Spune-mi, dacă închizi ochii, unde te vezi? 

Hmmm. La malul mării. Savurez un pahar cu vin alături de iubirul meu și admir un fascinant apus de pe terasa casei mele de la mare. Ca un bun spectator, iubitor și fidel, privesc spectacolul de lumină și culoare în regia proprie soarelui. Muzica și dansul sunt asigurate de valurile mării și pescăruși iar mângăierile razelor de soare par să își ia rămas bun. Cobor pe plajă și mă plimb pe marginea ei, acolo unde valul îmi sărută gleznele și fac nisipul să-mi fugă de sub picioare. 

Cuprins

Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

Boreal Plus 10 Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

-Hei, iubito! Ai adormit? Visezi!?!

-Ah! Eram convinsă că m-ai întrebat unde mi-aș dori să fiu dacă închid ochii și m-am lăsat purtată de visul meu…

-Știu: telepatia, chimia dintre noi încă funcționează! Tocmai m-am întors de la o întâlnire unde am aflat despre Boreal Plus.

-??? Cineee … ?!? Ce este … Boreal Plus? Sună a … boreal? aurora boreală!?!

Boreal Plus este un ansamblu rezidențial premium de locuințe situat în  zona de nord a orașului Constanța. Proiectul complexului cuprinde 18 vile elegante (Venus și Aurora) și 9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere). Complexului i se adaugă facilități extraordinare, cu impact pozitiv asupra timpului oamenilor și un plus de confort. Mereu ne-am dorit o casă de vacanță la mare iar când am aflat despre proiectul Boreal Plus am vrut să cunosc detaliile. Vrei să le știi?

-Mai întrebi? Abia aștept!

91402316 116550566653871 638578473463447552 o Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

Ansamblul rezidențial Boreal Plus

-Cum spuneam, ansamblul rezidențial Boreal Plus se află în zona de nord a orașului, în prelungiea ansamblului rezidențial Boreal, în apropierea Lacului Siutghiol.

Avantajul locației este că oferă accesibilitate foarte bună la toate facilitățile necesare din apropiere. Centre comerciale, unități medicale, unități educaționale, cât și o bună conectivitate auto și facilități de transport, reprezintă unul dintre cele mai importante atuuri. Complexul are de asemenea spații verzi, parc cu locuri de joacă, un hypermarket (Kaufland) și spații comerciale.

118703204 183075446668049 5476000694200079746 o Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

Mixul de rezidențial și comercial fac din ansamblul Boreal Plus o zonă exrem de atractivă. Pe mine m-a dus puțin cu gândul la farmecul cartierelor americane: distanțe impuse de studiul de însorire, spații verzi între clădiri, magazine în apropiere, grădiniță sau locuri de parcare suficiente și pentru vizitatori.

Arhitectura și designul folosite sunt expresia minimalismului și modernismului. Stilul arhitectural exterior este curat, cu linii drepte, fără ornamente excesive, care degajă rafinament. De asemenea, mi s-a părut deosebit de important aspectul finisajelor. Acestea sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne, al materialelor premium, de înaltă calitate și eficiență oferind un confort deosebit.

Grija pentru natură

-Amândoi iubim natura și ne place să avem grijă de ea și de mediul care ne înconjoară. Colectarea selectivă a gunoaielor și deșeurilor, eliminarea utilizării plasticelor sau grija la consumul electric și al apei sunt doar câteva dintre elementele la care suntem foarte atenți. Dar, nu este suficient dacă aceste lucruri  se fac sporadic.

131327951 230645138577746 3041398162809717465 o Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

Ei bine, dezvoltatorul s-a gândit la toate acestea, cartierul rezidențial având incluse: sistemul de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, panouri electrice, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite.  Din punctul meu de vedere, Impact Developer & Contractor (dezvoltatorul) primește 100 de puncte.

Boreal Plus este un proiect care are la bază un concept nou de locuire: construcții solide, la standarde înalte și grad sporit de eficiență energetică. Scopul dezvoltatorului este îmbunătățirea experienței de viață a celor care își doresc să locuiască în aceste locuințe. Îmbinând efectele benefice ale naturii, ale soarelui și mării cu noul concept și prin prioritizarea cadrului propice locuirii la standarde occidentale, proiect este un succes.

Proiectul rezidențial Boreal Plus este recunoscut și apreciat internațional ca fiind un concept nou de locuire de succes. Confirmarea vine din partea international Property Award care i-a acordat Titlul Residential Development certificțnd astfel conceptul de locuire Boreal Plus.

-Realizezi că m-ai captivat și m-ai făcut să visez cu ochii deschiși? Dacă mai devreme m-ai găsit cu ochii închiși lăsând imaginația să-și facă numărul, acum am în fața ochilor ceva mult mai concret. Argumentele pe care mi le-ai prezentat sunt convingătoare, cu atât mai mult cu cât constat entuziam din partea ta. Mi-ar plăcea să alegem una dintre vilele individuale Venus.

Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

91888371 120779022897692 1181548758714810368 o Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

-Exact la această vilă m-am gândit și eu! Pare potrivită gustului și nevoilor noastre, este împărțită foarte bine. Este construită pe o suprafață de 171 m² și dispune de o suprafață de teren între 315 m² și 441 m². Ai văzut finisajele și materialele folosite? Parchet din lemn stratificat Tarkett Viva Oak off white și marmură în bucătărie și băi, lemn la placarea treptelor și a mâinii de lucru. Minunat!

-Mie mi-a plăcut mult și tâmplăria. Ușa metalică de acces, tocul și captușelile constituie o dimensiune realizată pe comandă specială. Cu performanțe superioare la antiefracție, antifonare si anti-fum, tip pasiv cu conservare de energie, fețe laminate în ramă și captușelile laterale din același material.

95494826 132844581691136 689743224859787264 o Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

-Da, ai dreptate! dă un sentiment de siguranță. Apreciez de asemenea interioarele, terasele și curtea. În plus, cred că este prima oară când am aflat atâtea lucruri noi despre construcții de case (apartamente). Foarte importante detaliile acestea!

Am observat că Boreal Plus vine cu ideea de a deveni un standard nou în materie de locuire în Constanța. Obiectivul lor este de a obține Certificarea BREEAM, care asigură o eficiență energetică ridicată. Contează fiecare kw. economisit.

-Cred că suntem mai aproape ca oricând să ne împlinim visul! Gata! Hotărârea e luată: cumpărăm casă în Constanța. Motivele de pe care le-ai punctat sunt extrem de solide, dar aș putea sintetiza. Sunt cel puțin 5 motive pentru care am cumpăra o casă la mare, în Constanța.

Boreal Plus 8 Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

Motive pentru care aș cumpăra casă în Constanța

  • Beneficiem de soare, mare, aerosoli, briză, ne bucurăm de spectaculoase și inedite răsărituri și apusuri. Am putea locui din primăvară până toamna târziu la malul mării beneficiind de efectele minunate ale mării, aerului curat, pentru sănătate.
  • Am descoperit ansamblul rezidențial Boreal Plus care oferă multiple facilități și implinirea visului de a locui la mare, la soare…
  • Vila Venus este tipul de casă care se potrivește perfect stilului nostru: suficient spațiu construit, bine împărțit, finisaje de lux și suficient teren.
  • Construcțiile ansamblului au arhitectură în stil minimalist, dar modern, elegant și un confort deosebit.
  • Calitatea materialelor este de nivel înalt, finisaje realizate cu cele mai noi tehnologii și prietenoase cu mediul.
  • Sisteme de colectare selectivă, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite, panouri solare.

IMG 20201019 184858 Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

Mi-am cumpărat casă la mare, în Constanța

-Mai e nevoie să-ți spun că m-ai convins? Ce spui? Dăm o fugă la Constanța, la mare?

-Da, dar nu înainte de a le povesti copiilor și prietenilor noștri. Poate că îi conving (argumentat) să-și cumpere și ei un apartament sau o vilă. Ar fi extraordinar!

Dragi prieteni, sigur v-ați prins: ce ați citit până aici a fost un dialog între mine și soțul meu. Amândoi, dar mai mult eu, ne dorim de multă vreme să locuim măcar jumătatea caldă a anului, la mare. Sunt îndrăgostită de mare, soare, nisip, briză, de la prima întâlnire cu Marea Neagră. A fost dragoste la prima vedere, definitivă și iremediabilă. Acum, am descoperit că există șanse ca visul să devină realitate.

Vouă vă place să locuiți la mare? Știați de ansamblul de locuințe premium Boreal Plus? V-ați cumpăra o casă la mare, în Constanța? Cum vi se par locuințele acestul ansamblu și care sunt opiniile cu privire la conceptul proiectului? Aștept răspunsul vostru în comentarii.

 

Până data viitoare, visați la mare, soare … casă la mare!

 

UniquebyMM

 

Mulţumesc pentru vizită! dacă v-a plăcut povestea, mai poftiţi!

Pentru a nu le pierde pe următoarele, luați în calcul abonamentul la blog sau, dați like paginii de Facebook.

Articol scris pentru campania Blogal Inițiative

Rate this post