, tehnice. Mă știți: sunt perfect paralelă cu astfel de lucruri. Well, deși am învățat să cer ajutor când am nevoie, încă îmi este destul de greu să o fac. Am nevoie să simt măcar puțin, omul la care urmează să apelez. Iar asta se întâmplă și mai greu, atunci când totul se desfășoară doar în online.

Doar instinctul

Prin urmare, m-am bazat doar pe instinctul meu care, de această dată, nu m-a înșelat. Rox, nu doar că m-a ajutat, dar a fost și prietenoasă și înțelegătoare, explicându-mi lucruri cu care nu eram familiarizată. Astfel, s-a creat acea legătură invizibilă, dar atât de importantă pentru mine, care m-a ajutat să iau decizia de a o aborda din nou.

De această dată era ceva mult mai mult de muncă, știam, înțelegeam până și eu asta. Văzusem un logo făcut de ea care îmi plăcuse și care m-a determinat să trec imediat la acțiune. Gata – mi-am spus-, e vremea să-i fac o hăinuță nouă blogului meu și Rox este persoana care își va pune semnătura. Pentru că, vedeți voi, ceea ce voiam eu, nu era doar un simplu logo. Cum spuneam și mai devreme, îmi doream mai mult de-atât: o carte de vizită unică, ca și concept și ca semnătură.

Ei bine, să n-o mai lungesc, am contactat-o pe Rox, i-am spus ce vreau iar ea a acceptat și lucrurile au demarat foarte repede. Bine, ar însemna să nu fiu eu, dacă aș spune că totul a decurs fără niciun fel de temeri sau, mai bine zis, rețineri. Dar deschiderea ei, capacitatea de înțelegere și disponibilitate mi-au spulberat orice urmă de îndoială sau reținere. I-am spus de fiecare dată cum văd eu lucrurile iar ea a venit cu schimbări și idei demne de un adevărat profesionist.

Unique by MM are o hăinuță nouă

Munca este grea, atunci când viața este lipsită de un scop. Când trăiești pentru a realiza ceva mai măreț decât propriul orgoliu, munca grea devine o plăcere nebănuită.  Steve Pavlina.

Îmi plac oamenii deschiși, oamenii pasionați de ceea ce fac, oamenii talentați, oamenii care fac lucruri. Și, atunci când îi întâlnesc, când am șansa să-i cunosc mai bine, mă consider o norocoasă. Oportunitatea de a o cunoaște mai bine pe Rox, zilele în care am colaborat, este încă un exemplu în acest sens. Intuiția nu mi-a jucat feste și, am reușit să aleg omul potrivit dintre cele câteva opțiuni la care mă gândisem.

Rezultatul: noua carte de vizită sau ”hăinuța” blogului meu care spune mai mult decât pot spune cuvintele mele. A reușit să facă ceea ce am simțit că mă reprezintă, exact cum mi-am imaginat. Totul într-un timp scurt, fără a lăsa măcar impresia că toate schimbările și cererile mele ar deranja câtuși de puțin.

Un om minunat

Ce vreau să spun este că, Rox este un om minunat. Un om talentat, pasionat și un profesionist, pe care îl recomand cu sinceritate tuturor celor care au nevoie de astfel de servicii. Mulțumesc Rox! Chapeaux! Sper să nu ne oprim doar la această colaborare și, de ce nu, poate să ne cunoaștem și offline. Mult succes în tot ceea ce faci!

Dragi prieteni, aceasta este povestea noii hăinuțe a blogului pe care o merită din plin. Aștept opiniile și impresiile voastre despre poveste și desigur, despre hăinuță, în comentarii.

 

Până data viitoare, rămâneți conectați la prioritățile voastre!

 

UniquebyMM

 

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Pentru a nu le pierde pe următoarele, îndrăzniți un abonament la blog sau, dați like paginii de Facebook.
Rate this post