Hello, my beautyfull friends! Din categoria task urilor rămase în urmă, astăzi am o poveste despre frumusețe. Nu- i așa că se simțea nevoia? Indiferent de răspuns, eu voi scrie despre acest subiect. Iar motivul este unul simplu, dar important: the new BFF și crema antirid Allurene.

Cuprins

Crema antirid Allurene

crema antirid

Crema antirid Allurene

În urmă cu aproximativ o lună am început să- mi completez ritualul de îngrijire gama Allurene cu crema antirid. Și cum am ajuns la final, adică am epuizat-o, se impun niște opinii. Pe care vreau să le împart cu voi, dragi prieteni. Ca de la cel mai bun prieten (BFF) la cei mai buni prieteni. Nu așa funcționează prietenia adevărată?

Vă spun eu: exact așa! Prietenia se construiește, se menține și se continuă. De aceea, sunt  sinceră cu voi și mărturisesc că i-am împărtășit deja impresiile și prietenei mele, Ana. Prin urmare, a venit rândul vostru să aflați cum a fost experiența mea cu crema antirid. 

20220623 114401 Crema antirid Allurene

Gama de produse Allurene- riatualul meu de îngrijire

Cum vă povesteam și cu alte ocazii, respect cu strictețe ritualul zilnic de îngrijire. Spuneam de asemenea că în principiu, merg pe gama de produse ale aceluiași brand. De aproximativ o lună – iertare dacă nu sunt foarte exactă- ritualul meu conține produsele tânărului brand Allurene Cosmetics.

Celor patru produse pe care le aveam deja și despre care am vorbit, le- am adăugat crema antirid. Motivul: ingredientul activ Lipo Ceravit-C responsabil de efectul antirid garantat. Acesta ajută țesutul pielii să își păstreze tonusul și elasticitatea.

crema antirid

Gama Aluurene

Beneficiile cremei antirid

Și de asemenea pentru beneficii ca: prevenirea îmbătrânirii prematură a pielii.
Piele vizibil întinerită, luminozitate și strălucire crescută.
Prevenirea fotoîmbătrânirii și degradării colagenului
Luminozitate și strălucire crescută a pielii
Uniformizarea culorii și netezirea pielii
Reducerea adâncimii ridurilor
Stimularea producției de colagen din piele.
Reducerea hiperpigmentării, protejearea și restaurarea straturilor lipidice ale pielii.

crema antirid

Cum am folosit crema antirid

Prin urmare, crema antirid și-a luat în primire rolul de două ori pe zi. Astfel, am folosit-o după pregătirea tenului, gâtului și decolteului cu celelalte produse, dimineața și seara.

A fost dragoste la prima vedere. Deși ați putea spune că am exagerat, îmi mențin spusele, deoarece așa am simțit. Tenul meu este unul normal, ușor sensibil și îmi transmite imediat verdictul.

Pot spune că tenul este unitatea de măsură a calității. Dacă nu i se potrivește se revoltă și trimite tot felul de ”mesaje”. Dacă este ceea ce trebuie, se luminează și se relaxează. De aceea spun despre crema antirid Allurene că este exact ce îi trebuie tenului. Deci, nu mă dezic, pentru că nu pot contrazice reacțiile tenului meu.

20220701 111642 Crema antirid Allurene

Opinii și observații

Prin urmare, am folosit crema pe tenul astfel pregătit, dimineața și seara. Cu mișcări blânde, ca într-un ritual de dezmierdare, masând până la absorbția totală în piele. Apoi, cu ajutorul rolei cu piatră de jad, mai ales seara când îmi aloc mai mult timp, masez încă câteva minute.

Cu fiecare zi de folosire a cremei antirid, tenul arăta mai suplu, mai strălucitor. Crema are textura fină, intră repede în piele și nu lasă pielii aspectul gras, neplăcut. Ceea ce tenului meu îi place la nebunie! De asemenea, are un miros plăcut, fiind o plăcere să masez ușor tenul, de jos în sus. Când sunt gata, simt pielea catifelată a tenului, gâtului și decolteului.

Crema antirid Allurene – opinii

Ce am observat în legătură cu acest aspect? După o perioadă de utilizare a cremei, parfumul dispare. Dar rămâne la fel de plăcută ca textură și aspect non- gras, lăsând pielea catifelată și fină. Sunt convinsă că așteptați cu interes și nerăbdare concluziile după utilizarea cremei antirid.

Prin urmare iată opiniile mele: Tenul meu arată într-adevăr luminos, suplu, hidratat și elastic. Adâncimea ridurilor fine este redusă iar pielea tenului are aspect neted, întinerită. Îl simt ferm, îl văd strălucind de încântare și extrem de mulțumit.

crema antirid

Concluzii

Recomandarea mea: folosiți crema antirid – care apropo este recomandată tuturor tipurilor de ten- împreună cu produsele complementare din gama Allurene. În acest fel, efectele se vor simți mai bine iar rezultatele vor fi mult mai vizibile. Împrieteniți-vă cu produsele și nu veți regreta.

În concluzie, mi-a plăcut și voi continua să folosesc crema antirid de la Allurene. Evident, împreună cu laptele demachiant, apa micelară, serul hidratant și crema contur ochi. 

crema antirid

La final

Totul pentru aspectul plăcut, pentru prelungirea aspectului tânăr și frumos al tenului. Pentru protejarea tenului împotriva temperaturilor ridicate peste normal ale verii. Pentru încrederea pe care mi-o transmit, pentru mulțumirea tenului, dar și cea interioară.

Voi ați aflat despre noul brand românesc și produsele sale? Sunteți gata să le încercați? Dar despre comunitatea BFF? Faceți parte dine ea? Vă recomand atât produsele cât și comunitatea, cu drag și sinceritate!

 

Până data viitoare, fiți frumoși! Atât la exterior cât și în interior!

 

Cu drag și prietenie,

BestFrriendForever MM!

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

ceasul

iulie

5/5 - (2 votes)