Povestea celor 6 evenimente și 5 aniversări într-o lună

Well, dragilor se apropie de sfârșit și luna martie a acestui an. Privind în jur, încurajați ușor de câte o zi cu soare, natura pare să reînvie încurajându-ne speranțele și dorințele. Din păcate zilele frumoase nu sunt prea multe! Sunt ca o amăgire sau o visare, astfel încât nu putem să nu ne duce cu gândul la versul poetului (George Topârceanu): ”primăvara asta totuși, nu-i decât o copie”.

Primăvară, primăvară…!

Și totuși, ne încăpățânăm să credem în primăvară, în dorința de a petrece mai mult timp în natură. Ne dorim plimbări mai lungi, întâlniri cu prieteni și oameni dragi sau, facem planuri și activități specifice. Pregătim grădina, plăntuțele nerăbdătoare să-și înceapă viața și să ne bucure ochiul, sufletul, mintea.

Cadou 6 evenimente și 5 aniversări

În realitate însă, lucrurile nu stau deloc la fel așa cum ne dorim ori imaginăm. Cu toate astea, eforturile depuse pentru a nu ne demoraliza și a ne bucura de tot ce se poate sunt necesare și uriașe. Cred că este esențial să facem asta iar eforturile de acest fel să rămână ultima și cea mai mică problemă pe care am putea-o avea.

Povestea lunii martie

Cum știți deja (dacă sunteți cititori fideli ai blogului), luna martie este una foarte importantă și plină de evenimente pentru mine și familia mea. Dar iată că, în timp, această lună s-a îmbogățit, ba mai mult de-atât, au venit acești ani teribili ale căror momente frumoase trebuie păstrate și evocate. Chiar povestite, pentru că, uneori este deosebit de reconfortant să te deschizi, să devii ”vulnerabil”.

Casetă - 6 evenimente și 5 aniversări

Și- apoi, mie una mi se întâmplă să mă inspire și să mă facă să mă simt în largul meu, atunci când descopăr povești în care mă regăsesc. De ce să nu cred același lucru despre voi și povestea mea? Cu toate aceste considerente, iată-mă așadar aici cu voi, povestind despre ceva ce poate părea normal sau neimportant. Dar oare, nu tânjim cu toții după o normalitate?!?

Poveste evenimentelor și aniversărilor din familie

Începutul poveștii ar suna cam așa: Mai întâi, primul martie în care sărbătoream mai mult decât venirea primăverii și cele două zile marcante, 1 și 8 martie, a inclus ziua în care ne-am pecetluit iubirea. Ziua în care ne-am unit destinele – sau cum vă place să numiți evenimentul de oficializarea unei relații-, pe românește, cununia civilă. 

Începând din acea zi, ne-am propus să facem din această zi, o zi specială. Să nu uităm de ea sau să trecem peste ea ca peste orice altă zi. Să o transformăm într-o sărbătoare a noastră și să consemnăm într-un fel de jurnal nescris tot ce era notabil. Tot ce realizam, prin ce treceam, bune sau rele (grele), de la un an la altul. Și, cu foarte mici excepții am reușit.

Trandafir 6 evenimente și 5 aniversări

Povestea lunii cu 6 evenimente și 5 aniversări

Retrăim momentele acelei zile cu aceeași emoție, ne amintim de fiecare amănunt și sărbătorim trăgând linie la tot ce am trăit. Din toată această sărbătoare, de multe ori petrecută foarte simplu, dar cu armonia și atmosfera unei sărbători de anvengură, nu lipsesc bucuria, iubirea și planurile pentru viitor. Ni se alătură, în funcție de posibilități și mai nou, funcție de măsuri, copiii și (sau) prietenii.

Primul aniversat al familiei

Tot din acel moment foarte important, tot în martie, odată cu echinocțiul de primăvară am de sărbătorit pe cel alături de care am pornit pe drumul vieții. Am fost învățată de tata că ziua de naștere este o sărbătoare a vieții. Sub nicio formă nu trebuie să te lași copleșit de ceea ce ți se întâmplă, căci a marca o zi de naștere nu înseamnă neapărat o petrecere zgomotoasă.

Ziua de naștere înseamnă respectul față de tine, înseamnă să ai lângă tine familie, oameni dragi, prieteni adevărați la care ții și țin la tine. Înseamnă chiar să fii tu doar cu tine, dacă asta te face să te simți fericit.

Iar eu am ținut cont de asta și am vrut ca toți membrii familiei mele (de bază sau extinsă) să simtă prețuirea, dragostea și respectul pe care îl au din partea mea. Înțelegând toate acestea, cu toată iubirea și dăruirea de care sunt capabilă, am făcut tot posibilul ca ziua jumătății mele să fie una deosebită.

Agendă - 6 evenimente și 5 aniversări

 

Povestea celor 6 evenimente și 5 aniversări într-o lună

Din următorul an de căsnicie, aveam să adaug familiei încă un membru și, implicit încă un sărbătorit. Aceeași zi, din aceeași lună care devenea mai bogată în evenimente și aniversați. Prin urmare, era cazul ca dubla sărbătoare să fie în așa fel organizată încât niciunul dintre cei doi aniversați să nu se simtă nedreptățit.

O vreme mi-a fost destul de ușor, dar lucrurile nu au mai fost la fel când copilul devenea adolescent. Mai târziu am aflat că  nu-i plăcea să serbeze odată cu ”seniorul”. :) Dar adolescența e grea, nu-i așa? Numai cine nu a avut un adolescent în casă (familie) nu poate înțelege, pentru restul nu e nevoie de mai multe cuvinte.

Evenimente & aniversări

Peste ani, în familia primului născut, în aceeași lună, la doar o zi diferență, venea pe lume al treilea sărbătorit. La un simplu calcul, rezultatul de până acum indică 4 evenimente: ziua noastră (a seniorilor familiei) și a primilor 3 sărbătoriți.

Ramă foto 6 evenimente și 5 aniversări

Dar, lucrurile nu se opresc aici! Pentru că, Universul, divinitatea sau cine știe ce (cine), a plănuit altceva pentru familia noastră. În această lună frumoasă, intensă și de excepție, mai era loc pentru aniversări.

Încă doi sărbătoriți

Prin urmare, am primit cu brațele deschise încă două sărbătorite. În cuvinte mai puține, am cinci membri ai familiei extinse pe care îi sărbătoresc. Pentru toți îmi doresc să le pot oferi cele mai frumoase, plăcute, nemaipomenite cadouri, surprize și petreceri.

Povestea celor 6 evenimente și 5 aniversări într-o lună

Slavă cerului, nu am fost ”consemnați” în casă, am avut la îndemână testele și chiar vaccinarea pentru unii dintre noi și am putut sărbători. Bine, ne ajută și acest miracol, dar de la Doamne- Doamne cu doi născuți în aceeași și unul a doua zi. Practic, în loc de 5 -6 petreceri ne descurcăm cu … trei. :) 

Cum mă descurc ?

Vă întrebați cum mă descurc? Ei bine, abia acum începe povestea. Desigur, intuiți că am nevoie de cel puțin un aliat. Și da, aveți dreptate! Am chiar mai mulți aliați, dar la unul apelez de fiecare dată în ocaziile speciale, de când l-am descoperit. Cam de doi ani, cele mai reușite și deosebite cadouri le-am găsit la Borealy.

Set birou - 6 evenimente și 5 aniversări

Aliatul meu pentru evenimente & aniversări: Borealy

Produsele pe care le-am descoperit aici sunt în primul rând, altceva: surprinzătoare, de calitate. Iar marele avantaj -cel puțin din punctul meu de vedere -, este personalizarea, gravarea (depinde de material) mesajelor.

Eu una apreciez mult și faptul că produsele vin ambalate pentru cadou.  În cutii și ambalaj de calitate, cu panglică, felicitare – dacă optezi pentru aceasta, un astfel de cadou impresionează de la prima vedere. 

Cadouri 6 evenimente și 5 aniversări

Iar pentru că fidelizarea clienților și respectul pentru aceștia contează, Borealy oferă și un sistem de bonus sub formă de puncte. De asemenea, produsele de pe site beneficiază de garanția comercială de 1 an de zile.

Cadouri inspirate, surprinzătoare

De-a lungul celor doi ani, am reușit să aleg produse care au reușit să surprindă și să reprezinte un cadou extraordinar, potrivit și apreciat. Astfel, în acest martie am ales cadouri pentru 3 din cei 5 sărbătoriți iar satisfacția și surprinderea lor au fost cele mai prețioase momente de bucurie. 

Casetă bijuterii 6 evenimente și 5 aniversări

Probabil vă întrebați de ce nu am ales toate cadourile, dacă tot sunt atât de încântată. Și nu, nu vă duceți cu gândul la prețuri, pentru acestea sunt pentru toate buzunarele. Nici la gândul că nu aș fi avut ce alege! Adevăratul motiv a fost că, cei doi aveau altceva pe lista de dorințe. Iar mie îmi place să fac cadouri care surprind, dar sunt și foarte dorite.

Bucuria dăruirii

Așadar, alegerile pentru cei trei aniversați au fost casete de bijuterii, pentru că, nu-i așa, niciodată nu este suficient spațiu pentru iubitorii de bijuterii. Eșarfele sunt extrem de potrivite pentru orice femeie, prin urmare m-au atras în mod special.

Eșarfă

Interesant mi s-a părut și nu m-am înșelat (după reacții), un pix și o agendă cu inspirație marină, un jurnal de călătorii și vise. Și nu în ultimul rând, celui mai mic dintre sărbătoriți i-am ales și un cadou surpriză, pe lângă cel dorit: o cană foarte haioasă. 

6 evenimente și 5 aniversări

Concluzia este aceea că, am reușit să obțin acele ”minute de aur”, reale bucurii și hrană pentru suflet. Să surprind licărul de strălucire din ochi, zâmbetele și bucuria de pe chipurile celor mai dragi ființe este ceva de nedescris în cuvinte.

Cum poveștile se încheie cu happy-end și povestea mea despre luna martie și aniversări se înscrie în același stil. Cu toții am fost fericiți pentru timpul prețios petrecut împreună, pentru bucuria de a mai sărbători încă un an adunat la vârsta fiecăruia. 

Până data viitoare, bucurați-vă de fiecare moment frumos al vieții voastre!

 UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită!

Citiți și: Natura descoperită prin binoclul micului explorator;

Prima (mea) întâlnire cu moda, cu fashion designerul;

Vacanțele 2021, vaccinarea și pașaportul spre … anywhere