Bun găsit, prieteni! Anul 2022 începe atipic, ceea ce ne reamintește de lecția pe care viața ne-o dă mereu: nu depinde de noi. De ce trebuie să ținem cont mai ales noi, cei care vrem să-i ajutăm pe oameni cu experiențele noastre prin intermediul social media?

Cuprins

Brandul anului 2021 care m-a convins

Brandul

Ei bine cred că este nevoie de informații corecte, de date concrete și mai ales de empatie. Să ne facem treaba cu adevărat punând pe primul loc sentimentele altora.

Între a dori și a face lucrurile, chiar și dintre cele pe care nu le iubim neapărat, este o mare diferență. Explicația poate fi simplă: toate se întâmplă cu un scop, totul se așază într-o ordine anume, independent de noi.

Prin urmare, m-am trezit în ”deficit” cu câteva articole pe care, zic eu, le așteptați. De pildă, să vorbim despre vacanță sau despre ce și cum a fost la ultima ediție SuperBlog.

Brandul care m-a cucerit și convins

Brandul

Sau, poate ar fi interesant să vă recomand ceva de citit ori ce produs de înfrumusețare și întreținere mi-a plăcut cel mai mult. Și bineînțeles, lista cu astfel de subiecte poate continua.

Dintre subiectele enumerate mai sus am ales însă să scriu despre frumusețe și înfrumusețare. Mai exact despre produse și despre brandul care m-au cucerit și impresionat în mod deosebit în 2021.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni, despre frumusețe, întreținere și înfrumusețare am putea vorbi fără teama de a epuiza subiectul. Și nici de a plictisi. În primul rând pentru că suntem interesați de întreținerea și înfrumusețarea noastră iar acesta este un lucru extraordinar.

Întreținere & înfrumusețare

IMG 20211018 122321 Brandul anului 2021 care m-a convins

Apoi, pentru că în industria de cosmetică, întreținere și înfrumusețare, există o preocupare și o muncă continuă și susținută a cercetătorilor. Aceștia au drept scop descoperiri de noi și noi produse care să satisfacă nevoile tenului și corpului nostru. Cine știe, de ce nu, formula magică a tinereții fără bătrânețe.

În al treile rând, dar nu și cel din urmă, pentru că obișnuiesc să împart experiențele sincere, care pot ajuta și pe alții. Simt că aceasta este nu doar o dorință ci și responsabilitatea absolut necesară pe care vreau și pot să mi-o asum.

Brandul Vinésime – Franța

Brandul

Și acum, să trec la lucrurile cele mai importante, nu că până acum aș fi bătut câmpii. Să vă dezvălui brandul și produsele acestuia care mi-au câștigat inima (tenul și  corpul) definitiv și irevocabil. Este vorba despre brandul cu produse de lux Vinésime – Franța. 

Pe la jumătatea anului trecut, atunci când am cunoscut un om minunat, am făcut cunoștință cu brandul. Îmi plac oamenii și sunt extrem de recunoscătoare (divinității, planetelor, sorții, never mind who) pentru că am ocazia să întâlnesc unii grozavi.

Alexandra (reprezentat unicului distribuitor ă România) mi-a prezentat Vinésime ca pe ceva extraordinar de drag și prețios. Se vedea (cu ochiul liber) pasiunea, dragostea și convingerea cu care vorbea.

Despre produse și povestea brandului, care este una foarte frumoasă și despre concept. Despre beneficiile ingredientelor naturale din produse și efectele asupra pielii.

Vinésime elixirul viței de vie

Brandul

Fără să plănuim ceva, fără să ne știm, discuția a decurs atât de firesc de parcă eram cele mai bune prietene. Iar asta m-a făcut tot mai interesată și încântată să aflu mai mult.

Surprinzător, după ce am aflat despre povestea produselor de lux Vinésime, prima recomandare a fost suplimentul alimentar anioxidanți Vinésime elixirul viței de vie.

Pentru cei care nu mi-ați citit încă articolele despre Vinésime,  conceptul este bazat pe beneficiile terapeutice ale strugurilor și ale altor produse secundare.

Împreună cu cercetătorii Universității din Burgundia, VINÉSIME a creat complexul de antioxidanți A2OC, folosind sistemul imunitar al viței-de-vie, pentru a obține cea mai mare concentrație de molecule antioxidante din vin: resveratrol și polifenoli. 

Un supliment antioxidant cu vita de vie elimină radicalii liberi din celulele corpului și previn sau reduc daunele cauzate de oxidare.

Tratament, înfrumusețare și răsfăț

IMG 20210619 222227 Brandul anului 2021 care m-a convins

Așadar, mi-am luat cutia elegantă cu cele 14 fiole și am început tratamentul. Mă fascinase nu doar povestea, ci îmi stârnise un interes împletit cu o curiozitate demnă de un record Guiness Book.

Pentru cunoscători nu e nimic nou în afirmația mea că sunt extrem de preocupată de felul în care arăt. Dincolo de asta însă, am înțeles cât de important este ca exteriorul să exprime sănătatea și frumusețea din interior. Cu alte cuvinte, vin în ajutorul organelor vitale interne, atât cât pot.

De această dată le-am ajutat cu fiolele conțin antioxidanți prețioși care acționează inteligent din interior în exterior. Le-am folosit zilnic, timp de 14 zile, într-un ritual de înfrumusețare și răsfăț cu Pinot Noir. 

Rezltatatele m-au convins să aleg brandul Vinésime

image001 Brandul anului 2021 care m-a convinsRezultatul a fost de-a dreptul remarcabil (am dat exemplu și în articol). Aflată în vacanță, într-o destinație unde soarele îți revarsă căldura, dar și ultravioletele, pielea nu suferea, ci dimpotrivă arăta foarte bine. Iar inima nu simțea efortul celor 12 Km. de mers zilnic pe jos și nici efectul soarelui, uneori destul de nemilos.

Motivele m-au făcut să iau decizia de a continua tratamentul, care se repetă la 3-4 luni. Mi-am dorit însă să adaug și crema naturală anti-age Vinésime, pentru ca ritualul de înfrumusețare și întinerire să fie complet.

Crema naturală anti-age Vinésime

Brandul

Ingredientele naturale prezente în crema anti- age vorbeau de la sine, dar ce poate vorbi mai evident decât experiența, faptele? Mai exact rezultatele. Iar acestea erau tot mai vizibile pe tenul meu, de la zi la zi. Pur și simplu părea că zâmbește: luminos, catifelat, ferm și frumos. 

Da, nu am exagerat cu nimic. Brandul Vinésime își propune să combată toate semnele îmbătrânirii și să reînvie tinerețea pielii.  Utilizarea produselor oferă pielii toate cheile restructurării și regenerării sale. Datorită lor și a ingredientelor naturale prezente, pielea este mai fermă, mai uniformă și incredibil de frumoasă.

255175179 285614506808457 8189511145317741866 n Brandul anului 2021 care m-a convins

Despre crema naturală anti-age Vinésime

Crema naturală anti- age conține complexul A2OC (anti-oxidant celular și oxigenator) din extract de Pinot Noir și extract de muguri de coacăze negre din Burgundia. Vițele-de-vie foarte vechi, situate în Gevrey-Chambertin, își pun sistemul imunitar în slujba frumuseții. și a sănătății.

Oligozaharidele și telomeraza likeissu, extractul din plante chinezești, restructurează și netezesc pielea, redându-i fermitatea.

Extractul de tărâțe de grâu, derivat din arabinoză, este un ingredient activ care uniformizează tenul și îl fac mai strălucitor. De asemenea, previne apariția petelor.

Acidul hialuronic, cu greutate moleculară mare și mică, acționează pentru hidratarea și redarea tonusului pielii.

Nu conține parabeni, fenoxietanol și coloranți.

Brandul anului 2021 care m-a convins

Brandul

În  2021 am cunoscut și experimentat noi produse de înfrumusețare. Cele care m-au convins pe deplin sunt produsele din brandul Vinésime. Iar dacă ar fi să fac un top al produselor al căror rezultat a fost demonstrat sută la sută, Vinésime ar ocupa primul loc. 

Bineînțeles, opiniile sunt proprii, dar sincere și numai în urma experienței și experimentării produselor. De aceea, vă îndemn și vă recomand să le încercați și să împărtășiți la rândul vostru opiniile. Eu voi continua să le folosesc pe acestea și să împărtășesc opinii despre altele.

La final

Și pentru că am spus că ”bucuria” este cuvântul pe care l-am ales în 2022, mă bucur că am cunoscut brandul și produsele Vinésime. De asemenea, să împart bucuria cu voi, toți cei care ajungeți pe paginile blogului meu. 

Cei care doresc să se convingă și ajung să aleagă produsele Vinésime, beneficiază de o reducere de 25% din partea mea.

 

Până data viitoare, bucurați-vă de produse de calitate și lux!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor și abonați-vă

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

4 recomandări cadouri pentru femei- Victoria’s Secret

Bucuria – cuvântul anului 2022

5/5 - (1 vote)