Bun găsit! Mijloc de august. Puțin până la predarea ștafetei între anotimpuri. Dar cine se gândește acum la asta, când sezonul vacanțelor e încă în toi? Nici măcar eu, care mi-am făcut deja vacanța. Dar, nu neg vorba aia: am nevoie de concediu pentru a-mi reveni după. :) Glumesc evident, dar acesta este vibe-ul, nu-i așa?

Cuprins

Nobila Casă – stil și inspirație decorațiuni interioare

nobila casă

Colecția Shabby Chic Moderne Nobila Casă

Hei, și dacă tot este o atmosferă favorabilă, vă invit să vorbim despre decorațiuni pentru casă. Bineînțeles, există și o poveste. Pe care, vă invit să o descoperiți în rândurile următoare. Nobila Casă – stil și inspirație.

Povestea…, ei bine povestea este despre pasiunea de a decora cel mai drag și plăcut loc. Despre cum și ce facem pentru a obține exact stările pe care ni le dorim. Fie că vrem să ne relaxăm, căutăm inspirația sau dorim să ne simțim bine în compania celor dragi. Toate au un numitor comun: decorațiunile bine alese.

Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevoie de câteva elemente. Un pic de imaginație, un strop de pasiune și, foarte important, un magazin decorațiuni cu produse variate și în tendințe. Acum, nu că mi-ar lipsi modestia, dar eu cred că le am pe toate. Dar pentru a demonstra cele afirmate, va fi nevoie să mă urmăriți până la capăt.

293338325 4749697068463365 6546476655720074694 n Nobila Casă - stil și inspirație decorațiuni interioare

Farfurie porțelan Apulum România

Decorare interioară și cadouri

Cum spuneam, am ajuns la jumătatea lui august iar pentru mine începe o lună (15 august-15 septembrie) cu sărbători și aniversări. Ce să fac? Universul știe cel mai bine să echilibreze lucrurile. Așa se face că profit să mă pregătesc cât mai bine. Încep cu decorarea/redecorarea interioară.

Despre Nobila Casă

Până să fac o listă cu cadouri femei pe care mi le doresc, am făcut o listă de cumpărături. Nobila Casă este un brand românesc care reprezintă un lanț de magazine și decorațiuni interioare, cât și un webshop. Din 1999 și până acum, lanțul de magazine s-a extins la 20 de locații în 16 orașe din toată țara.

Gama bogată de accesorii ce reprezentă trenduri din întreaga lume, pasiune și perseverență. Accesibilitatea, calitatea și grija de a veni în întâmpinarea cerințelor clienților. Acestea sunt câteva dintre motivele care m-au convins să aleg Nobila Casă. 

nobila casă

Vază Venus

#impreunacutine Nobila Casă

În plus, canicula mă ține în mediul răcoros, comod și relaxant de acasă. În acest fel îmi este mult mai ușor să aleg cele mai potrivite decorațiuni. Desenez, imaginez, caut #impreunacutine Nobila Casă, compar și aleg. Și bineînțeles, țin sub control bugetul alocat. 

Nu știu voi, dar eu am așa un spor când vine vorba de decorarea interioară! Cum procedez? Pentru că nu este vorba de o redecorare a întregii case, fac mai întâi un mic inventar. Pe lista mea sunt prinse obiectele de decor care îmi lipsesc. Sau cele pe care vreau să le înlocuiesc.

320 10 4100 7128 1 Nobila Casă - stil și inspirație decorațiuni interioare

Set cafea Mariefleur

Deschid însă și o listă pentru cadouri. V-am spus doar, vin zilele mele! Voi primi oricum cadouri, prin urmare de ce să nu primesc ce îmi doresc?!?

Alegeri, inspirație și liste

Așadar, prima poziție pe lista mea, neapărat, o vază decorativă. Habar nu am cum s-a întâmplat, dar am rămas fără vaze. Voi lăsa pe lista de cadouri vaza pentru flori, în timp ce o aleg singură pe cea decorativă. Prin urmare, două dintr-o lovitură! Alegerea mea este o vază din sticlă de Murano lucrată manual.

312 vs3079 1 Nobila Casă - stil și inspirație decorațiuni interioare

Vază sticlă de Murano

Pentru că mă pregătesc să sărbătoresc cu  prietenii și familia și pentru că toamna este aproape, am ales stilul caracterizat prin frumusețea atemporală. Parcă simt nevoia să mă opresc din ritmul accelerat de până acum. Să mă bucur pe îndelete de frumos, de estetica calmă și caldă a căminului.

Natură și tonuri de pământ

Despre asta este bucuria de a trăi și despre asta este toamna. Și tot despre asta este Colecția Shabby Chic Moderne de pe Nobila Casă. Natura mamă este sursa de inspirație și tonuri de pământ care sugerează puterea pietrelor și finețea nisipului.

nobila casă

Colecția Shabby Chic Modern

Am ales farfurii din ceramică nude și m-am jucat cu celelalte elemente și accesorii. Fața de masă în aceeași notă, dar altă textură (bumbac) și șervețele cu dantelă. Lumânări, boluri, pahare și decorațiune copac completează decorul dorit.

Îmi mai trebuie niște pernițe decorative și două tablouri în ton cu stilul colecției. Simplitatea, versatilitatea și aspectul freshness combină armonios nuanțele, estetica și trendul. Cu alte cuvinte, exact ce îmi doream de la colecția Shabby Chic Moderne.

Nobila Casă – sursă de inspirație 

Nobila casă

Decorațiune copac

Dacă bugetul vă permite, puteți adăuga în coșul de cumpărături și draperii (plus perdele). Eu sunt pe cale să adaug draperiile, datorită consilierii gratuite. Nobila Casă oferă acest serviciu atât online cât și telefonic. Consilierii sunt amabili, dedicați, profi.

nobila casă

Perdele și draperii

La final

La final, câștigul este de partea mea. De ce? Pentru că am găsit produse așa cum mi-am dorit. Mai simplu spus: un magazin în care singura grijă este să știi ce îți dorești. Să ai un buget bine stabilit și să apelezi la consilierea oamenilor dedicați. Rezultatul: un decor potrivit stilului casei tale. Acolo unde vrei să te simți … acasă!

Desigur, mai sunt multe alte produse pe care mi le doresc de pe Nobila Casă. Tocmai de aceea mă voi ocupa de lista de cadouri. Cel puțin până îmi refac bugetul pentru noi achiziții.

Voi cunoașteți magazinele Nobila Casă? Ați ales ceva din acestea sau de pe website? Cum procedați în alegerea produselor? Care sunt opiniile în legătură cu produsele și magazinele? 

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu drag, MM!

Articol scris pentru Campania BlogAwards

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

rochia de seară

tratamentul skin tera

ceasul

Rate this post