Bun găsit, prieteni! Promisiunile se respectă! iar într-o prietenie acest aspect este și mai important. Prin urmare, după ce am povestit despre prima vizită la aBeauty Clinique Unirii, urmează onorarea promisiunii. Altfel spus, vin cu informații și opinii despre tratamentul Skin Tera. 

Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Tratamentul Skin Tera

SKIN TERA aparat

Vorba bunicii ”obrazul subțire cu cheltuială se ține”, îmi revine mereu în minte atunci când îmi studiez tenul în oglindă. Cheltuiala la care se referea bunica nu se reduce doar la aspectul financiar. Îmi spunea că cheltuiala pentru îngrijirea unei femei înseamnă în primul rând timp și atenție pentru ea.

Înseamnă respectul față de tine în primul rând și apoi față de cei din jurul tău. Mi-a plăcut mereu felul în care arăta tenul bunicii și al mamei. Pielea fină, fermă, fără riduri până hăt, la vârste cu adevărat respectabile. Chiar și atunci, ridurile arătau bine pe tenul luminos și îngrijit. Aveau și ele secretele și trucurile lor!

Frumusețea aceea m-a determinat să- mi promit, că voi avea mare grijă de tenul meu. Indiferent de vreme și vremuri, de situații sau circumstanțe, respect cu strictețe ritualul zilnic de îngrijire. Nu dorm niciodată fără să mă demachiez și să curăț tenul. Sau fără să-i asigur măcar minimele cerințe.

pexels photo 5205669 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Cum prelungim tinerețea tenului

Dincolo de acestea, să mă las pe mâna specialiștilor din când în când, este o necesitate. Sau, hai să-i spunem o completare (consistentă) a îngrijirii și întreținerii tenului. Am mai spus și o repet: Sunt convinsă că tinerețe fără bătrânețe nu există. Dar la fel de sigură sunt că tinerețea și frumusețea tenului, ale pielii pot fi prelungite. Cum reușim? 

Apelând la proceduri și tratamente potrivite, personalizate. Practicate în clinici de estetică de încredere, atestate, cu rezultate testate. Demonstrate. Continuând cu întreținerea și îngrijirea de acasă. Folosind produse de calitate și, foarte important, potrivite tipului și problemelor fiecărui ten. 

IMG 20220714 142225 998 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Despre tratamentul SKIN TERA

Tocmai de aceea, astăzi vă voi povesti despre tratamentul SKIN TERA. Tratamentul recomandat și aplicat tenului meu în două ședințe. Pentru a nu vă plictisi, nu voi relua povestea de la începutul ei. Vă voi povesti însă, cu condiția să rămâneți aici până la ultimul cuvânt, ce este și în ce constă tratamentul Skin Tera. 

Odată cu diagnoza și recomandarea tratamentului potrivit, am primit și protocolul de informare al acestuia. Prin urmare eram cât de cât pregătită. Cel puțin în ceea ce privesc etapele, procedurile, aparatura și substanțele care urmau a fi folosite.

 Tratamentul Skin Tera

Aparat SKIN TERA cu care se introduce substanța de tratament

Pentru o mai bună înțelegere a lucrurilor, las și aici câteva informații. Tratamentul SKIN TERA se realizează cu ajutorul dispozitivului cu același nume. Acesta oferă un tratament avansat, bazat pe tehnica de combinare a Nanotehnologiei Biologice.

Câteva informații despre tratamentul Skin Tera

Concret, tehnica cu tratamentul Skin Tera înseamnă combinarea radiofrecvenței- când condițiile pielii permit-, a fototerapiei, presarea sonoră a microaplicatorului și infuzarea automată a soluțiilor de tratament.

Trebuie să mai precizez, că tratamentul Skin Tera face parte dintre tratamentele non invazive. Dorința mea a fost să încep un tratament cu efect vizibil imediat, dar fără injectare. Adică, non invaziv.

20220714 123027 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Experiența mea

Aflată la prima mea experiență într-o clinică de estetică, dar și cu tratamentul Skin Tera, curiozitatea era maximă. Dacă vă amintiți, în experiențele mele contează tare mult oamenii. Dacă nu- i simt pe aceeași lungime de undă cu mine, nu mă simt confortabil, rezultatul este sortit eșecului.

Ei bine, de această dată am fost foarte relaxată. Iar asta se datora faptului că persoana cu care interacționasem la prima vizită la aBeauty Clinique Unirii îmi câștigase încrederea. Prin urmare, total destinsă, m-am lăsat pe mâna specialistului, nerăbdătoare să încep tratamentul Skin Tera.

Mai întâi mi- au fost făcute pozele de rigoare, apoi mi- au fost prezentate starea (sigilată) și data de expirare a produselor ce urmau să fie folosite. Pentru tratament au fost folosite substanțe de acid glycolic, DMAE 1% și Retinol.

Substanțe și etape

 Tratamentul Skin Tera

Acid Glyconic, DMaE, retinol

Acid Glyconic

Ședința a început cu o curățare atentă, minuțioasă și profi a tenului, gâtului și decolteului. Pasul următor a fost administrarea fiolei de acid glyconic, cu aceeași atenție și profesionalism.

Aplicare DMAE 

Tratamentul Skin Tera continuă cu introducerea substanței DMAE în revoluționarul aparat Skin Tera. Aparatul dispune de un microaplicator realizat de din titan și vanadiu, aliajul format fiind foarte bun conductor pentru radiofrecvență.

Pe suprafața aplicatorului există micro- pini care au rolul de a crea canale mici ce facilitează introducerea substanței în piele.

Nu vă gândiți că acest procedeu este dureros. Sau, cel puțin pentru femei, care se știe, sunt rezistente. Femeile nasc, deci ce pot spune mai mult? Este o senzație de ciupitură la nivelul pielii.

Grijă & profesionalism

Oricum, asistentul și-a manifestat o grijă deosebită, întrebând adesea dacă există vreun disconfort. Iar dacă mă întorc la vorbele bunicii, sigur mi- ar fi spus: ”suferă baba la frumusețe”. ( :-P )

20220714 123015 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Despre substanța DMAE

Acum aș vrea să fac o paranteză și să vă spun puțin despre substanța introdusă. DMAE este o soluție care stimulează receptorii membranari ai fibroblaselor. Crește de asemenea concentrația de citosal a miofilamentelor.

DMAE funcționează eliminarea radicalilor liberi și inhibarea producției de lipofuscină. Astfel, legăturile dintre elastină și colagen sunt întărite semnificativ având ca efect îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii.

Acțiunile DMAE

Cele mai importante acțiuni (efecte) cu rezultate excelente ale acestei substanțe sunt: liftingul pielii, întărirea pielii și previne lăsarea excesivă a acesteia. Foarte important: preparatul poate fi aplicat atât pe pielea tenului, cât și în alte zone. Acestea sunt abdomenul, picioarele și brațele. 

20220712 125656 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Revenind la experiența mea, aparatul a lucrat cu succes și a introdus substanța pe ten, gât și decolteu. Ce am simțit? O ușoară fierbințeală a feței. În rest, totul a fost în limitele normalului. Mai ales că specialistul mi-a explicat fiecare pas al tratamentului. Ceea ce mie una îmi place foarte mult!

În plus, mi se pare că și rezultatul este influențat pozitiv atunci când știi despre ce este vorba. Și colaborarea este mult mai bună, în interesul ambelor părți. Următorul pas a fost aplicarea măștii de hidratare și calmare a tenului. Timpul de acțiune al măștii a fost de 20 de minute. Timp în care m-am relaxat ascultând muzica plăcută care curgea prin difuzor.

Opinii 

După cele 20 de minute, masca a fost îndepărtată și aplicată fiola de retinol. Final  de ședință cu indicații și evident, privit în oglindă. Normal, curiozitatea își spunea cuvântul. Plus starea de bine pe care o simțeam. Nu doar pentru ten ci și pentru psihic. Notă maximă pentru tratamentul Skin Tera.

 Tratamentul Skin Tera

La recepție am stabilit următoarea ședință a tratamentului. Din fericire am găsit loc cu 2  zile înaintea evenimentului, ceea ce a fost perfect. Impresii după prima ședință cu tratamentul SkinTera?

Ei bine, știu că pare incredibil (iar eu chiar sunt greu de mulțumit și convins), dar chiar se vedea diferența. Și totul a fost bine, nu au fost reacții adverse. Bineînțeles, am respectat și indicațiile. Nu m-am expus la soare, am folosit protecție cu SPF 50+, nu am intrat în piscină.

și reacții

Singurul lucru de consemnat ar fi o foarte ușoară senzație de mâncărime a feței. Evident, m-am abținut să pun mâna sau să- mi ating măcar tenul. Oricum, spre seară a dispărut. A doua ședință a decurs în același fel: aceleași proceduri, etape, substanțe și aparatură. Și profesionalism!

0073 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Rezultate

Tenul fiind mai hidratat după prima ședință, a încetinit pătrunderea substanței în piele. Dar asta nu înseamnă că s-a pierdut vreo picătură sau s-a făcut rabat de la proceduri. Dimpotrivă: s-a insistat pe zonele mai afectate sau acolo unde eu eram nemulțumită. În jurul ochilor, al gurii, dar și pe decolteu.

Și acum, rezultatele pe care le-am obținut și care se pot demonstra. Așteptările mele, în urma studierii protocolului și a explicațiilor primite, au fost să am un ten proaspăt, mulțumit. Mi-am dorit să- mi văd tenul ferm, elastic, hidratat, întinerit. Mă nemulțumeau porii deschiși și ridurile.

Ce am obținut după 2 ședințe cu tratamentul Skin Tera? Rezultatele au fost mai mult decât surprinzătoare pentru mine! Porii dilatați dispăruți și diminuarea ridurilor fine, uniformizarea tenului sunt cele mai vizibile rezultate. Pentru oricine. Dar de luminozitate, ce spuneți? 

 Tratamentul Skin Tera

Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

Recunosc, am avut ceva emoții cu machiajul de seară pentru eveniment. În ultima vreme am purtat un machiaj cât mai aproape de natural. Și, deși am primit asigurări că nu există nicio restricție sau contraindicație după tratamentul Skin Tera, am avut emoții. Acestea au fost spulberate însă a doua zi, după demachiere. Tenul arăta minunat!

O experiență mai mult decât milioane de cuvinte

Dar ce îmi place cel mai mult? Rezultatele sunt vizibile și după aproape o lună de la prima ședință. Mărturie stau fotografiile făcute chiar acum. Altfel spus, tratamentul Skin Tera egal rezultat garantat. Sunt tare fericită că am ajuns la aBeauty Clinique, pe mâna celor mai buni specialiști. 

Am avut parte de o consiliere și diagnoză profi, tratamentul Skin Tera fiind recomandarea potrivită. Personalizată, adresată tenului meu. Abia aștept să îmi spuneți care sunt opiniile voastre!

IMG 20220713 193530 674 Tratamentul Skin Tera rezultat garantat

La final: I feel like Queen Cleopatra!

Mândră de rezultate, recomand sincer să mergeți cu încredere la clinicile aBeauty. Apelați la serviciile de care aveți nevoie și veți avea parte de experiențe extraordinare. Clinicile sunt elegante, curate, primitoare iar stafful deosebit de cald și prietenos. Specialiști bine pregătiți, substanțe și tratamente de calitate.

Pe scurt, prietenii știu (de ce) când spun: I feel like Queen Cleopatra!  Și încă ceva: nu vă lăsați copleșiți sau intimidați de prețuri! Există reduceri, vouchere (vezi aplicația bancară Smart Market), promoții etc. Prețuri pentru fiecare.

În ceea ce mă privește, decizia este luată: abia aștept să revin la clinica de estetică aBeauty. Evaluările periodice vor ajuta specialiștii să stabilească ședințe de întreținere, termene, tratamente etc.

 Tratamentul Skin Tera

Precizări sau notă de subsol

În final aș vrea să fac câteva precizări: Cum știți deja, nu-mi place să mă expun, deoarece mi se pare că nu este important. Acum însă, o fac tocmai pentru a demonstra cum stau exact lucrurile. Pentru a vă convinge de sinceritatea cu care am expus lucrurile.

Prin urmare, îmi cer scuze pentru herpesul care a ținut morțiș să fie martor. Sigur, puteam să-l acopăr, dar am vrut să nu intervin cu absolut nimic asupra tenului la momentul imortalizării. Mai ales pentru cârcotași (hi-hi).

Până data viitoare, fiți frumoși și alegeți inteligent!

Cu mulțumire & drag, MM!

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

crema antirid

ceasul

iulie

 

5/5 - (1 vote)