Salutare, dragii mei! Dacă ar fi să ne facem agenda după tot ce se întâmplă în vremurile acestea, probabil că timpul pentru noi nu s- ar regăsi. Dar, fără a ignora ceea ce se întâmplă și care are impact și efecte directe asupra noastră, trebuie să avem grijă de noi. 

Cuprins

Fiole pentru păr La Cabine

Fiole

Din această categorie face parte și articolul pe care vi-l propun. Îngrijirea și înfrumusețarea părului cu ajutorul fiolelor La Cabine. V-am povestit deja despre rezultatele obținute în competiția SuperBlog. Ei bine, și acum tot de la competiție pleacă povestea.

Premiul Spring Farma

Fiole

Între premiile obținute a fost și cel pentru articolul notat cu 100 de puncte la proba Spring Farma. Premiul a constat într-un coș cu produse de sezon. Rilastil cremă reparatoare pentru mâini, Rilastil balsam buze, spray cu apă de mare izotonică, ceai, spray antițânțari. Evident, coletul conținea și o felicitare și La Cabine fiole pentru păr.

La Cabine fiolele pentru păr

Ce fiole am primit mai exact? Vă spun imediat. O cutie fiole La Cabine Flash Hair 11 in 1 (7 *5 ml), o cutie Total Repair (7*5 ml), 1 fiolă volum infinit, 1 fiolă stălucire sublimă, 1 fiolă hidratare cu acid hialuronic și 1 fiolă botox keratină.

Bineînțeles, toate produsele sunt de calitate și mi- au prins foarte bine. Parcă mi le- aș fi ales singură. Dar, de departe cele mai, au fost fiolele.

Făcusem cunoștință cu La Cabine fiole pentru ten, iar experiența a fost una dintre cele mai bune.  Am povestit despre experiența și opiniile mele în legătură cu acestea. Nu știam însă mai nimic, adică deloc, despre fiolele pentru păr ale aceluiași brand spaniol.

la cabine 5 x pure hyaluronic 10 fiole2 ml Fiole pentru păr La Cabine

Păr mătăsos, strălucitor, sănătos

Desigur, ca multe alte milioane (sau mai mult), sunt preocupată de felul în care arată părul. De când mă știu mi- am dorit să am un păr mătăsos, strălucitor, să fie sănătos, bine hidratat.

Și chiar am reușit o vreme. S-a întâmplat până să testez tot felul de trenduri în ale culorilor. Iar asta deoarece nu întotdeauna am avut informația corectă despre produsele folosite. Desigur, m- a costat ceva, mai exact părul meu a avut de suferit. Dar, slavă cerului, am înțeles repede că trebuie să iau măsuri în acest sens.

Am început să fiu mult mai atentă la proveniența și ingredientele produselor folosite. De asemenea, m- am îndreptat spre specialiști care mi-au recomandat și aplictat diverse tratamente.

Fiole

Îngrijire și întreținere și acasă

Dar, nu întotdeauna reușim să ajungem la saloanele de înfrumusețare și la specialiști. Din varii motive pe care fiecare dintre noi le cunoaște, de multe ori se întâmplă să nu ajunfem atât de des pe cât ne-am dori.

În astfel de cazuri, chiar și specialiștii ne recomandă să avem acasă, în trusa personală, produse pe care să le putem aplica singuri. Iar eu primisem astfel de recomandări chiar la ultima vizită la salon.

Prin urmare, aveam în plan să investesc în produse pentru păr. Dar până să investesc în produsele necesare, fiolele La Cabine pentru păr au fost colacul de salvare. Nu sunt convinsă sută la sută, dar înclin să cred că bugetul s-ar fi dus pe cadouri pentru cei dragi.

 Flash Hair 11 in 1

Fiole

De fapt, acum pot confirma că așa s- au întâmplat lucrurile. Suma alocată pentru tratamentul de păr s- a redus văzând cu ochii, până a devinit infimă. De aceea, fiolele primite au reprezentat nu doar un premiu, ci și un cadou și un ajutor nesperat.

Cum probabil vă imaginați, am fost nerăbdătoare și curioasă să folosesc fiolele pentru păr. Eu am început tratamentul cu Flash Hair 11 in 1. M- am gândit să le folosesc pe acestea pentru că citisem indicațiile iar acolo găsisem exact ceea ce îmi doream pentru părul meu.

IMG 20211215 103428 Fiole pentru păr La Cabine

Conținut și efecte

Conținutul unei fiole este format din colagen vegetal, quinoq, betaină, panthenol, proteine de orez hidrolizate și agenți de condiționare.

Efecte: hrănește părul, repară, hidratează, înmoaie, descâlcește, crește volumul, adaugă strălucire, menține culoarea, sigilează vârfurile despicate, previne încrețirea și protejează împotriva căldurii.

Utilizare

Se aplică conținutul fiolei după ce se agită bine, de la jumătatea firului până la vârfuri. Nu necesită clătire și se piaptănă în mod obișnuit. Ei bine dragilor, deși am fost puțin dezamăgită că nu primisem fiolele pentru ten, efectul fiolelor pentru păr  m-au convins.

IMG 20211231 WA0008 e1643399793903 Fiole pentru păr La Cabine

Efectul – în opinia mea

Și, bineînțeles, a dispărut orice umbră de regret. La fel ca fiolele La Cabine pentru ten, fiolele pentru păr sunt foarte eficiente. M- a surprins extrem de plăcut calitatea, dar și beneficiile lor. Părul meu este din nou mătăsos și strălucitor, așa cum mi- am dorit.

Lash hair volum infinit

Fiind sărbătorile de iarnă, mi-am dorit ca părul să arate mai voluminos și să îl pot aranja mai ușor. Doar era noaptea dintre ani! Era firesc să arăt impecabil și din acest punct de vedere. Prin urmare, am folosit fiola Flash hair volum infinit.

Conținutul fiolei se aplică în mod egal de la rădăcină până la vărfuri, după ce a fost agitat. Acționează asupra părului dându-i desitate mai mare, consistență și strălucire. De asemenea, îi redă aspectul natural.

IMG 20220129 124637 Fiole pentru păr La Cabine

 La Cabine- opinii

Ce pot să spun este că într- adevăr l- am putut aranja foarte ușor. De asemenea arăta mai dens, strălucitor și cu un aspect natural. Mi-a plăcut maxim!

Celelate fiole își așteaptă rândul să fie folosite și să- și demonstreze eficacitatea. Cred însă că nu am motive de îndoială. Își vor face treaba la fel de bine ca suratele lor folosite deja.

La final

Atât fiolele La Cabine pentru păr cât și cele pentru ten m-au convins și m-au făcut să le includ în ritualul meu de îngrijire și înfrumusețare. Mă grăbesc să dau o comandă pentru fiolele de îngrijire și întreținere a tenului.

Fiole

Nu de alta, dar reducerile pe care le-am văzut pe Spring Farma mă avantajează și mă atrag foarte tare. Voi ați folosit fiole La Cabine? Ce anume ați folosit și care vă sunt opiniile?

Până data viitoare, frumoși și sănătoși să fiți!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Regina șampaniei de Helen Fripp (recomandare)

Etolia kfeaua care m-a cucerit

Articol nesponsorizat

5/5 - (2 votes)