Hello, my friends! Vă salut cu drag! Cer scuze dacă am deranjat cu formulele de salut în engleză, franceză etc. Nu, nu mi-am schimbat impresia și poziția despre vorbirea (sau scrierea) în rom engleză/rom franceză. Doar că uneori ai o stare, care pare să fie mai potrivită unei astfel de exprimări. Iar în ultima vreme, au tot fost astfel de stări.

Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

seniorii

Anyway. Ce voiam eu să vă spun în articolul de astăzi nu e despre formulele de salut sau limba în care vi le adresez. Ci despre cum putem contribui la starea de bine, despre atenția și grija pentru seniorii noștri.

Fie că sunt din familie,  din cercul de prieteni, colegi, vecini etc. Este important să nu rămânem indiferenți la suferința, frustrarea, neputința oamenilor de vârstă respectabilă. Pentru că, nu-i așa, respectul și iubirea merg mână în mână și sunt cele mai importante în viața unui om. Tânăr sau senior, indiferent de vârstă. 

Desigur, greșeli facem cu toții, doar a greși e omenește. Avem cu toții plusuri și minusuri. Nimic însă nu ne poate afecta umanitatea, empatia, iubirea și respectul.

pexels photo 8317784 Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Iubire, respect, ajutor

Iubirea și respectul pentru cei care ne- au dat viață. Pentru cei care au avut un rol important, poate chiar determinant, la un moment dat în viața noastră. Seniorii merită respect, iubire, atenție și ajutor, atunci când este cazul.

Când spun ajutor, nu mă refer neapărat la cel de tip material. Uneori, o informație bună valorează mai mult decât orice avere materială. Folosită corect, la momentul  potrivit. Așa cum valorează informația despre produsele special create pentru incontinența urinară TENA Lady.

seniorii

Despre produsele care pot reda încrederea și demnitatea pentru seniorii cu această problemă. O problemă, repet, întâlnită nu doar la oamenii în vârstă. Pentru că, în mod greșit, cei mai mulți dintre noi asociază acest simptom (incontinența nu este o boală) cu vârsta înaintată.

TENA & seniorii

Astăzi însă, vorbim despre produsele TENA special create pentru incontinență la seniorii noștri. Așa cum am promis în articolul trecut, am revenit cu acest subiect. M-a motivat zâmbetul care luminează fața dragii mele. 

Așa se face că m-am instalat la laptop și am dat drumul poveștii. După ce a testat produsele despre care v-am povestit, draga mea și-a recăpătat tonusul vivant. Au dispărut norii din privirea ei caldă, crisparea și stresul simțite în preajma prietenilor și familiei.

seniorii

Iar să- ți vezi seniorii zâmbind din nou, este ceva extraordinar. Uneori e nevoie de atât de puțin! Puțin înseamnă dacă rezonezi cu seniorii din jurul tău. Puțin lucru înseamnă să fii atent la nevoile lor. Și mai înseamnă puțin, cu condiția să știi să alegi ce este potrivit.

Feedback pozitiv pentru produsele folosite

Înseamnă și să te informezi despre produsele TENA Lady care urmează a fi folosite. Doar așa poți explica de ce produsul se potrivește nevoii seniorului și de ce este confortabil. De ce nu este cazul să- și facă griji în privința utilizării, protecției sau mirosului.

20220707 163409 Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Comandasem TENA Lady Slim Normal, TENA Lady Extra și Normal Night. Feedbackul fusese destul de bun, având în vedere că pornisem cu încrederea de undeva de foarte jos.

Draga mea zâmbea mai des iar prezența celor din jur nu o mai făcea să se izoleze în camera ei. Acestea erau cele mai mai încurajatoare semne că produsele îi erau de ajutor.

TENA Lady Slim Pants

seniorii

TENA Lady Pants

Citisem însă despre TENA Lady Slim Pants și mi s-a părut un produs mult mai potrivit. Dar bineînțeles, nu puteam și nici nu trebuia să iau eu decizia. Într-o situație postoperatorie încercasem un produs de la un alt brand și a fost o experiență neplăcută.

Bine, chiar și fără a folosi produsele, diferența se putea observa din avion. Experiența însă era greu de uitat. De aici și oarece reticență în folosirea acestui tip de lenjerie. Pentru că TENA Lady Slim Pants sunt concepuți ca o lenjerie intimă feminină.

20220818 135504 Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Este tipul de lenjerie discretă, dar sigură, concepută special pentru incontinența urinară. Și am început exact așa. Cu explicații despre produs ca fiind o lenjerie. Nu un pampers, nu un scutec incomod sau alte denumiri. Ci un chilot asemenea unui chilot comod,  feminin, de culoare crem delicat.

Informațiile acestea m-au ajutat să o conving să încerce acest tip de lenjerie pentru incontinență. Am convenit să comandăm un pachet (evident m-a întrebat cât costă) și în urma testării va lua o decizie. Mărturisesc sincer, eram mai curioasă eu decât draga mea să văd cum sunt în realitate.

20220818 140819 Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Experiența

Discretă și pudică (calități ce s-au transmis :)), câteva zile nu a dat niciun semn despre cum se simte. Sau dacă măcar i-a încercat. În timp ce eu i-am analizat pe îndelete pentru a observa cât mai multe detalii. Am obiceiul acesta de a mă convinge că produsul are calitățile despre care se vorbește în prezentare. 

Sigur, ce am putut observa nu putea duce la o opinie privind utilizarea produsului. Dar, am putut descoperi câteva lucruri  și detalii. Realizați din material care dă voie pielii să respire, TENA Lady Slim Pants au talia joasă, confortabilă.

seniorii

De ce lenjeria intimă TENA

Sunt moi și plăcuți la atingere iar zona picioarelor  are bariere împotriva scurgerilor. Culoarea este exact ca în prezentare, la fel ca și baza de absorbție dublă. La o primă vedere păreau să ofere protecția, siguranța și confortul promise. Cu răbdare și grijă, cu iubire și respectul cuvenit pentru seniorii noștri am așteptat reacțiile, părerile. 

Ziua în care am aflat opiniile a fost una în care am înțeles și mai multe despre seniorii din viața noastră. Am înțeles că nimic nu se compară cu mulțumirea care inundă sufletul cuiva care suferă.

pexels photo 3768114 Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Suferința cauzată de incontinența urinară la seniorii noștri se manifestă sub multe forme. Frustrare, izolare, pierderea încrederii, în unele cazuri chiar apariția depresiilor.

Draga mea a început să revină la activitățile care îi făceau plăcere. Cât despre TENA Lady Pants mi-a spus că regretă că m-a făcut să aștept atâta timp hotărârea de a-i încerca. Mi-a dat dreptate: a meritat să încerce acest tip de lenjerie intimă. Așa a numit-o și ea! 

Opinii și impresii

TENA Lady Pants îi sunt de ajutor și nu o deranjează absolut deloc. A întârziat cu opiniile deoarece voia să se convingă cât mai bine despre noul produs încercat. Nu i-au creat nicio iritație, pielea respiră în voie iar scurgerile, umezeala și mirosul nu se simt.

seniorii

I-a folosit atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. În ambele cazuri s- a simțit în bine, nu a simțit niciun disconfort, fiind moi și elastici. Dar… întotdeauna există un ”dar”. Sau, pe principiul ”totul este perfectibil”.

Crede că i- ar plăcea să existe și varianta cu talie un pic mai naltă. Nu știe dacă ar fi mai buni, dar s-a gândit la acest aspect. Preferă să-i poarte mai ales ziua, în timpul activităților sau deplasărilor mai lungi. 

tena lady slim pants secondary front Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Concluzii

Cu alte cuvinte, lenjeria intimă creată special pentru incontinența urinară poate fi soluția potrivită pentru seniorii cu acest simptom. De asemenea, oferă protecție triplă. Aceasta este asigurată de tehnologiile avansate care reduc umezeala și oferă protecție împotriva scurgerilor și controlează mirosul. 

 

Concret, materialele absorbante cu pH neutru folosite de TENA neutralizează mirosurile. Spre deosebire de cele care conțin deodoranți și le maschează. Produsele sunt testate dermatologic și pot fi folosite fără nicio problemă ( sau grijă) ca lenjerie intimă.

20220818 134945 Seniorii merită ce e mai bun (Tena 2)

Acesta este motivul pentru care am ales produsele TENA Lady de la început. Iar odată cu lenjeria intimă am comandat și noile produse: TENA Lady Slim (mai subțire, 100% siguranță) și TENA Lady Normal Night (spate mai lat). 

seniorii

La final

Ce decizie a(m) luat pentru viitor? Va folosi TENA Lady Pants Normal și va continua să combine produsele în funcție de nevoi, stare etc. În acest fel reușim să gestionăm incontinența, dar și bugetul. Cât despre mine am decis să urmăresc noutățile și să-i ofer cele mai bune și potrivite variante.

Vouă vă voi povesti ce alte produse am ales pentru draga mea și cum gestionăm simptomul incontinenței. Pentru a vă ajuta să ajutați la rândul vostru. Pentru că seniorii merită să trăiască decent, în siguranță și armonie. 

Până data viitoare, sănătoși și înțelepți să fiți!

Cu drag și respect, MM!

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

magic salon

nobila casă

rochia de seară

5/5 - (1 vote)