Deschide propria afacere online cu accesorii GSM Engross

Comunicat tip Produse / Servicii in AfaceriInternet

Cu un potential de pana la 30.000.000 RON cifra de afaceri anuala, afacerile din categoria accesoriilor de telefoane explodeaza de la an la an. Acum poti incepe propria ta afacere folosind platforma de distributie en gros KOFF.ro

Digitalizarea globală conduce la o dependență tot mai mare de gadget-uri inteligente, în special telefoane mobile. În paralel, evoluția pieței de telefoane și numeroasele îmbunătățiri aduse acestor produse, a condus  spre o creștere consecventă a pieței accesoriilor GSM.deschide ti propria ta afacere online cu accesorii gsm engross Deschide propria afacere online cu accesorii GSM EngrossÎn ultimii ani, KOFF.ro,  importator și distribuitor în domeniul accesoriilor pentru telefoane, a investit mult în rețeaua de distribuție, logistică și aprovizionare. Acest lucru a permis companiei să se concentreze pe furnizarea de bunuri de înaltă calitate la prețuri competitive, urcând rapid în preferințele unei piețe din ce în ce mai căutată la nivel înalt prin gama sa de produse de calitate, la cele mai competitive prețuri.

Cui ne adresăm

Există o concurență reală pe piața de furnizori de accesorii gsm. Dar, de cele mai multe ori, calitatea serviciilor și experiența în domeniu, fac diferența. De-a lungul anilor, compania noastră a devenit bine cunoscută pentru serviciile sale excepționale, fiabilitatea și disponibilitatea continuă și actualizată a produselor. Cu peste 5 ani experienta, Koff.ro este importator și distribuitor în domeniul accesoriilor pentru telefoane, accesoriilor sport si a mini gadget-urilor și s-a impus rapid în preferințele pieței din România. Oferta noastra se adresează doar companiilor din segmentul de retail – magazine online, subdistribuitori, etc., specialitatea noastra fiind vânzările en-gros.

Soluțiile care îți garantează succesul

Este foarte posibil să fi interacționat deja cu un distribuitor accesorii gsm. Poate că ai fost mulțumit de serviciile oferite, sau poate că ești în căutarea unor soluții rapide, care să îți garanteze succesul. Pentru că știm cum funcționează piața de accesorii gsm en gros, am depistat de-a lungul timpului numeroasele probleme cu care se confruntă mulți dintre cei interesați de acest domeniu.

Dacă ai obosit să plătești costuri foarte mari la transport pentru că ești forțat să cumperi accesorii din alte țări, soluția câștigătoare este Koff.ro. Lucrăm în strânsă legătură cu magazinele online, dealeri ai operatorilor de telefonie mobila, subdistribuitori si retaileri de top. Stăm atenți tot timpul și acest lucru ne permite să oferim continuu clienților noștri stocuri adecvate. De asemenea, cele mai bune prețuri și, în același timp, recompensăm și loialitatea clienților noștri cu programe de reduceri.

Deschide propria afacere online cu accesorii GSM Engross

Iată doar câteva dintre soluțiile care îți garantează succesul pe această piață și de care vei beneficia dacă alegi KOFF Distribution.

– Platformă rapidă care te ajută să plasezi cu ușurință comenzile

– Agent de cont dedicat

– Expedierea imediata a produselor, direct din stoc.

– Transport rapid și posibilitate de ridicare în aceeași zi dacă ești din București

– Termene de plată flexibile

– Reduceri personalizate

– Feed de produse

– Documentație de produse

– Alegem mijloacele de livrare optime, în conformitate cu cerințele actuale ale clienților noștri.

Și lista poate continua. Astfel, iți recomandăm să arunci o privire peste site-ul nostru, unde vei găsi toate informațiile necesare. Mai jos, îți explicăm și cum poți să devii partener.

Cum devin partener B2B?

Puteti accesa si completa cu usurinta formularul de inregistrare de pe site: https://shop.koff.ro/register . Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, un agent KOFF Distribution va analiza cererea dumneavoastră. Alături de noi beneficiați de adaptabilitate la nevoile platformei pe care functioneaza afacerea dumneavoastră și deschidere în dezvoltarea opțiunilor de care aveti nevoie pentru a va automatiza procesul de achizitie.

Politica noastră de calitate

Calitatea produselor noastre este un factor fundamental pentru păstrarea unei relații bazată pe încredere cu clienții noștri. De cele mai multe ori, acest factor a fost unul definitoriu în crearea unui avantaj real față de concurență.

Încă de la fondarea companiei, la Koff suntem extrem de preocupati de calitatea produselor. Astfel, păstrăm o legătura permanentă cu partenerii noștri externi, pentru a ne asigura că produsele sunt de calitate și la cele mai bune prețuri posibile pe piață.

Astfel, KOFF Distribution a devenit un nume important pe piața importatorilor și distribuitorilor în  domeniul accesoriilor pentru telefoane, accesoriilor sport si a mini gadget-urilor. Pariem cu încredere pe design-ul și ergonomia produselor noastre și răspundem întotdeauna la nevoile clienților noștri. Totodată, suntem într-un continuu proces de îmbunătățire a proceselor de distribuție a bunurilor și serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Acestea sunt doar câteva dintre argumentele care au ajutat Koff.ro să se impună pe piața de accesorii gsm en gros.

Pe ce ne bazăm și ce vă oferim în plus

Strategia Koff Distribution se bazează pe o comunicare excelentă cu partenerii săi și își are bazele într-un portofoliu cu o gamă completă de produse de ultimă oră. De asemenea, prin cunoștințe și consultanță, dar și prin programe de reduceri progresive pentru clienții cei mai activi, compania a reușit să-și atingă o mare parte dintre obiective.

Deschide propria afacere online cu accesorii GSM Engross

Dedicație, vigilență, know-how și atitudine pro-parteneri – acestea sunt valorile care definesc echipa noastră. De asemenea, lucrăm constant pentru a optimiza fluxurile operaționale și a livra produsele dorite clienților noștri la timp.

Pe site-ul dedicat poți găsi o gamă completă de produse de la mărci de top, și prin numai câteva click-uri obții acces la zeci de branduri populare. Dacă sunteți interesat de oricare dintre produsele noastre sau doriți să discutați o comandă personalizată, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să formăm relații de afaceri de succes cu noi clienți în viitorul apropiat.

Comunicat de presă

Sper să vă fie de ajutor! Vă aștept în continuare pe blog sau pagina de facebook pentru a afla primul noutățile.

UniquebyMM