Rejuvenare faciala cu Botox, Acid Hialuronic și Fire PDO

Ti-ai dori ca ridurile, cearcănele, pielea lăsată să dispară pur si simplu? Injectările cu Botox , Acid Hialuronic și liftingul facial nechirurgical cu Fire PDO fac minuni pentru tenul nostru. Pe platforma de promovare www. IzzyReduceri .ro găsești prețuri cu reducere exclusiv pentru clientele care achiziționează voucherele online!

Rejuvenare faciala cu BotoxLifting facial cu Botox, Acid Hialuronic si Fire PDO

Noi, femeile suntem atente la tenul nostru pentru că ne dorim să arătăm mereu bine și tinere. Insă, după vârsta de 35 de ani cremele și tratamentele faciale încep să nu mai aibă același efect. Observăm apariția ridurilor și scăderea volumului facial.

Din fericire, injectările cu acid hialuronic, toxina botulinică și firele resorbabile PDO ne ajută să ne păstrăm tinerețea și suplețea tenului. Află totul despre aceste proceduri și de unde poți achiziționa serviciile la cele mai mici prețuri!

Șterge pana la 10 ani de pe chipul tău cu Toxina Botulinică!

Botox sau toxina botulinică este secretul vedetelor de la Hollywood pentru menținerea tinereții și frumuseții tenului. Botoxul reprezintă soluția sigură si eficientă pentru menținerea trăsăturilor frumoase din tinerețe și de prevenire a degrădării cutanate. Rezultate spectaculoase în înținerirea regiunii tratate cu până la 5-10 ani.

Procedura sigură, fără durere, non-invazivă ideală pentru a trata zona frunții, zona intersprâncenară, zona perioculară (cunoscută ca și laba gâștii), dar și pentru tratarea ridurilor din jurul gurii.

Rejuvenare facială cu Botox, Acid Hialuronic și Fire PDO

Pe www.IzzyReduceri.ro găsești vouchere cu până la 56% DISCOUNT pentru injectare 1, 2 sau 3 zone cu botox de cea mai bună calitate, iar procedurile sunt realizate de medici specialiști!

Lifting facial nechirurgical cu Fire Resorbabile PDO!

Tratamentul cu fire PDO reprezintă o terapie estetică non-chirugicală si non-invazivă. Procedura este simplă și rapidă, stimulează acțiunea fibroblastelor și nu este dureroasă, realizându-se sub anestezic local.

Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine încărcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care rămân în piele odată ce acele sunt îndepărtate. PDO este un material extrem de sigur, folosit în mod obișnuit în chirurgia cardiacă. Este resorbabil în totalitate, nu produce reacții alergice și nu are efecte secundare.

Conform producătorilor, efectul de lifting obținut cu ajutorul firelor PDO durează până la 2 ani, în funcție de organismul și stilul de viață al pacientului.

Chiar dacă aceste fire sunt 100% resorbite de organism, efectul de lifting rămâne și este vizibil imediat după procedură. Rezultatele finale pot fi observate dupa 2 -3 luni.

Rejuvenare facială cu Botox, Acid Hialuronic și Fire PDO

Tratamentul cu fire PDO stimulează reîntinerirea și crește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul general al feței prin eliminarea ridurilor, redă conturul facial și are și un efect terapeutic, crescând circulația limfei și a sângelui.Tratamentul durează foarte puțin, între 30 si 40 de minute.

Eu am ales voucherul de pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru lifting frunte cu 12 fire PDO la doar 950 lei de la doamna Dr. Saidac Mihaela, peste 20 de ani experiență. Am fost foarte mulțumită de rezultate, efectul de lifting este de durată, iar rezultate au fost vizibile imediat după procedură.

Volumizare pomeți, umplere cearcăne și biorevolumetrie facială cu Acid Hialuronic!

Ai in jur de 30 de ani? Atunci observi apariția ridurilor și scăderea volumului facial! Pomeții par că se topesc la propriu și colțurile gurii se lasă, iar rezultatul este un ten flasc, fără vitalitate.

Această problemă are o soluție simplă – Biorevolumetrie facială prin injectarea cu Acid Hialuronic.

Beneficiile Acidului Hialuronic injectabil

Hidratează – având o structură specială, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil și elastic, ce acționează adânc, în interiorul țesuturilor. Menține astfel suplețea și elasticitatea pielii. Totodată acidul hialuronic are proprietatea de a reține apa la suprafața pielii, oferind hidratare intensivă, de lungă durată. 

Umple ridurile – atunci când este injectat, acidul hialuronic atrage molecule de apă și hidratează local, diminuând vizibil aspectul imperfecțiunilor și al ridurilor. 

Mărește buzele – injectat în cantități moderate, acidul hialuronic oferă volum natural buzelor și le conturează, fără efecte secundare în momentul absorbției în piele.

Corectează liniile de expresie – elimină liniile fine, superficiale din jurul ochilor, gurii și frunții.

Corectează conturul facial – prin injectare, acidul hiluronic modelează și umple obrajii, oferind un aspect suplu, întinerit.

Rejuvenare facială cu Botox, Acid Hialuronic și Fire PDO

PONT – pentru rezultate spectaculoase, se recomandă combinarea firelor resorbabile PDO cu una din substanțele triunghiului de aur:

acid hialuronic – ideal pentru estomparea ridurilor din jurul gurii, augmentarea buzelor

toxina botulinică – ideal pentru estomparea ridurilor din zona frunții și pe cele din jurul ochilor

PRP (plasmolifting) – sau terapia vampir, o metodă de rejuvenare facială 100% naturală

Sperăm că ți-am stârnit interesul; intră pe site și achizițonează voucherele cu reducere LIMITATĂ!

 

 

Sursa: Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / LifestyleRetail