Rochia este unul dintre cele mai speciale articole vestimentare din toate timpurile. Ea evoluat odată cu trecerea timpului, însă adevărata glorie a cunoscut-o în anii de sfârșit ai secolului nouăsprezece.

Cuprins

Rochii de vară de la Jojofashion

Rochii - rochie Jojofashion

ROCHIE DE ZI BLEU LUNGA SUPRAPUSA CU FLORI MULTICOLORE ROSELLA

Este obiectul vestimentar care exprimă feminitate. Iar eu aș îndrăzni să spun, că ne poate scoate din anonimat. De aceea, am ales să vă vorbesc despre rochii de vară de la Jojofashion.ro.

De ce? Pentru că rochia bine aleasă, potrivită stilului personal (la care ținem, evident!), dar și tipului de siluetă, reprezintă asul din mânecă. Dar pentru alegerea corectă a rochiei trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante.

Modelul rochiei trebuie să evidențieze avantajele siluetei. Suntem unice, prin urmare nici dimensiunile nu sunt standard (90-60-90). Culoarea, materialul, dar și lungimea sunt elemente definitorii în alegerea rochiei.

Dacă toate acestea sunt alese corect, rochia va fi piesa de rezistență a garderobei. În plus, va da încredere, strălucire, o notă de rafinament și atractivitate.

Rochii rochie Jojofashion

ROCHIE DE ZI DIN CHIFFON ECRU CU FLORI COLORATE LILY

Ador rochiile

V-am spus cât de mult îmi plac rochiile? Ei, nu-i nimic, vă mai spun o dată: ador rochiile de când mă știu! Încă din vremea copilăriei, când îmi imaginam tot felul de modele pe care îmi doream să le port.

Rochii de vară vaporoase, lungi, midi sau scurte alcătuiau obiectul fascinației mele. Desigur, nu lipseau dantela, voalul sau catifeaua. Până să le port, păpușile au fost cele care s-au ”bucurat” de creațiile mele.

Însă dragostea mea pentru rochii nu s- a stins odată cu trecerea anilor. Acestea au rămas obiectul vestimentar despre care cred și acum, că nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. 

Rochie de zi bleu cu flori multicolore lunga Irenne 675x900 1 Rochii de vară de la Jojofashion

ROCHIE DE ZI BLEU CU FLORI MULTICOLORE LUNGA IRENNE

Rochia vaporoasă de vară

Știm bine, confortul câștigă teren și preferințele se îndreaptă către alte piese vestimentare.  Dar o femeie știe să îmbine întotdeauna feminitatea cu delicatețea, cu frumusețea și confortul. Toate, într-o rochie.

Spuneți-mi voi, cum vă simțiți într-o rochie vaporoasă de vară? Imaginația deja lucrează și vă vedeți în vacanță? Nimic rău în asta! Fie că vă gândiți la o plimbare pe faleză, o seară petrecută la terasă sau restaurant, sigur rochia este vedeta. Aceasta ne face grațioase, șic, romantice și tentante.

Din material vaporos,  cu imprimeu în culori vii sau monocolor, rochia are efectul unei mângâieri. De asemenea, oferă confortul termic și libertatea de mișcare. Și bineînțeles, ne va face remarcate.

Rochie de zi casual lunga vaporoasa galbena Francina 675x900 1 Rochii de vară de la Jojofashion

ROCHIE DE ZI CASUAL LUNGA VAPOROASA GALBENA FRANCINA

Tipuri de rochii de vară de zi

Dar nu vă faceți griji! Există soluții pentru fiecare împrejurare sau moment al zilei: rochii de vara de la Jojofashion.ro. Aici vom găsi diverse tipuri de rochii de vară de zi pe care le putem purta atât în vacanțe cât și la birou, întâlniri sau alte ocazii. 

Sigur, veți spune că îmi stă gândul la vară, când iarna e (aproape) în toi. Adevărat dragilor! Dar știți voi cum stau lucrurile, atât cu buzunarele cât și cu psihicul și starea de bine.

În primul rând, nu sunt deloc adepta cumpărăturilor (mai ales rochii), în grabă, fără să analizez și studiez din timp. Apoi, vorba aceea: omul gospodar își face iarna car (sau rochie) și vara sanie. Iar magazinul online Jojofashion.ro este perfect pentru orice gust și orice buzunar.

Rochii

ROCHIE DE ZI DE VARA MIDI A LINE KAKI BRITANY

Iarna car … sau rochii de vară

Nu știu voi, dar eu nu pot sta liniștită până nu cumpăr măcar 2-3 rochii de vară, iarna. Ce-i drept, sunt cu gândul la vacanță și la vară, mai mult decât voi. De fapt, să fiu sinceră până la capăt, am făcut rezervările. De ce să nu cumpăr și rochii de vară? Desigur, asta nu înseamnă că mă voi opri aici.

Sfaturi, recomandări 

Știți ce, vreau să vă mărturisesc un secret: Jojofashion oferă sfaturi, recomandări în materie de fashion. Iar acesta este unul dintre cele mai importante aspecte. De ce? 

Rochie de zi midi croi A multicolora de vara Britany 675x900 1 Rochii de vară de la Jojofashion

ROCHIE DE ZI MIDI CROI A MULTICOLORA DE VARA BRITANY

Simplu: indiferent cât de mult mi-ar plăcea o rochie- model, culoare, material, preț-, trebuie să mi se potrivească. Este extrem de important să mă reprezinte și să mă avantajeze. Și doar un specialist (consultant) în domeniu mi le poate oferi. 

Iar când raportul calitate- preț este unul foarte echilibrat, decizia este ușor de luat. Altfel spus, nu rămâne decât să pornim la cumpărături.

În loc de final

Curioși să aflați ce rochii de vară am ales? Primele trei, desigur. Am ales rochia de zi lungă vaporoasă galbenă, rochia de vară midi kaki și rochia bleu lungă cu imprimeu multicolor. 

Trei rochii pe care le voi purta în diverse momente și evenimete ale zilelor de vară. Abia aștept să fac următoarea comandă!

Acestea fiind spuse, încântată peste măsură de descoperire (și de investiție), închei cu o recomandare: Alegeți ce vi de potrivește din diversitatea de rochii de vară Jojofashion.

Până data viitoare, alegeți inteligent! 

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Fiole pentru păr La Cabine

Regina șampaniei de Helen Fripp (recomandare)

Etolia kfeaua care m-a cucerit

5/5 - (1 vote)