Seturi mobilier pentru un dormitor elegant

Casa în care te simți ”acasă”  am putea să o comparăm cu un organism care are cele mai importante organe: inimă, plămâni, creier, etc. La fel cum fiecare organ în stare perfectă de funcționare face organismul sănătos și fericit, casa se transformă într-un loc primitor, funcțional și relaxant. Depinde de mobilier, de gust și implicare pentru a transforma niște camere în cele mai primitoare și plăcute spații. În casa în care să găsim liniște, confort, căldură și energie bună, pozitivă.

Astfel, am spus despre bucătărie că reprezintă inima casei și am scris despre semnificația ei aici. Apoi, am descris baia ca fiind plămânii casei prin care respirăm și ne primenim. Cred că sunt în asentimentul vostru când spun despre dormitor că acesta reprezintă partea corpului responsabilă cu odihna și revigorarea. Tocmai de aceea, dormitorul este spațiul care are nevoie de un mobilier cât mai adecvat personalității noastre.

Mobilier adecvat dormitorului nostru

Cum spuneam, dormitorul este spațiul de relaxare de la finalul unei zile lungi, iar un set de mobilier potrivit va contribui și mai mult la instalarea unei stări de liniște. Mobilierul pe care îl alegem trebuie să se potrivească stilului care ne caracterizează, pentru a ne simți cât mai acasă.

Natürlich vine în întâmpinarea dorințelor noastre și pune la dispoziție numeroase variante pentru a transforma dormitorul într-un spațiu elegant, pe măsura gustului și așteptărilor. Pentru că ne dorim setul de mobilier care să ni se potrivească și să ne reprezinte, am ales câteva seturi de dormitoare. În continuare, că invit să le descoperiți și să alegeți unul dintre seturile de mobilier pentru dormitor recomandate.

Mobilier dormitor Saigon

Dormitor Saigon, Charcoal

Printr-un stil simplu, dar elegant, dormitorul Saigon oferă o personalitate aparte locuinței. Piesele sunt realizate din plăci aglomerate din lemn înnobilat cu furnir de stejar, care oferă atât rezistență în timp, cât și rafinament. Pentru iubitorii de lemn, pentru apropierea de natural, mobilierul dormitorului Saigon este cel recomandat.

Set mobilier dormitor Leon

Simplitatea este cheia eleganței – Coco Chanel

Marea creatoare de modă ne-a lăsat acest gând după care ne ghidăm adesea iar rezultatul demonstrează câtă dreptate a avut. Iar în cazul dormitorului Leon, citatul se potrivește perfect. Dormitorul Leon se face remarcat tocmai prin nuanțele calde (alb și truffle) folosite. Dulapul Leon dispune de 5 uși, din care trei sunt acoperite parțial cu oglindă. Faptul că se oferă un spațiu semnificativ de depozitare a hainelor, transformă acest set de dormitor în unul preferat de orice doamnă sau domnișoară.

150698 large default Seturi mobilier pentru un dormitor elegant

Set dormitor Kashmir

Setul de mobilă pentru dormitor Kashmir este ideal pentru amenajarea unui dormitor matrimonial într-un stil provensal. Cele trei piese de mobilier sunt alcătuite din plăci aglomerate de lemn, iar finisajul mobilierului imită fibra de lemn masiv, ajutând la crearea unui ambient primitor.

Set dormitor Pallas Wenge

Dormitorul Pallas este un mobilier conceput într-un stil modern, conferind eleganță și personalitate prin intermediul liniilor simple și clare. Frumos proporționat, mobilierul setului de dormitor Pallas oferă o calitate deosebită prin grosimea PAL-ului de 36 mm la toate carcasele pieselor și cant dur ABS grosime 2 mm.

Spațiile de depozitare sunt și ele deosebit de importante. În cazul setului de dormitor Pallas, spațiile sunt numeroase: comoda are 3 sertare, noptiera 2 sertare (4 sertare în total, luând în calcul ambele piese). Dulapul este împărțit în 3 părți egale (cele două părți laterale conțin polițe de sus până jos, iar partea din mijloc conține un raft și o bară pentru umerașe).

Un dormitor elegant

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul mobilierului și al decorațiunilor, Natürlich oferă clienților săi produse și servicii de rigoare germană. Pentru mai multe detalii și informații consultați ofertele de sezon și bucurați-vă de calitatea produselor.

Aștept opiniile voastre despre setul de dormitor care vă reprezintă. Ce anume ați alege dintre recomandările făcute?

 

Până data viitoare, fiți aceiași, mereu altfel!

 

Cu drag, Unique by MM

Mulțumesc pentru vizită!

Vă aștept cu articole interesante și despre  sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

Citiți și: 5 grupe de alimente benefice pentru inimă

6 exclusivități din noua colecție Liza Panait

 

Sursa: Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Sursa foto: Natürlich

Rate this post